Wil jij weten hoe Eigen Wijs jij bent?

Hoe zou het voor je zijn als je meer rust in je hoofd zou ervaren en het gevoel los kan laten dat je zoveel ‘moet’?

Je bent een sensitieve mama en je weet dat het (daarom) belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Je hebt al heel wat boeken verslonden over mindset en persoonlijk leiderschap. Je mediteert soms en je doet aan yoga.

Je probeert echt tijd voor jezelf te maken, maar soms komt het gewone leven er toch tussendoor…

De momentjes voor jezelf vind je fijn en het helpt je ook altijd weer. Maar er zijn ook dagen dat je jezelf nergens toe kan zetten, dat al je goede gedrag ineens verdwenen lijkt te zijn en dat positief denken echt een enorme opgave voor je is.

Je doet onaardig tegen een collega, moppert op je kinderen en sluit je af voor je man. Je wil je zo niet voelen en al helemaal niet zo doen, maar je kan ‘de knop’ even niet vinden om weer ‘gewoon’ te gaan doen.

Wil jij weten welke ‘knop’ voor jou werkt en wat je kan doen om meer op jouw Eigen Wijsheid te vertrouwen? 

Zodat je zelfverzekerd bent en je eigen keuzes maakt ongeacht wat anderen daar van vinden? Dat je mild kan zijn naar jezelf en naar anderen ook als het allemaal niet voldoet aan jouw verwachtingen?

Doe de checklist en scoor jezelf op de 8 factoren van mijn eigen WIJSHEID methodiek. Je ontdekt hoe Eigen Wijs je al bent en wat je kan doen om nog Eigen Wijzer te worden, zodat jij je eigen balans vindt tussen alles wat moet en gewoon genieten van het leven.

Maak nu ook nog kans op een gratis persoonlijk advies!

De beste versie van jezelf hoeft niet perfect te zijn

Whatsapp mij
WhatsApp