Er zijn zoveel coaches, hoe maak ik de goede keuze? 

Het kan lastig zijn om te kiezen: het aanbod aan coaches is groot en hoe weet je nu of iemand voor jou de goede is? Neem de tijd om je goed te oriënteren en kennis te maken. Bijvoorbeeld door op de website rond te neuzen, het aanbod te bekijken, iemands werkwijze of blogs te lezen. Zo kan je heel laagdrempelig iemands visie en kernwaarden leren kennen. Maar ook een gevoel krijgen van iemands persoonlijkheid: is iemand genuanceerd, grappig, streng, praktisch of meer filosofisch? En wat past bij jou?  

Een belangrijke voorwaarde voor een succesvol traject is vertrouwen. Heb je vertrouwen in het aanbod wat een coach biedt? En heb je het gevoel dat hij/zij goed in staat is om jou te begeleiden? Echte verandering gaat niet vanzelf, jij moet er wat voor doen en bereid zijn om naar jezelf te kijken. Maar ook de juiste ondersteuning krijgen, zodat je niet weer in dezelfde valkuilen stapt. Als het makkelijk was geweest, had je geen coach nodig… Check bij jezelf of je bij een coach voldoende veiligheid voelt èn wordt getriggerd om anders te denken, echt te doorvoelen en dingen uit te proberen. 

Omdat ik het belangrijk vind dat jij je goed kan oriënteren, kan je bij de Praktijk voor Eigen Wijsheid op verschillende manieren met mij en mijn manier van werken kennismaken. Gratis en vrijblijvend of tegen een laag introductietarief. Zodat je goed kan beoordelen of de Praktijk voor Eigen Wijsheid echt bij je past. 

Aanbod om kennis te maken

Mini-training: Ontdek je Eigen Wijsheid (gratis)

In deze mini-training ontdek je hoe je op eenvoudige wijze tijd en ruimte voor jezelf kunt maken, zodat je ontspant en meer geniet. 7 dagen lang ontvang je een mailtje met een tip, een korte oefening of iets om over na te denken. Je kunt deze mini-training zien als een challenge aan jezelf.

Door elke dag de uitdagingen uit te proberen voel je dat jij de regie terug krijgt over jouw leven (wat je denkt en doet), zodat je weer lachend reageert op je man en je kids :). Ook ga je weer helder nadenken, krijg je overzicht en voel je wat voor jou echt belangrijk is. 

Eigen Wijsheid school (gratis gast-account)

Voor alle sensitieve vrouwen die houden van persoonlijke ontwikkeling en af en toe een reminder nodig hebben om wat liever te zijn voor zichzelf. 

Maak een gratis gast-account als je ervaringen wil delen of vragen wil stellen op een van de forums. Ik denk graag met je mee. Ook vind je hier alle ‘speelpauzes’: korte inspiratiefilmpjes die je bewust maken en/of praktische tips geven om meer te vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid. De mini-training ‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid’ vind je ook in de Eigen Wijsheid school.

Workshop: Doorbreek je overleef modus

Deze interactieve workshop geeft je inzicht in waarom jij toch steeds weer van je (te lange) to-do lijstje valt en ‘me-time’ er dus vaak niet van komt. Ik kan je alvast verklappen: het is niet jouw gebrek aan wilskracht of discipline èn je kan je er wat aan doen.

In de workshop gaan we met een kleine groep praktisch aan de slag en is er veel ruimte voor persoonlijke vragen. Meld je aan en ontdek hoe je de overleef modus echt los kunt laten. Zodat je durft te kiezen wat voor jou goed voelt, je energie toeneemt en je meer geniet van het (gezins)leven. 

thema-sessie

Maandelijkse online thema-sessies

Elke maand is er een online thema-sessie voor deelnemers van de Eigen Wijsheid school. Een themasessie kan je zien als een moment voor jezelf: om te vertragen, verbinden met jezelf en andere vrouwen te ontmoeten die met dezelfde thema’s bezig zijn. Een voorbeeld over het thema ‘Loslaten’ kan je gratis bekijken in de Eigen Wijsheid school op het nieuws-forum. 

Voor abonnees van de Eigen Wijsheid school zijn de thema-sessies inbegrepen bij het abonnement. Heb je een gast-account dan kan je meedoen tegen een gereduceerd tarief. 

Gemakkelijk op de hoogte van actuele data en activiteiten 

De mini-training kan je gratis aanvragen en je krijgt dan direct de eerste mail in je mailbox, zodat je er meteen mee aan de slag kan. Wil je meer inspiratie op doen en de tijd nemen om verder kennis te maken. Word dan gratis lid van de “Eigen Wijsheid school”, je vindt hier extra tips, inspiratievideo’s (speelpauzes), oefeningen of reflectieve vragen die je helpen om meer te gaan vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid.

Je kunt kennismaking met andere sensitieve moeders, zodat je ervaart dat je niet alleen bent met jouw vragen of aarzelingen. Ook vind je in de Eigen Wijsheid school de volledige agenda met alle workshops en online thema-sessies, zodat je altijd op de hoogte bent van het volledige aanbod en de ontwikkelingen. 

Vraag gerust een gratis inzichtsessie aan 

Ben jij iemand die in het contact voelt of je iemand vertrouwt en of er een klik is? Dat herken ik helemaal!

Daarom heb je altijd de mogelijkheid om een gratis online inzichtsessie aan te vragen. Gewoon om kennis te maken, maar ook om jouw vragen te stellen. Ik denk graag met je mee en geef je praktische tips waar je direct wat mee kan. Ook kunnen we tijdens zo’n gesprek kijken of het aanbod van de Eigen Wijsheid school iets voor je is.

Ik vind het fijn om je te leren kijken en samen een inschatting te maken of je bij de Eigen Wijsheid school aan het goede adres bent, zo heb jij de meeste kans dat je echt geholpen wordt en dat is natuurlijk wat ik ook het liefste wil. Als ik denk dat we geen match zijn, zal ik dat ook eerlijk tegen je zeggen.

Vind jij het lastig om een keuze voor een coach te maken? Lees dan mijn blog met vier vragen die je helpen om een goede keuze te maken.

Het verschil tussen wie je bent en wie je wil zijn, is wat je doet.

Whatsapp mij
WhatsApp