Combi-deal: 7 daagse training & 7 weken community

om tijd en ruimte voor jezelf te maken en je Eigen Wijsheid te ontdekken

 

 

Ben je moe en toe aan meer tijd voor jezelf?

Wil jij weer helder nadenken en voelen wat voor jou belangrijk is?

De puf hebben om even gezellig mee te spelen met de kids?

En niet steeds AAN staan en je aan van alles irriteren….

In deze training ontdek je hoe je op eenvoudige wijze tijd en ruimte voor jezelf kunt maken, zodat je ontspant en meer geniet. 7 dagen lang ontvang je een tip, een korte oefening of iets om over na te denken, zodat je bewuster wordt van de keuzes die je kan maken. Tevens krijg je 7 weken toegang tot de inspiratiefilmpjes, online sessies en de forums van de Eigen Wijsheid school.

Je kunt deze training zien als een challenge aan jezelf.

Door elke dag de uitdagingen uit te proberen voel je dat jij de regie terug krijgt over jouw leven (wat je denkt en doet), zodat je weer lachend reageert op je man en je kids :). Ook ga je weer helder nadenken, krijg je overzicht en voel je wat voor jou echt belangrijk is.

In deze combi-deal krijg je bovendien tot aan de zomervakantie wekelijks een herinnering en aanvullende inspiratie in de Eigen Wijsheid school om weer even bij jezelf in te checken, zodat ruimte en tijd maken voor jezelf steeds makkelijker wordt.

Ik daag je uit….

Doorbreek de overleef modus.

Ontdek hoe je tijd en ruimte maakt voor jezelf, zodat je weer jouw liefdevolle zelf  wordt.

Het is heel begrijpelijk dat jij, terwijl je alle ballen hoog probeert te houden, geen energie meer voelt en je lontje steeds korter wordt. Het is herkenbaar voor veel (sensitieve) vrouwen en soms denken we dat het er nu eenmaal bij hoort, maar zo hoeft het niet te zijn… Je kunt leren om goed voor jezelf te zorgen en liefdevol met jezelf om te gaan, zodat het leven (nog) leuker en makkelijker wordt.

Nee hoor, dit heb ik niet nodig, ik houd het nog wel even vol… 

 

Meld je aan voor de online training:

‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid in 7 dagen’

 

Je kunt deze training starten wanneer je wil. Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot de Eigen Wijsheid school waar je de eerste opdracht direct kan uitproberen. 7 dagen lang krijg jij een nieuwe opdracht in je mailbox. Je ervaart de meeste impact als je jezelf uitdaagt om elke dag even in te checken bij de Eigen Wijsheid school en alle opdrachten ook daadwerkelijk uitprobeert, maar je bent natuurlijk vrij om je eigen selectie te maken en te benutten wat je het meest aanspreekt.

Heb je vragen of wil je ervaringen delen dan kan dat rechtstreeks in een berichtje naar mij of via een van de forums in de Eigen Wijsheid school. Ook vind je de Eigen Wijsheid school extra inspiratiefilmpjes, online groepssessies en kan je gelijkgestemden ontmoeten. Ik ben hier wekelijks aanwezig voor vragen, inspiratie en extra support. Je kunt hier 7 weken gebruik van maken.  

Ik zorg voor een mooie boost, het enige wat jij hoeft te doen is er voor kiezen om je hier 100% voor in te zetten. 

Wat anderen zeggen over deze training…

Ik merk dat ik door de mini-training de drukte van het gezin niet meer ‘ontvlucht’. Ik lees weer en kies voor waar ik zin in heb in plaats van wat er moet. Het lijken misschien kleine stapjes, maar ik voel me beter en ik sta meer ‘open’ voor de kids.

De mini training is compact en doelgericht. Iedere dag een idee, een focus, met een handeling voor zelfzorg en balans. Prachtig vorm gegeven! Dank je wel voor de ervaring. De hartverwarmers blijven me vooral bij.

Ik ben je erg dankbaar voor de mini-training. Het meest voor het feit dat je me geleerd hebt naar m’n gevoel te moeten luisteren. Ook al is dat gevoel kinderachtig, sneu of zielig, het is belangrijk om je weer sterk te krijgen.

Ik wil je hartelijk bedanken voor al je mails en opdrachten. De mini-training heeft me veel gebracht.

“Ik lees in de ochtend als ik wakker ben de mail en dat bevalt goed. De vragenlijst heeft me inzicht gegeven in mijzelf en ook vind ik het mooi om te weten dat je invloed hebt op je gevoel.”

“De mini-training geeft wel weer opnieuw aan hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen, dankjewel”

“Ik vind de mini-training verrassend en erg leuk om te doen. Alleen de eerste opdracht al, meer de focus op de successen, was een eye opener. Want daar ga ik heel gemakkelijk aan voorbij in de waan van de dag.”

“Ik heb echt wat aan de mini-training gehad en geef mezelf nu meer rust”

“De mini-training heeft me (weer) bewust gemaakt dat ik lief mag zijn voor mezelf. En het heeft me weer wat nieuwe tools en inzichten voor verbetering opgeleverd”

Veel gestelde vragen…

Wat zijn de kosten voor deze korte training en wat krijg ik er dan voor?

Deze training krijg je voor 47 euro. Hiervoor krijg je 7 dagen lang een oefening/opdracht of iets om over na te denken. Daarnaast krijg je 7 weken toegang tot de Eigen Wijsheid school: de forums, online sessies (o.a. themacircels) voor leden en inspiratiefilmpjes. Heb je vragen of wil je ervaringen delen dan kan dat per mail of op de forums in de Eigen Wijsheid school. Je krijgt van mij persoonlijk een reactie terug.

Ik heb het heel druk met werk/gezin/alles, wat is de tijdsinvestering voor deze training?

Elke opdracht kan je in 10-15 minuten uitvoeren. Het werkt fijn om dit bijvoorbeeld als start van de dag te doen. Je zult zien dat je daarmee je hele dag anders ervaart. Je krijgt daarom de mail al om 6:00. Lukt het een dag niet, dan ben je uiteraard vrij om langer over te doen of een dag over te slaan. In de Eigen Wijsheid school kan je vrijblijvend rondneuzen tussen de forums en meedoen met het maandthema. Het maandthema bestaat uit wekelijkse posts met reflectievragen, oefeningen, mediaties, een online themacirel en gelegenheid voor vragen. De themacircels vinden plaats op woensdagavond en duren zo’n vijf kwartier. 

Wat is Eigen Wijsheid eigenlijk en wat heb ik er aan?

Eigen Wijsheid is voor mij dat je opmerkt en erkent wat jij van binnen al weet of aanvoelt. Dat je de signalen van je lijf en je emoties serieus neemt en gaat ‘onderzoeken’ en je niet alleen laat leiden door verstandige adviezen van anderen of wat je hoofd bedenkt of goed vindt. Dit zorgt ervoor dat je Eigen Wijze keuzes kunt gaan maken op basis van verstand in combinatie met je vrouwelijke intuïtie of onderbuikgevoelens. Die hebben we namelijk niet voor niets. Door hier beter naar te luisteren zal je meer balans ervaren. Ook kun je hierdoor keuzes maken die beter bij jou passen en waar je gelukkiger van wordt.

Is een online training iets voor mij?

Het voordeel van online training is dat je het op je eigen tijd en in je eigen omgeving kan doen. Het nadeel is dat het discipline vraagt. Je krijgt 7 dagen lang een kleine opdracht, je kan er voor kiezen om dit over een langere periode uit te spreiden. Dat is aan jou. Je krijgt 7 weken toegang tot de training en de community, zodat je voldoende uitgenodigd wordt, tijd ervaart, maar ook een stok achter de deur om er mee aan de slag te gaan. Ik zou zeggen: voor deze prijs kan je dit zeker uitproberen 😉

Als je moe bent komt dat niet omdat je teveel doet, maar omdat je te weinig doet waar je energie van krijgt.

Whatsapp mij
WhatsApp