Welkom bij de Eigen Wijsheid school 

De plek om vanuit huis meer te leren vertrouwen op jouw ‘Eigen Wijsheid’. Een online academie met kleine en grote cursussen  voor zelfbewuste moeders die meer balans willen en meer willen genieten van het (werk- en) gezinsleven. 

Heb jij, net als ik, vroeger afgeleerd om goed te luisteren naar wat er in jou afspeelt? Ben je de waarheid buiten jezelf gaan zoeken: in boeken, op school, de adviezen van anderen of social media? Weet je dat je goed dingen kan aanvoelen, maar ben je gewend om meer op je hoofd te vertrouwen? Dan heb ik voor jou de Eigen Wijsheid school opgericht, lieve sensitieve vrouw. Een online omgeving om vanuit huis (weer) te leren vertrouwen op jouw ‘Eigen Wijsheid’: wat je eigenlijk al weet, wat je van binnen voelt en dat serieus nemen in de keuzes die je maakt. 

Heb jij het gevoel dat je veel moet en af en toe de regie over jouw leven verliest, kijk dan verder bij het aanbod.  

Booster

Steeds Eigen Wijzer (booster)

De korte booster “Steeds Eigen Wijzer” geeft je een maand extra focus op wat je denkt, doet en voelt, zodat je jouw grenzen en verlangens serieus gaat nemen en keuzes maakt die beter bij je passen. Elke drie dagen krijg je een opdracht per mail waardoor je jouw energie, mindset en zelfvertrouwen versterkt. Een echte boost, voor als je het eigenlijk wel weet, maar even een steun in je rug kan gebruiken.

Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid (online training)

In deze training leer je beter omgaan met je eigen emoties en (negatieve) gedachten. Je wordt positiever krijgt meer energie, en ervaart meer verbinding, keuzevrijheid en vertrouwen. Je leert hoe je als je iets anders wil dat zelf kan veranderen. Je voelt je na 4-6 maanden krachtiger en durft je eigen keuzes te maken. De training is zowel in een groepstraject als individueel (VIP) te doen.

spetteren

VIP Programma

Zes maanden een persoonlijke Eigen Wijsheid coach. Je krijgt toegang tot de online training “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid” met zes individuele (online of offline) coachsessies. Omdat de coaching 1-op-1 is gaan we in op vragen die voor jou relevant zijn en kunnen we nog meer de diepte in. Ook kan je als VIP altijd even contact zoeken voor extra support per what’s app of mail. Dit zorgt voor directe feedback als jij het nodig hebt.

Waarom een Eigen Wijsheid school? 

Tijdens de workshops en trainingen in mijn praktijk heb ik ontdekt dat er acht ingrediënten zijn die je nodig hebt om te kunnen vertrouwen op je Eigen Wijsheid. Om te kunnen onderzoeken wat je nodig hebt om meer te genieten of meer balans te ervaren. Om jezelf te gunnen wat je eigenlijk graag wilt. Of om (meer) te vertrouwen op dat wat je van binnen al weet, maar nog niet durft te erkennen of waar je wel aan denkt, maar geen idee hebt hoe je dat werkelijkheid moet laten worden…

Mijn Eigen Wijsheid methodiek staat voor deze 8 ingrediënten en zorgt voor een eigen balans tussen alles wat moet en gewoon genieten van het leven en komen terug in mijn coaching en online programma’s. Het gaat om: Wensen, Ik-kracht, Ja-zeggen, Succesfactoren & support, Hartopeners, Emoties, Inchecken en Dankbaarheid. De eerste letters vormen samen het woord WIJSHEID. 

Bij de Eigen Wijsheid school kan jij deze 8 ingrediënten leren toepassen en steeds meer leren vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid. Er zijn kleine en grote programma’s en je kan ze allemaal vanuit je eigen huis doen. Het enige wat je nodig hebt is een computer/laptop/o.i.d. en een internetverbinding. Met behulp van werkboeken, filmpjes, audio’s, opdrachten en reflectievragen leer jij achtergronden uit de positieve psychologie toepassen in jouw dagelijks leven. Een verandering in denken en doen, kan soms klein lijken, maar grote gevolgen hebben voor hoe je je voelt en wat je zelf voor mogelijk houdt. Ik begeleid je per mail of door (groeps)coaching online. 

Veel gestelde vragen

Wat is Eigen Wijsheid eigenlijk en wat heb ik er aan?
Eigen Wijsheid is voor mij dat je opmerkt en erkent wat jij van binnen al weet of aanvoelt. Dat je jezelf daarin serieus neemt. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen verstandige keuzes maakt, maar je ook laat beinvloeden door je vrouwelijke intuitie of je onderbuikgevoelens. Die hebben we namelijk niet voor niets. Door hier beter naar te luisteren zal je meer balans ervaren. Ook kun je hierdoor keuzes maken die beter bij jou passen en waar je gelukkiger van wordt.
Hoe krijg ik toegang en wanneer kan ik beginnen?

Je krijgt toegang tot de Eigen Wijsheid school met een wachtwoord dat je via de mail ontvangt direct na je betaling. Met het wachtwoord kan je inloggen in een beschermde online omgeving (de Eigen Wijsheid school). 

Is een online programma wel iets voor mij?

Het voordeel van online is dat je het op je eigen tijd en in je eigen omgeving kan doen. Zelfstandig een programma doorlopen dat wat langer duurt vraagt echter wel veel zelfdiscipline. Daarom is er bij een langer programma altijd gelegenheid voor online (groeps)coaching. Zodat we even contact hebben en je kunt vragen wat je nodig hebt om verder te gaan. Mocht je toch ervaren dat je meer ondersteuning nodig hebt, dan is het altijd mogelijk om naast de online training enkele 1-op-1 coachsessies af te spreken.

Hoe ziet zo'n online les er uit, wat moet ik me er bij voorstellen?

Een online les bestaat uit een of meerdere werkboeken, filmpjes en/of audio’s. Door het werkboek te volgen lees je de informatie die je nodig hebt. Als er wat meer uitleg nodig is, is er een filmpje beschikbaar. Omdat je graag iets wil leren dat je ook gaat toepassen zijn er opdrachten toegevoegd die je laten nadenken hoe iets voor jou is en/of hoe je iets anders kan doen. Een online les zorgt naast kennis dus ook voor bewustwording en opnieuw kiezen wat voor jou goed voelt. 

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Whatsapp mij
WhatsApp