Er zijn zoveel coaches, hoe maak ik de goede keuze? 

Het kan lastig zijn om te kiezen: het aanbod aan coaches is groot en hoe weet je nu of iemand voor jou de goede is? Neem de tijd om je goed te oriënteren en kennis te maken. Bijvoorbeeld door op de website rond te neuzen, het aanbod te bekijken, iemands werkwijze of blogs te lezen. Zo kan je heel laagdrempelig iemands visie en kernwaarden leren kennen. Maar ook een gevoel krijgen van iemands persoonlijkheid: is iemand genuanceerd, grappig, streng, praktisch of meer filosofisch? En wat past bij jou?  

Een belangrijke voorwaarde voor een succesvol traject is vertrouwen. Heb je vertrouwen in het aanbod wat een coach biedt? En heb je het gevoel dat hij/zij goed in staat is om jou te begeleiden? Echte verandering gaat niet vanzelf, jij moet er wat voor doen en bereid zijn om naar jezelf te kijken. Maar ook de juiste ondersteuning krijgen, zodat je niet weer in dezelfde valkuilen stapt. Als het makkelijk was geweest, had je geen coach nodig… Check bij jezelf of je bij een coach voldoende veiligheid voelt èn wordt getriggerd om anders te denken, echt te doorvoelen en dingen uit te proberen. 

Omdat ik het belangrijk vind dat jij je goed kan oriënteren, kan je bij de Praktijk voor Eigen Wijsheid op verschillende manieren met mij en mijn manier van werken kennismaken. Gratis en vrijblijvend of tegen een laag introductietarief. Zodat je goed kan beoordelen of de Praktijk voor Eigen Wijsheid echt bij je past. 

Aanbod om kennis te maken

FB-groep: Eigen Wijsheid school

Voor alle sensitieve vrouwen die houden van persoonlijke ontwikkeling en af en toe een reminder nodig hebben om wat liever te zijn voor zichzelf. In de besloten FB-groep is er ruimte voor vragen, delen en inspiratie.

Word lid van deze groep als je jouw eigen balans wilt vinden tussen alles wat moet en gewoon genieten van het leven. Ik beantwoord hier vragen en nodig je uit tot reflectie. Ook vind je in de Eigen Wijsheid school alle ‘speelpauzes’, korte inspiratiefilmpjes die je bewust maken en/of praktische tips geven. 

Mini-training: Ontdek je Eigen Wijsheid

In deze mini-training ontdek je hoe je op eenvoudige wijze tijd en ruimte voor jezelf kunt maken, zodat je ontspant en meer geniet. 7 dagen lang ontvang je een mailtje met een tip, een korte oefening of iets om over na te denken. Je kunt deze mini-training zien als een challenge aan jezelf.

Door elke dag de uitdagingen uit te proberen voel je dat jij de regie terug krijgt over jouw leven (wat je denkt en doet), zodat je weer lachend reageert op je man en je kids :). Ook ga je weer helder nadenken, krijg je overzicht en voel je wat voor jou echt belangrijk is. 

Workshop: Doorbreek je overleef modus

Deze interactieve workshop geeft je inzicht in waarom jij toch steeds weer van je (te lange) to-do lijstje valt en ‘me-time’ er dus vaak niet van komt. Ik kan je alvast verklappen: het is niet jouw gebrek aan wilskracht of discipline èn je kan je er wat aan doen.

In de workshop gaan we met een kleine groep praktisch aan de slag en is er veel ruimte voor persoonlijke vragen. Meld je aan en ontdek hoe je de overleef modus echt los kunt laten. Zodat je durft te kiezen wat voor jou goed voelt, je energie toeneemt en je meer geniet van het (gezins)leven. 

Gemakkelijk op de hoogte van actuele data en activiteiten 

De mini-training kan je gratis aanvragen en je krijgt dan direct toegang, zodat je er meteen mee aan de slag kan. Wil je meer inspiratie op doen en de tijd nemen om verder kennis te maken. Word dan lid van de besloten FB-groep de “Eigen Wijsheid school”, je vindt hier extra tips, oefeningen of reflectieve vragen die je helpen om meer te gaan vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid en je maakt kennis met andere sensitieve moeders, zodat je ervaart dat je niet alleen bent met jouw vragen of aarzelingen.

Zo nu en dan zijn er ook workshops of online sessies. Voor het actuele aanbod kan je je het beste aanmelden op de inspiratiemails. Je bent dan altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, data en andere acties. Ook krijg je de meest recente blogs of ‘speelpauzes’ (inspiratiefilmpjes) in je mailbox. 

Vraag gerust een gratis inzichtsessie aan 

Ben jij iemand die in het contact voelt of je iemand vertrouwt en of er een klik is? Dat herken ik helemaal!

Daarom heb je altijd de mogelijkheid om een gratis online inzichtsessie aan te vragen. Gewoon om kennis te maken, maar ook om jouw vragen te stellen. Ik denk graag met je mee en geef je praktische tips waar je direct wat mee kan. Ook kunnen we tijdens zo’n gesprek kijken of het aanbod van de Eigen Wijsheid school iets voor je is.

Ik vind het fijn om je te leren kijken en samen een inschatting te maken of je bij de Eigen Wijsheid school aan het goede adres bent, zo heb jij de meeste kans dat je echt geholpen wordt en dat is natuurlijk wat ik ook het liefste wil. Als ik denk dat we geen match zijn, zal ik dat ook eerlijk tegen je zeggen.

Vind jij het lastig om een keuze voor een coach te maken? Lees dan mijn blog met vier vragen die je helpen om een goede keuze te maken.

Het verschil tussen wie je bent en wie je wil zijn, is wat je doet.

Whatsapp mij
WhatsApp