Welkom bij de Eigen Wijsheid school 

De plek om vanuit huis meer te leren vertrouwen op jouw ‘Eigen Wijsheid’. Een online academie met kleine en grote cursussen  voor zelfbewuste moeders die meer balans willen en meer willen genieten van het (werk- en) gezinsleven. 

Heb jij, net als ik, vroeger afgeleerd om goed te luisteren naar wat er in jou afspeelt? Ben je de waarheid buiten jezelf gaan zoeken: in boeken, op school, de adviezen van anderen of social media? Weet je dat je goed dingen kan aanvoelen, maar ben je gewend om meer op je hoofd te vertrouwen? Dan heb ik voor jou de Eigen Wijsheid school opgericht, lieve sensitieve vrouw. Een online omgeving om vanuit huis (weer) te leren vertrouwen op jouw ‘Eigen Wijsheid’: wat je eigenlijk al weet, wat je van binnen voelt en dat serieus nemen in de keuzes die je maakt. 

Heb jij het gevoel dat je veel moet en af en toe de regie over jouw leven verliest, kijk dan verder bij het aanbod.  

Booster

Steeds Eigen Wijzer (maandtraject)

Het korte traject “Steeds Eigen Wijzer” geeft je een maand focus op wat je denkt, doet en voelt, zodat je jouw grenzen en verlangens serieus neemt en keuzes maakt die beter bij je passen. Elke drie dagen krijg je een opdracht per mail waardoor je jouw energie, mindset en zelfvertrouwen versterkt. Een echte boost, voor als je het eigenlijk wel weet, maar even een steun in je rug kan gebruiken om weer goed voor jezelf te zorgen.

Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid (groepstraining)

In deze training leer je omgaan met je eigen (intense) emoties en (negatieve) gedachten, zodat je je eigen balans vindt tussen ‘alles wat moet’ en gewoon genieten van het leven. Je wordt positiever, krijgt meer energie, en ervaart verbinding, keuzevrijheid en vertrouwen. Je voelt je na 4 maanden krachtiger en hebt vertrouwen in je eigen keuzes.

De training is op dit moment alleen individueel (VIP) te doen.

spetteren

VIP Programma (half jaar traject)

Zes maanden een persoonlijke Eigen Wijsheid coach. Je krijgt zes individuele coachsessies, waarin we ingaan op alle vragen die voor jou relevant zijn. De structuur voor deze gesprekken is gebaseerd op de training Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid, maar doordat de coaching 1-op-1 is kunnen we meer de diepte in. Ook kan je als VIP altijd even contact zoeken voor extra support per what’s app of mail. Dit zorgt voor directe feedback als jij het nodig hebt en dat je sneller groeit.

Waarom een Eigen Wijsheid school? 

Tijdens de workshops en trainingen in mijn praktijk heb ik ontdekt dat er acht ingrediënten zijn die je nodig hebt om te kunnen vertrouwen op je Eigen Wijsheid. Om te kunnen onderzoeken wat je nodig hebt om meer te genieten en weer balans te ervaren. Om jezelf te gunnen wat je eigenlijk graag wilt. Of om (meer) te vertrouwen op dat wat je van binnen al weet, maar nog niet durft te erkennen of waar je wel aan denkt, maar geen idee hebt hoe je dat werkelijkheid moet laten worden…

Mijn Eigen Wijsheid methodiek staat voor deze 8 ingrediënten en zorgt voor een eigen balans tussen alles wat moet en gewoon genieten van het leven en komen terug in mijn coaching en online programma’s. Het gaat om: Wensen, Ik-kracht, Ja-zeggen, Succesfactoren & support, Hartopeners, Emoties, Inchecken en Dankbaarheid. De eerste letters vormen samen het woord WIJSHEID. 

Bij de Eigen Wijsheid school leer jij deze 8 ingrediënten toepassen en steeds meer vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid. Er zijn kleine en grote programma’s en je kan ze allemaal vanuit je eigen huis doen. Het enige wat je nodig hebt is een computer/laptop/o.i.d. en een internetverbinding. Met behulp van werkboeken, filmpjes, audio’s, opdrachten en reflectievragen leer jij achtergronden uit de positieve psychologie toepassen in jouw dagelijks leven. Een verandering in denken en doen, kan soms klein lijken, maar grote gevolgen hebben voor hoe je je voelt en wat je zelf voor mogelijk houdt. Ik begeleid je per mail of door (groeps)coaching online. 

Veel gestelde vragen

Wat is Eigen Wijsheid eigenlijk en wat heb ik er aan?

Eigen Wijsheid is voor mij dat je opmerkt en erkent wat jij van binnen al weet of aanvoelt. Dat je jezelf daarin serieus neemt. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen verstandige keuzes maakt, maar je ook laat beinvloeden door je vrouwelijke intuitie of je onderbuikgevoelens. Die hebben we namelijk niet voor niets. Door hier beter naar te luisteren zal je meer balans ervaren. Ook kun je hierdoor keuzes maken die beter bij jou passen en waar je gelukkiger van wordt.

 

Hoe krijg ik toegang en wanneer kan ik beginnen?

Je krijgt toegang tot de Eigen Wijsheid school met een wachtwoord dat je via de mail ontvangt direct na je betaling. Met het wachtwoord kan je inloggen in een beschermde online omgeving (de Eigen Wijsheid school). 

Is een online programma wel iets voor mij?

Het voordeel van online is dat je het op je eigen tijd en in je eigen omgeving kan doen. Zelfstandig een programma doorlopen vraagt echter wel zelfdiscipline. Dat kan lastig zijn en daarom is er altijd gelegenheid voor online (groeps)coaching en extra support in de besloten FB-groep van de Eigen Wijsheid school of individueel per what’s app. Zodat we even contact hebben en je kunt vragen wat je nodig hebt om verder te gaan. 

Ik twijfel welk programma geschikt voor mij is...

Je kan altijd beginnen met het maandtraject ‘Steeds Eigen Wijzer’, dat is een kort programma, waarin je snel ervaart dat het leven als sensitieve moeder makkelijker en leuker kan. Je focust op wat belangrijk is voor jou en herstelt daarmee de balans voor jezelf en je gezin. Mocht je tijdens deze maand merken dat je jezelf te vaak ‘dwars’ zit en dat belemmerende gedachten je nog teveel tegen houden, dan kan je instappen in het (langere) vervolgprogramma ‘Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid’. Hierin krijg je meer psychologische achtergronden en ga je echt een veranderingsproces aan waarin je milder wordt voor jezelf en jezelf meer gunt.

Heb je al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en merk je dat je het eigenlijk allemaal wel weet, maar dat het alleen toch niet goed lukt om het blijvend tot te passen? Dan kan je in het VIP-programma stappen, dit traject is echt bedoeld om door te pakken. Je neemt zelf de regie, durft je vragen te stellen en bent nieuwsgierig om dingen anders te bekijken en uit te proberen, zodat je echt gaat groeien in jouw vrouwelijk leiderschap. Wil je even overleggen wat voor jou de beste keuze is? Plan dan gratis en vrijblijvend een kennismakingssessie in, ik denk graag met je mee.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Whatsapp mij
WhatsApp