Er zijn zoveel coaches, hoe maak ik de goede keuze? 

Het kan lastig zijn om te kiezen: het aanbod aan coaches is groot en hoe weet je nu of iemand voor jou de goede is? Neem de tijd om je goed te oriënteren en kennis te maken. Bijvoorbeeld door op de website rond te neuzen, het aanbod te bekijken, iemands werkwijze of blogs te lezen. Zo kan je heel laagdrempelig iemands visie en kernwaarden leren kennen. Maar ook een gevoel krijgen van iemands persoonlijkheid: is iemand genuanceerd, grappig, streng, praktisch of meer filosofisch? En wat past bij jou?  

Een belangrijke voorwaarde voor een succesvol traject is vertrouwen. Heb je vertrouwen in het aanbod wat een coach biedt? En heb je het gevoel dat hij/zij goed in staat is om jou te begeleiden? Echte verandering gaat niet vanzelf, jij moet er wat voor doen en bereid zijn om naar jezelf te kijken. Maar ook de juiste ondersteuning krijgen, zodat je niet weer in dezelfde valkuilen stapt. Als het makkelijk was geweest, had je geen coach nodig… Check bij jezelf of je bij een coach voldoende veiligheid voelt èn wordt getriggerd om anders te denken en dingen uit te proberen. 

Omdat ik het belangrijk vind dat jij je goed kan oriënteren, kan je bij de Praktijk voor Eigen Wijsheid op verschillende manieren met mij en mijn manier van werken kennismaken. Uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend. Zodat je goed kan beoordelen of de Praktijk voor Eigen Wijsheid echt bij je past. 

Gratis aanbod om kennis te maken

Checklist: Hoe Eigen Wijs ben jij?

Met deze checklist kom je snel te weten hoe je scoort op de 8 factoren van de Eigen Wijsheid methode. Elke factor geeft je richting om nog Eigen Wijzer te worden. Als leuke bonus maak je kans op een persoonlijk adviesgesprek.

Masterclass: Doorbreek je overleef modus

Deze masterclass geeft je inzicht in waarom jij toch steeds weer van je (te lange) to-do lijstje valt en ‘me-time’ er dus vaak niet van komt. Ik kan je alvast verklappen: het is niet jouw gebrek aan wilskracht of discipline èn je kan je er wat aan doen!

spetteren

7-daagse: Ontdek jouw Eigen Wijsheid

7 Dagen een inspirerende mail met een oefening, tip of iets om over na te denken. Inspiratie om jezelf tot prioriteit te maken en je overleef-modus te doorbreken. Ontdek hoe je tijd en ruimte maakt voor jezelf, zodat je weer een relaxte mama wordt.

Gemakkelijk op de hoogte van actuele data en activiteiten 

De checklist kan je gratis aanvragen en je krijgt dan direct toegang, zodat je er meteen mee aan de slag kan. De masterclasses en challenge-week zijn tijdsgebonden. Voor het actuele aanbod kan je je het beste aanmelden op de inspiratiemails. Je bent dan altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, data en andere acties. Ook krijg je de meest recente blogs in je mailbox. 

Vraag gerust een gratis inzichtsessie aan 

Ben jij iemand die in het contact voelt of je iemand vertrouwt en of er een klik is? Dat herken ik helemaal!

Daarom heb je altijd de mogelijkheid om een gratis online inzichtsessie aan te vragen. Gewoon om kennis te maken, maar ook om jouw vragen te stellen. Ik denk graag met je mee en geef je praktische tips waar je direct wat mee kan. Ook kunnen we tijdens zo’n gesprek kijken of het aanbod van de Eigen Wijsheid school iets voor je is.

Ik vind het fijn om je te leren kijken en samen een inschatting te maken of je bij de Eigen Wijsheid school aan het goede adres bent, zo heb jij de meeste kans dat je echt geholpen wordt en dat is natuurlijk wat ik ook het liefste wil. Als ik denk dat we geen match zijn, zal ik dat ook eerlijk tegen je zeggen.

Vind jij het lastig om een keuze voor een coach te maken? Lees dan mijn blog ‘Er zijn zoveel coaches, hoe vind ik de juiste?’ met vier vragen die je helpen om een goede keuze te maken.

Het verschil tussen wie je bent en wie je wil zijn, is wat je doet.

Whatsapp mij
WhatsApp