Online coaching voor zelfbewuste moeders

Word je gek van alles wat moet, dat je steeds doorrent en te weinig echte aandacht hebt voor jezelf en je gezin?

Je probeert je te concentreren, maar merkt dat je gedachten afdwalen. Je kind vindt dit boekje nog steeds leuk, maar jij hebt het al zo vaak voorgelezen en je kan het wel dromen. Je voelt je schuldig dat je je kind geen echte aandacht geeft, maar je hoofd zit al bij dat ene project. Misschien moet je als de kinderen op bed liggen toch nog maar even dat ene mailtje schrijven?

Je weet dat als je dat doet, je waarschijnlijk weer de hele avond aan het werk bent. En dat terwijl je eigenlijk heel erg toe bent aan een avondje vrij, lekker in bad of een filmpje kijken met manlief. Waarom schiet dat er toch steeds bij in? Je weet dat je het zo niet volhoudt en dat je al een tijdje de signalen van vermoeidheid en stress negeert. Je hebt steeds vaker een kort lontje en emoties kunnen je echt overvallen. Ook op je werk… zo onprofessioneel, daar baal je van, maar je krijgt het niet onder controle.

Je vindt het lastig om hulp te vragen of aan te nemen en je bent je bewust dat je zo (weer) in een burn-out schiet. Steeds neem je je voor om wat meer te kiezen voor jezelf, maar eigenlijk komt er altijd wel weer iets op je pad, waardoor het niet lukt om gewoon een tijdje ‘uit’ te staan en af te schakelen.

Je voelt je schuldig naar je man en naar je kinderen en het lukt je niet om voor jezelf helder te krijgen waar je echte prioriteiten liggen. Of je weet het in je hart wel, maar in de praktijk laat je je leiden door de omstandigheden en pakt het toch steeds weer anders uit. Je baalt hiervan en je bent bang dat als je oud bent, je spijt krijgt van de keuzes die je nu maakt en te weinig genoten hebt van het echte leven. En heel eerlijk, eigenlijk zou je ook willen dat je wat meer van het moeder-zijn en de kinderen zou genieten.

Herken je dit…

✓  Je bent slim en weet vaak goed wat je wilt, toch word je soms overvallen door emoties waar je geen raad mee weet?

✓  Je wilt graag alles heel goed doen: moeder, vrouw, collega, vriendin en je hebt regelmatig het gevoel dat je ergens tekort schiet?

✓  Je hebt steeds discussies in je hoofd en weet niet hoe je deze ‘uit’ kunt zetten?

✓  Je hebt al heel wat aan bewustzijnsontwikkeling gedaan en je neemt jezelf steeds voor om beter voor jezelf te zorgen, maar het lukt je niet goed om dit vol te houden?

 Je bent het zat dat je zo vaak laat tegen houden door negatieve gedachten en wilt weer echt van het leven genieten?

✓ Je hebt regelmatig last van hoofdpijn, buikpijn en spierspanning en komt onvoldoende toe aan ontspanning?

✓ Je werk gaat steeds voor op je gezinsleven en het lukt je maar niet om dit te veranderen?

 

Hoe zou het voor je zijn als jij weer volledig in regie bent? Als jij makkelijker ‘nee’ kan zeggen, omdat je weet wat voor jou het allerbelangrijkste is en je niet meer twijfelt of je jouw ruimte wel mag in nemen? Als je kiest om op tijd op te laden en te ontspannen, zodat je weer kunt genieten en spelen met je kids èn meer energie hebt voor jouw ambities, zowel op je werk als in je privé leven?

✓ Wil je afrekenen met de (negatieve) stemmetjes in je hoofd, zodat je zelf de regie voelt over jouw leven?

✓ Wil je meer ontspannen, lachen en spelen met je gezin en hier ook echt van kunnen genieten?

✓ Wil je jouw ambities en behoeften helder hebben, zodat je hier makkelijker voor kunt kiezen en je eigen grenzen beter bewaakt?

✓ Wil je een betere work-life balance die past bij wat voor jou echt belangrijk is? 

✓ Wil jij een stok achter de deur (of een bemoedigend maatje) om nog meer te luisteren naar jouw Eigen Wijsheid, zodat je dat wat je eigenlijk van binnen wel weet ook echt gaat doen?

Gun jezelf een Eigen Wijsheid coach! 

Je krijgt zes maanden een persoonlijke Eigen Wijsheid coach als je kiest voor het VIP-programma. Het VIP programma is speciaal voor sensitieve moeders die al het nodige gedaan hebben aan bewustzijnsontwikkeling. Je hebt bijvoorbeeld al het programma Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid gedaan of op andere manieren aan je mindset en persoonlijk leiderschap gewerkt. 

Stiekem weet je al heel veel en begrijp je heel goed wat er nodig is om goed voor jezelf te zorgen. Toch ga je na een tijdje steeds weer over je eigen grenzen en lukt het je niet in die positieve vibes te blijven, waarvan je weet dat het je veel meer brengt. Je krijgt de knop naar vertrouwen soms gewoon niet omgezet en je weet dat je hier in je eentje niet uit gaat komen. Je wilt iemand die echt met je meedenkt in concrete situaties die voor jou relevant zijn en waaraan je al jouw vragen kan stellen waar jij tegen aan loopt. Daarom krijg je in dit programma zes individuele coachsessies, zodat je dat wat je eigenlijk wel weet ook echt leert toepassen. Ik help je om haalbaar te maken wat je wil en geef je handige tips en adviezen.

Uit eigen ervaring weet ik hoe hardnekkig sommige patronen kunnen zijn en hoe lastig het is om in je eentje hier verandering in aan te brengen. Daarom heb jij als VIP de mogelijkheid voor support per what’s app of mail. Het is zo fijn dat als het even niet werkt, je niet alleen hoeft door te modderen. Je krijgt directe feedback op het moment dat jij het nodig hebt en hoeft niet te wachten tot de volgende sessie. Hierdoor blijf je niet hangen in twijfels of negativiteit als je weer eens in je eigen valkuil bent getrapt. Met VIP-support ben je er snel weer uit, waardoor je sneller groeit en hardnekkige patronen eindelijk doorbreekt. 

Naast de individuele coaching en app-support krijg je toegang tot de online training “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”. Deze training zorgt voor de structuur voor dit programma en nodigt je uit om te reflecteren op wat je voelt en denkt en wat jij (anders) wilt. De training is een mooie mix van reflectie, praktische oefeningen en ontspanning (mindfulness /meditatie). Ook als je deze training eerder al eens gedaan hebt, zal je zien dat je er nu weer andere dingen uit haalt, omdat jij gegroeid bent. Je versterkt jouw basis om te vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid en je eigen keuzes te maken.

Ik ben Laura Beekhuizen

Ik herken mijzelf als hoog sensitief persoon (HSP) en ik kan hier nu erg van genieten. Dat is wel anders geweest: ik had last van te veel verantwoordelijkheidsgevoel en was teveel gefocust op de behoeften van anderen i.p.v. die van mijzelf. Na mijn studie psychologie heb ik mij verder ontwikkeld in vrouwelijk leiderschap, (hoog)sensitiviteit en spiritualiteit. Ik ontdekte dat ik door ervaringen in mijn jeugd vooral had geleerd om op mijn ‘hoofd’ te vertrouwen en mijn sensitiviteit, intuïtie en speelsheid op de achtergrond waren geraakt. Met behulp van coaching, therapie en diverse opleidingen voel ik me nu weer in balans, Eigen Wijs en (meestal) met veel energie en vertrouwen. Jij kan dat ook! Ik leer het je graag in de Eigen Wijsheid school.  

Praktische informatie

Vraag eerst gratis een gesprek aan

Dit VIP-programma is echt bedoeld voor bewuste moeders, ik verwacht van jou dat je het leuk vindt om te reflecteren en jezelf uit te dagen iets anders te bekijken of uit te proberen. Voor dit programma heb je al de nodige ervaring met persoonlijke ontwikkeling. Ik nodig je uit voor een gratis en vrijblijvend gesprek om samen te kijken of dit programma past bij waar jij nu staat. Samen kijken we wat je nodig hebt en wat je mag verwachten in dit programma. Dit gesprek is voorwaardelijk voor deelname en geeft zowel jou als mij de gelegenheid om te beoordelen of er een match is. 

Wat anderen zeggen over het VIP programma…

“Eerder zocht ik balans tussen mijn werk en mijn gezin, nu heb ik de tools om de balans in mijzelf te vinden.”

Ik ben minder afhankelijk van de omstandigheden of wat er ‘tegenzit’, ik dacht altijd dat ik daar niks aan kon doen. Door het programma weet ik waar ik wel invloed op heb en dat maakt dat ik sneller weer de regie kan pakken als er iets gebeurt waarvan ik overprikkeld raak. Ik moet nog steeds schakelen, maar ik merk dat het makkelijker en sneller gaat en dat ik veranderingen daardoor beter kan hebben.

Trijntje, mama van een jongetje van 8 en een meisje van 2

Laura slaagt erin om een ‘natuurlijke flow’ toegankelijk te maken met praktische en goed doordachte oefeningen. De afwisseling in de manier waarop de oefeningen worden aangeboden is ook mooi. De ene keer lezen, de andere keer luisteren of kijken naar een filmpje.

Hoewel iedereen voldoende ruimte heeft om zijn/haar eigen manier te ontdekken om meer vanuit je hart te leven, zorgt de manier waarop de training is opgebouwd toch voor focus. Zodat het niet zo vrijblijvend wordt en dat het te makkelijk is om de aandacht weer te laten afdwalen. Dat de training er mooi uitziet en dat alles goed werkt, is ook erg prettig. Dankjewel voor dit mooie online programma! Sanne

Ik was de balans kwijt tussen rust en altijd maar dingen willen doen. Door de coaching weet ik beter wat ik kan doen als het druk wordt in mijn hoofd en heb ik weer zelf de regie over mijn leven. Laura biedt een luisterend oor, stelt vragen en doet voorstellen hoe het ook zou kunnen. Ik vond het prettig om ook met praktische opdrachten te werken, zodat ik niet in mijn hoofd kon blijven hangen. Er wordt binnen, maar ook buiten je comfort zone gewerkt. Froukje

De afgelopen maanden heb ik een coachtraject bij Laura gedaan. De manier van vragen stellen en de oefeningen zetten mij iedere keer enorm aan het denken. Het was zowel fijn om soms gespiegeld te worden, maar ook om tips te ontvangen waarmee ik weer verder kon. Ik heb een enorme berg nieuwe zelfkennis opgedaan. Ik ben erg blij dat ze ‘op mijn pad gekomen is’. De doelen die ik voor aanvang in mijn hoofd had zijn ruimschoots bereikt!! Suzanne

De wijze waarop Laura coacht vond ik erg verrijkend en verhelderend. Ik ben nu veel beter in staat om me te verwonderen en geen energie te verspillen aan irritaties waar je toch niets mee kunt. Komt ook weer terug in de wijze waarop ik hulpverlening aan mijn cliënten aanbied. Fijn dat Laura er is om samen met mensen te kijken wat voor hen een fijne manier van omgaan met uitdagingen is. Maartje

Ik heb Laura’s werkwijze als prettig ervaren. Laura was onbevooroordeeld en heeft het mij allemaal zelf laten doen. Ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik gekomen ben waar ik nu ben. Ik heb geleerd meer mijn eigen keuzes te maken, bedankt daarvoor! Janneke

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Veel gestelde vragen

Wat is Eigen Wijsheid eigenlijk en wat heb ik er aan?

Eigen Wijsheid is voor mij dat je opmerkt en erkent wat jij van binnen al weet of aanvoelt. Dat je de signalen van je lijf en je emoties serieus neemt en gaat ‘onderzoeken’ en je niet alleen laat leiden door verstandige adviezen van anderen of wat je hoofd bedenkt of goed vindt. Dit zorgt ervoor dat je Eigen Wijze keuzes kunt gaan maken op basis van verstand in combinatie met je vrouwelijke intuïtie of onderbuikgevoelens. Door te leren luisteren naar zowel je hoofd, als je hart en je buik, zal je meer balans ervaren. Ook kun je hierdoor keuzes maken die beter bij jou passen en waar je gelukkiger van wordt.

Is online coaching wel iets voor mij?

Online coaching doet niet onder voor fysieke sessies. Bovendien is een online sessie vaak makkelijker in te plannen, doordat je geen reistijd hebt. De combinatie van zelfstudie, coachsessies en whats’app support blijkt in de praktijk erg krachtig te zijn. De gelegenheid om tussentijds je vragen te stellen per mail of app, zorgt dat ook als het even niet meer lukt, je makkelijk weer kunt bijsturen. Heb je geen ervaring met online coaching? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan en ontdek hoe het voor je is. 

Ik heb het best wel druk, wat is de tijdsinvestering voor dit programma?

Elke coachsessie staat een module uit de training ‘Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid’ centraal. Hierbij hoort een werkboek met opdrachten, reflectie oefeningen of audio’s. Dit kost je ongeveer 2-3 uur en kan je vaak ook gewoon uitproberen tijdens de dingen die je al doet. In die coachcall van een uur, beantwoord ik jouw vragen en gaan we dieper in op de situaties die jij nog moeilijk vindt en waar jij jezelf tegenhoudt. Je bent vrij om hierbij ook andere situaties aan te halen die niet direct met de module te maken hebben. Jij bepaalt de inhoudelijke accenten en het tempo, dat is het voordeel van het VIP-traject. De totale duur van de coaching is maximaal zes maanden. Je behoudt een jaar lang toegang tot de modules in de online “Eigen Wijsheid School” en kan je dus altijd op eigen kracht nog eens de training doorlopen of dingen nazoeken.

Wat zijn de kosten voor dit VIP programma en wat krijg ik er dan voor?

De investering voor dit programma is 897 euro. Je krijgt hiervoor zes maanden lang mij als jouw persoonlijke Eigen Wijsheid coach: non-stop support per app (of mail) en zes individuele coachsessies. Ook krijg je toegang tot de Eigen Wijsheid school en het programma “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”. Intensieve VIP-begeleiding voor al jouw vragen, voor nog geen 150 euro per maand (betalen in termijnen is mogelijk). In plaats van een VIP-traject kan je ook kiezen voor een goedkopere groepstraining waarbij je groepscoaching krijgt.

Ik heb/wil geen Facebook/instagram, kan ik dan wel meedoen?

De lessen komen beschikbaar in de online omgeving van de Eigen Wijsheid school, je krijgt hier inloggegevens voor. De online coaching gaat via zoom en de ‘tussentijdse extra support’ gaat bij het VIP-traject via de app of mail een-op-een met mij. Je hebt dus geen social media account nodig. Heb je Facebook en vind je het leuk om deel uit te maken van een community met sensitieve moeders die allemaal met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn, dan kan je deelnemen aan de besloten FB-groep van de Eigen Wijsheid school.

Alles gelezen? Dan ben je vast getriggerd… Ben je nieuwsgierig, maar weet je toch nog niet goed genoeg wat je kan verwachten of wil je mij eerst beter leren kennen? Vraag dan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan.

Het lef vinden om te breken met het ideaal en te leren luisteren naar je eigen waarheid

– Simone de Beauvoir –

Whatsapp mij
WhatsApp