Steeds Eigen Wijzer 

In 30 dagen een echte boost in je mindset, vertrouwen en energie 

 

Word je gek van alle ballen die je in de lucht houdt en merk je dat je ongeduldig reageert, omdat niet alles gaat zoals je had bedacht? 

“Mamááá!” Je zucht en onderdrukt de irritatie.
Je partner zit al lekker op zijn kont. Ergens voel je jaloezie, hij pakt wél de rust waar jij zo naar verlangt…. Niet miepen, naar boven.

Een allerlaatste knuffel. Keuken opruimen. Klaar!
Moe. Maar niet voldaan. Je bent boos. Baalt van je man, omdat hij jou voor de zorg en het huis laat opdraaien.

Ok…. je weet dat je nu overdrijft. Maar je voelt je gewoon eenzaam en uitgeput.

 

Herken je dit?

 

Merk je dat je negatief doet en veel denkt in problemen?

WEET je hoe je goed voor jezelf moet zorgen, maar schiet het er toch steeds bij in? 

Vind je het moeilijk om in je eentje iets te veranderen?

✓ Wil je aan het einde van de dag trots op jezelf zijn en op de keuzes die je hebt gemaakt?

✓ Wil je meer genieten van de quality-time met de kids, ook tijdens spitstijd?

✓ Wil je tijd voor jezelf nemen, zodat je eindelijk dat boek gaat lezen dat je hebt gekregen voor je verjaardag?

✓ Wil je je energiek voelen, zodat je uitkijkt naar een romantische avond met je man?

✓ Wil je rust in je hoofd en overzicht, zodat je kinderen je opzoeken om met je te praten over wat hen bezig houdt? 

 

Je wilt een quick-fix, maar eigenlijk weet je wel dat dat niet de oplossing is…

Je hebt geen tijd voor een volledige training en je vindt het -heel eerlijk gezegd- ook niet zo nodig. Toch wil je wel dat het makkelijker voor je wordt om me-time te nemen en goed voor jezelf te zorgen. En heel eerlijk… de lat mag af en toe ook wel wat lager voor jezelf.

Je hebt al heel veel tips gelezen en steeds neem je je voor om dit deze keer echt toe te gaan passen. En toch verwatert het steeds weer. Je houdt het niet vol, vergeet het weer of het blijkt voor jou toch niet zo goed te werken. Gewoontes veranderen gaat niet van de een op de andere dag en in je eentje is het extra lastig, omdat je je eigen ‘blinde vlekken’ niet ziet. 

Goed nieuws: ik heb nu een supermooie booster voor je! 

Omdat ik weet dat veel sensitieve moeders het lastig vinden om de aandacht voor zichzelf vast te houden, heb ik nu een aantrekkelijke booster.  Je doet een maand mee aan de besloten FB-groep van de Eigen Wijsheid school. Een online community met gelijkgestemde moeders, waarin je jouw vragen kan stellen en successen kunt delen. In deze groep vind je ondersteuning, herkenning, stimulans en inspiratie. Bovendien is er om de twee weken een online Q&A over de vragen of thema’s die leven in de groep.

Bij de Booster krijg je tevens elke drie dagen een opdracht in je mailbox met een oefening om uit te proberen en te ontdekken hoe deze voor je werkt. Zo blijf je bewust bezig met het maken van keuzes die goed zijn voor jou en vind jij je eigen manieren om in te checken op jouw Eigen Wijsheid. Met deze Booster ga je in 30 dagen (nog) beter naar jezelf luisteren en jezelf echt serieus nemen. En… je zult merken dat dit steeds meer vanzelf gaat! 

 

Word in 30 dagen Steeds Eigen Wijzer

Geef bewust aandacht aan wat je denkt, doet en voelt, zodat je jouw grenzen en verlangens serieus neemt, positief over jezelf denkt en keuzes maakt die beter bij jou passen.

 

Doe mee met de Booster:

‘Steeds Eigen Wijzer’

Waarde 97 euro. Nu voor slechts 47 euro.

 

“een mooie reminder om weer even echt voor mezelf te kiezen”

“interessant en heel waardevolle tips”

“De masterclass maakte me bewust dat ik mezelf niet serieus genoeg neem… Ik deed maar zoals mijn ouders het als ‘gewoon’ beschouwden.”

“Ik vond de tips die je gegeven hebt, heel erg fijn”

“mooie tips, ik heb genoten van je masterclass”

“Meedoen helpt om mezelf weer even bewust op één te zetten en als reminder om te kiezen voor wat ik graag (anders) wil”

“Het zijn mooie tips en inzichten. Het maakt me weer bewust en dat is fijn”

 

Veel gestelde vragen…

Wat is Eigen Wijsheid eigenlijk en wat heb ik er aan?

Eigen Wijsheid is voor mij dat je opmerkt en erkent wat jij van binnen al weet of aanvoelt. Dat je de signalen van je lijf en je emoties serieus neemt en gaat ‘onderzoeken’ en je niet alleen laat leiden door verstandige adviezen van anderen of wat je hoofd bedenkt of goed vindt. Dit zorgt ervoor dat je Eigen Wijze keuzes kunt gaan maken op basis van verstand in combinatie met je vrouwelijke intuïtie of onderbuikgevoelens. Die hebben we namelijk niet voor niets. Door hier beter naar te luisteren zal je meer balans ervaren. Ook kun je hierdoor keuzes maken die beter bij jou passen en waar je gelukkiger van wordt.

Ik heb al heel veel aan bewustzijnsontwikkeling gedaan, is dit dan wel iets voor mij?

De booster is geschikt voor alle moeders die zichzelf meer prioriteit willen geven. Het gaat er niet om wat je weet, maar of je het ook toepast. Wat ik vaak van moeders hoor is dat ze al wel een heleboel hebben geleerd bij de yoga of cursussen voor persoonlijke ontwikkeling, maar dat ze toch regelmatig terugvallen en weer ‘teveel ballen in de lucht houden’ en weer ‘te weinig tijd voor zichzelf nemen’. De booster werkt als ‘reminder’ en helpt je een maand lang om je bewust te blijven van hoe je het eigenlijk anders wilt. De Q&A’s bieden je de mogelijkheid om je vragen te stellen en verder te komen dan als je dit helemaal alleen doet. Ook de FB-community zorgt voor extra support en inspiratie, zodat je steeds makkelijker voor jezelf kiest.

Wat voor opdrachten kan ik verwachten?

De opdrachten zijn korte oefeningen van 5-15 minuten om iets uit te proberen of ergens over na te denken. Soms zit er een filmpje of een audio bij. Alle opdrachten zijn bedoeld om je zelfvertrouwen te versterken en je bewustere keuzes voor jezelf te laten maken. Wat je leert, ga je vervolgens natuurlijk toepassen. Dat doe je gewoon wanneer je met je kinderen bent, tijdens de dagelijkse dingen, dus dat kost geen extra tijd.

Wat is het verschil tussen de booster en het trainingsprogramma "Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid"?

De booster is een kort programma en geeft een je een maand lang een mooie steun in de rug: het geeft inspiratie en motivatie om goed voor jezelf te zorgen. Je vindt extra support in de besloten FB-groep. Het programma “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid” duurt 4-6 maanden en gaat een paar stappen verder. Je krijgt meer psychologische achtergronden, zodat je fundamenteel anders met je eigen emoties en belemmerende gedachten om leert gaan. Ook leer je hoe je dat wat je eigenlijk anders wilt ook werkelijk succesvol zelf kan veranderen. Kijk voor meer informatie verder bij de groepstraining of bij het VIP-traject.

Wat zijn de kosten voor deze booster en wat krijg ik er dan voor?

De investering voor deze booster is normaal 97 euro en nu voor een tijdelijke prijs van 47 euro. Hiervoor krijg je tien opdrachten in je mailbox en een maand toegang tot de besloten FB-community van de Eigen Wijsheid school. Ook kan je meedoen aan de online Q&A’s exclusief voor cursisten van de Eigen Wijsheid school. Kan je er een keer niet bij zijn? Geen probleem! Je kan je vragen vooraf stellen en een replay komt beschikbaar. 

Wanneer start de booster en hoeveel tijd moet ik er voor vrij maken?

Als je betaald hebt krijg je direct je eerste opdracht per mail toegestuurd. Ook de toegang tot de FB community van de Eigen Wijsheid school kan je direct aanvragen. De opdrachten kosten je 5-15 minuten per keer en je kan zelf bepalen hoe vaak je deze herhaalt. Drie dagen later krijg je weer een nieuwe opdracht om uit te proberen. Naast de opdrachten krijg je 2 Q&A’s van een uur. En je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe actief je in de FB-groep wil zijn.

Ik heb/wil geen Facebook/instagram, kan ik dan wel meedoen?

Je krijgt elke drie dagen een opdracht in je mailbox en de masterclasses/Q&A’s gaan via zoom of webinar-geek. Je hoeft dus geen social media account te hebben, als je dit niet wil. Als je wil profiteren van de extra support van andere moeders heb je een FB-account nodig. De FB groep is een besloten groep, zodat alleen de moeders van de Eigen Wijsheid school de berichten kunnen bekijken. 

Als je loslaat wat niet bij je past, maak je ruimte voor jezelf.

Whatsapp mij
WhatsApp