Er zijn zoveel coaches, hoe maak ik de goede keuze? 

Het kan lastig zijn om te kiezen: het aanbod aan coaches is groot en hoe weet je nu of iemand voor jou de goede is? Neem de tijd om je goed te oriënteren en kennis te maken. Bijvoorbeeld door op de website rond te neuzen, het aanbod te bekijken, iemands werkwijze of blogs te lezen. Zo kan je heel laagdrempelig iemands visie en kernwaarden leren kennen. Maar ook een gevoel krijgen van iemands persoonlijkheid: is iemand genuanceerd, grappig, streng, praktisch of meer filosofisch? En wat past bij jou?  

Een belangrijke voorwaarde voor een succesvol traject is vertrouwen. Heb je vertrouwen in het aanbod wat een coach biedt? En heb je het gevoel dat hij/zij goed in staat is om jou te begeleiden? Echte verandering gaat niet vanzelf, jij moet er wat voor doen en bereid zijn om naar jezelf te kijken. Maar ook de juiste ondersteuning krijgen, zodat je niet weer in dezelfde valkuilen stapt. Als het makkelijk was geweest, had je geen coach nodig… Check bij jezelf of je bij een coach voldoende veiligheid voelt èn wordt getriggerd om anders te denken, echt te doorvoelen en dingen uit te proberen. 

Omdat ik het belangrijk vind dat jij je goed kan oriënteren, kan je bij de Praktijk voor Eigen Wijsheid op verschillende manieren met mij en mijn manier van werken kennismaken. Gratis en vrijblijvend of tegen een laag introductietarief. Zodat je goed kan beoordelen of de Praktijk voor Eigen Wijsheid echt bij je past. 

Aanbod om kennis te maken

Podcast Eigen Wijsheid school (gratis via spotify)

In de podcast van de Eigen Wijsheid school deel ik mijn persoonlijke ervaringen en krijg je inzichten en praktische tips. De podcast wordt door luisteraars erg gewaardeerd. 

Elke vrijdag komt er een podcast online en deel ik wat me bezig houdt of ervaringen vanuit de praktijk. De podcast is een mooie manier om kennis te maken met mij en je te verdiepen in jouw Eigen Wijsheid. Het geeft je in 15 minuten steeds weer een nieuw perspectief.

thema-sessie

Workshop rust in je hoofd door intuïtief schrijven

In deze workshop leer je hoe je voorbij de gedachten in je hoofd kan gaan en contact kunt maken met de antwoorden in jou. Je leert een eenvoudige tool aan, waarin ik je volledig begeleid, die je daarna zelf kan toepassen.

Je kunt deze workshop op je eigen moment doen en word begeleid met een video. Zo nu en dan wordt de workshop ook live (online) georganiseerd omdat met een groep meer verdieping ontstaat. 

thema-sessie

Maandelijkse online thema-circel

Elke maand is er een online thema-circel voor deelnemers van de Eigen Wijsheid school. Een thema circel kan je zien als een moment voor jezelf: om te vertragen, verbinden met jezelf en andere vrouwen te ontmoeten die met dezelfde thema’s bezig zijn. 

Een thema circel geeft je zelfinzicht en inspiratie en bestaat uit een combinatie van kennis, energetisch werk en meditatie. Voor abonnees van de Eigen Wijsheid school zijn de thema-circels inbegrepen bij het abonnement.

podcast

7 daagse -training ‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid’

Krijg 7 dagen lang een tip, oefening of iets om over na te denken in je mailbox. Ontdek makkelijke tools om meer tijd en ruimte voor jezelf te maken en je overleefmodus te doorbreken.

Ook krijg je tijdelijk toegang tot de forums en inspiratiefilmpjes van de Eigen Wijsheid school. Je kan een beetje rond kijken, meedoen met een themacircel en ervaringen delen of vragen stellen.

Gemakkelijk op de hoogte van actuele data en activiteiten 

In de podcast kan je gemakkelijk kennismaken met mijn perspectief en je krijgt direct praktische tips. Je kan kiezen uit diverse afleveringen en blijft volledig anoniem. Wil je meer inspiratie op doen en de tijd nemen om verder kennis te maken? Meld je dan aan voor de 7-daagse mini-training en kom kijken bij de community van de Eigen Wijsheid school.

In de Eigen Wijsheid school vind je extra tips, inspiratievideo’s (speelpauzes), oefeningen en reflectieve vragen die je helpen om meer te gaan vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid. Bovendien kan je maandelijks meedoen aan de online thema-circels. Voel je welkom om een keer mee te doen, zodat je ontdekt dat je niet alleen bent met jouw vragen / aarzelingen en kunt ervaren wat de Eigen Wijsheid school voor jou kan betekenen.

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail om de podcasts en andere inspiratie in je mailbox te ontvangen. Je bent dan altijd op de hoogte van het volledige aanbod en de ontwikkelingen. 

Vraag gerust een vrijblijvende inzichtsessie aan 

Ben jij iemand die in het contact voelt of je iemand vertrouwt en of er een klik is? Dat herken ik helemaal!

Daarom heb je altijd de mogelijkheid om een online inzichtsessie aan te vragen. Gewoon om kennis te maken, maar ook om jouw vragen te stellen. Ik denk graag met je mee en geef je praktische tips waar je direct wat mee kan. Ook kunnen we tijdens zo’n gesprek kijken of het aanbod van de Eigen Wijsheid school iets voor je is.

Ik vind het fijn om je te leren kijken en samen een inschatting te maken of je bij de Eigen Wijsheid school aan het goede adres bent, zo heb jij de meeste kans dat je echt geholpen wordt en dat is natuurlijk wat ik ook het liefste wil. Als ik denk dat we geen match zijn, zal ik dat ook eerlijk tegen je zeggen.

Vind jij het lastig om een keuze voor een coach te maken? Lees dan mijn blog met vier vragen die je helpen om een goede keuze te maken.

Het verschil tussen wie je bent en wie je wil zijn, is wat je doet.

Whatsapp mij
WhatsApp