Online coaching voor zelfbewuste moeders

Word je gek van alles wat moet, dat je steeds doorrent en te weinig echte aandacht hebt voor jezelf en je gezin?

Je probeert je te concentreren, maar merkt dat je gedachten afdwalen. Je kind vindt dit boekje nog steeds leuk, maar jij hebt het al zo vaak voorgelezen en je kan het wel dromen. Je voelt je schuldig dat je je kind geen echte aandacht geeft, maar je hoofd zit al bij dat ene project. Misschien moet je als de kinderen op bed liggen toch nog maar even dat ene mailtje schrijven?

Je weet dat als je dat doet, je waarschijnlijk weer de hele avond aan het werk bent. En dat terwijl je eigenlijk heel erg toe bent aan een avondje vrij, lekker in bad of een filmpje kijken met manlief. Waarom schiet dat er toch steeds bij in? Je weet dat je het zo niet volhoudt en dat je al een tijdje de signalen van vermoeidheid en stress negeert. Je hebt steeds vaker een kort lontje en emoties kunnen je echt overvallen. Ook op je werk… zo onprofessioneel, daar baal je van, maar je krijgt het niet onder controle.

Je vindt het lastig om hulp te vragen of aan te nemen en je bent je bewust dat je zo (weer) in een burn-out schiet. Steeds neem je je voor om wat meer te kiezen voor jezelf, maar eigenlijk komt er altijd wel weer iets op je pad, waardoor het niet lukt om gewoon een tijdje ‘uit’ te staan en af te schakelen.

Je voelt je schuldig naar je man en naar je kinderen en het lukt je niet om voor jezelf helder te krijgen waar je echte prioriteiten liggen. Of je weet het in je hart wel, maar in de praktijk laat je je leiden door de omstandigheden en pakt het toch steeds weer anders uit. Je baalt hiervan en je bent bang dat als je oud bent, je spijt krijgt van de keuzes die je nu maakt en te weinig genoten hebt van het echte leven. En heel eerlijk, eigenlijk zou je ook willen dat je wat meer van het moeder-zijn en de kinderen zou genieten.

Herken je dit…

✓  Je bent slim en weet vaak goed wat je wilt, toch word je soms overvallen door emoties waar je geen raad mee weet?

✓  Je wilt graag alles heel goed doen: moeder, vrouw, collega, vriendin en je hebt regelmatig het gevoel dat je ergens tekort schiet?

✓  Je hebt steeds discussies in je hoofd en weet niet hoe je deze ‘uit’ kunt zetten?

✓  Je hebt al heel wat aan bewustzijnsontwikkeling gedaan en je neemt jezelf steeds voor om beter voor jezelf te zorgen, maar het lukt je niet goed om dit vol te houden?

 Je bent het zat dat je zo vaak laat tegen houden door negatieve gedachten en wilt weer echt van het leven genieten?

✓ Je hebt regelmatig last van hoofdpijn, buikpijn en spierspanning en komt onvoldoende toe aan ontspanning?

✓ Je werk gaat steeds voor op je gezinsleven en het lukt je maar niet om dit te veranderen?

 

Hoe zou het voor je zijn als jij weer volledig in regie bent? Als jij makkelijker ‘nee’ kan zeggen, omdat je weet wat voor jou het allerbelangrijkste is en je niet meer twijfelt of je jouw ruimte wel mag in nemen? Als je kiest om op tijd op te laden en te ontspannen, zodat je weer kunt genieten en spelen met je kids èn meer energie hebt voor jouw ambities, zowel op je werk als in je privé leven?

✓ Wil je afrekenen met de (negatieve) stemmetjes in je hoofd, zodat je zelf de regie voelt over jouw leven?

✓ Wil je meer ontspannen, lachen en spelen met je gezin en hier ook echt van kunnen genieten?

✓ Wil je jouw ambities en behoeften helder hebben, zodat je hier makkelijker voor kunt kiezen en je eigen grenzen beter bewaakt?

✓ Wil je een betere work-life balance die past bij wat voor jou echt belangrijk is? 

✓ Wil jij een stok achter de deur (of een bemoedigend maatje) om nog meer te luisteren naar jouw Eigen Wijsheid, zodat je dat wat je eigenlijk van binnen wel weet ook echt gaat doen?

Gun jezelf een Eigen Wijsheid coach! 

Je krijgt zes maanden een persoonlijke Eigen Wijsheid coach als je kiest voor het VIP-programma. Het VIP programma is speciaal voor sensitieve moeders die al het nodige gedaan hebben aan bewustzijnsontwikkeling. Je hebt bijvoorbeeld al het programma Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid gedaan of op andere manieren aan je mindset en persoonlijk leiderschap gewerkt. 

Stiekem weet je al heel veel en begrijp je heel goed wat er nodig is om goed voor jezelf te zorgen. Toch ga je na een tijdje steeds weer over je eigen grenzen en lukt het je niet in die positieve vibes te blijven, waarvan je weet dat het je veel meer brengt. Je krijgt de knop naar vertrouwen soms gewoon niet omgezet en je weet dat je hier in je eentje niet uit gaat komen. Je wilt iemand die echt met je meedenkt in concrete situaties die voor jou relevant zijn en waaraan je al jouw vragen kan stellen waar jij tegen aan loopt. Daarom krijg je in dit programma zes individuele coachsessies, zodat je dat wat je eigenlijk wel weet ook echt leert toepassen. Ik help je om haalbaar te maken wat je wil en geef je handige tips en adviezen.

Uit eigen ervaring weet ik hoe hardnekkig sommige patronen kunnen zijn en hoe lastig het is om in je eentje hier verandering in aan te brengen. Daarom heb jij als VIP de mogelijkheid voor support per what’s app of mail. Het is zo fijn dat als het even niet werkt, je niet alleen hoeft door te modderen. Je krijgt directe feedback op het moment dat jij het nodig hebt en hoeft niet te wachten tot de volgende sessie. Hierdoor blijf je niet hangen in twijfels of negativiteit als je weer eens in je eigen valkuil bent getrapt. Met VIP-support ben je er snel weer uit, waardoor je sneller groeit en hardnekkige patronen eindelijk doorbreekt. 

Naast de individuele coaching en app-support krijg je toegang tot de online training “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”. Deze training zorgt voor de structuur voor dit programma en nodigt je uit om te reflecteren op wat je voelt en denkt en wat jij (anders) wilt. De training is een mooie mix van reflectie, praktische oefeningen en ontspanning (mindfulness /meditatie). Je versterkt jouw basis om te vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid en je eigen keuzes te maken.

Ik ben Laura Beekhuizen

Ik herken mijzelf als hoog sensitief persoon (HSP) en ik kan hier nu erg van genieten. Dat is wel anders geweest: ik had last van te veel verantwoordelijkheidsgevoel en was teveel gefocust op de behoeften van anderen i.p.v. die van mijzelf. Na mijn studie psychologie heb ik mij verder ontwikkeld in vrouwelijk leiderschap, (hoog)sensitiviteit en spiritualiteit. Ik ontdekte dat ik door ervaringen in mijn jeugd vooral had geleerd om op mijn ‘hoofd’ te vertrouwen en mijn sensitiviteit, intuïtie en speelsheid op de achtergrond waren geraakt. Met behulp van coaching, therapie en diverse opleidingen voel ik me nu weer in balans, Eigen Wijs en (meestal) met veel energie en vertrouwen. Jij kan dat ook! Ik leer het je graag in de Eigen Wijsheid school.  

Praktische informatie

Vraag eerst gratis een gesprek aan

Dit VIP-programma is echt bedoeld voor bewuste moeders, ik verwacht van jou dat je het leuk vindt om te reflecteren en jezelf uit te dagen iets anders te bekijken of uit te proberen. Voor dit programma heb je al de nodige ervaring met persoonlijke ontwikkeling. Ik nodig je uit voor een gratis en vrijblijvend gesprek om samen te kijken of dit programma past bij waar jij nu staat. Samen kijken we wat je nodig hebt en wat je mag verwachten in dit programma. Dit gesprek is voorwaardelijk voor deelname en geeft zowel jou als mij de gelegenheid om te beoordelen of er een match is. 

Wat anderen zeggen over het VIP programma…

Laura’s aanpak en manier van doen hebben mij ‘verleid’ om me over te geven aan wat ik nog niet eerder had gedaan. Het heeft mijn ‘denken’ en ‘plannen’ omgezet in daadwerkelijk ‘handelen’. Daar ben ik heel blij mee. Ik ben veel bewuster van mij zelf geworden. Daarmee bedoel ik dat ik veel bewuster kies voor mijzelf of juist niet voor dat moment. Ook mijn gevoel van maar door willen gaan omdat het nog niet goed genoeg is, is bijgesteld. Ik kan veel beter accepteren dat iets is zoals het is, dat ik mijn best heb gedaan en dat het binnen de geldende kaders het nu eenmaal zo is. Ik hoef/moet minder van mijzelf. Dat maakt het makkelijker om te stoppen en blijft meer tijd over voor andere dingen. Het ‘inchecken’ bij mijzelf vind ik ook heel fijn. Door de oefeningen in het programma heb ik mogen ervaren wat werkt voor mij. Ellen – deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

Het klopt gewoon. De hele training “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”, je bezieling zit er voelbaar in, je sprankeling. Ik heb er veel plezier uitgehaald om hiermee bezig te zijn. Het is precies zoals je zei: de training maakt alles wat ik eigenlijk wel weet heel praktisch en toepasbaar. Nu zijn het geen ‘weetjes’ meer, maar kan ik het echt toepassen en integreren op een manier die bij mij past.

AnneMeijs, moeder van twee kids (3 en 5 jaar) 

De training “Vertrouw op je Eigen Wijsheid” heeft me opgeleverd wat ik wilde: ondersteuning, een klankbord voor mijn mentale eenzame transformatieproces en een stabielere ik. Dus ontzettend blij mee!

Saira, 33 jaar

De informatie in de training was voor mij niet nieuw. Ik had hierover al gelezen. Ik ben ‘fan’ van Thich Nhat Hanh en herken veel van zijn gedachtegoed. Wat voor mij echt heel waardevol is, is dat jouw benadering heeft gezorgd dat bij mij het betekenis heeft gekregen. Alsof er een kwartje is gevallen 🙂

“Eerder zocht ik balans tussen mijn werk en mijn gezin, nu heb ik de tools om de balans in mijzelf te vinden.”

Ik ben minder afhankelijk van de omstandigheden of wat er ‘tegenzit’, ik dacht altijd dat ik daar niks aan kon doen. Door het programma weet ik waar ik wel invloed op heb en dat maakt dat ik sneller weer de regie kan pakken als er iets gebeurt waarvan ik overprikkeld raak. Ik moet nog steeds schakelen, maar ik merk dat het makkelijker en sneller gaat en dat ik veranderingen daardoor beter kan hebben.

Trijntje, mama van een jongetje van 8 en een meisje van 2

De training zorgde voor bewustwording van hoe het eigenlijk met me gaat en hoe het beter kan. Ik voel nu meer ontspanning en heb geleerd om meer voor de eenvoudige weg te kiezen en dat als er extra ballen omhoog moeten worden gehouden, dat er ergens anders weer ballen af moeten voor de balans. Ik raad de training zeker aan: het helpt je worden van een mooiere ‘jij’! – Lianne, deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

De training helpt je om dichterbij jezelf te komen en je doelen te realiseren. Ik hoef van mezelf nu veel minder ballen tegelijk in de lucht te houden. Gun mezelf meer ontspanmomentjes en meer me-time. Ik ben een blijer mens geworden. 🙂 Rikst, deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

Na de eerste les voel ik een innerlijke rust en dat doet wonderen. De nachtrust na geleide meditatie is heel fijn en ook het effect van de affirmaties heb ik leren ervaren. Ik heb leren voelen wat mentale ontspanning met je lichaam en geest doet en dat je positieve gevoelens kunt vergroten! Barbara – deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

Laura slaagt erin om een ‘natuurlijke flow’ toegankelijk te maken met praktische en goed doordachte oefeningen. De afwisseling in de manier waarop de oefeningen worden aangeboden is ook mooi. De ene keer lezen, de andere keer luisteren of kijken naar een filmpje.

Hoewel iedereen voldoende ruimte heeft om zijn/haar eigen manier te ontdekken om meer vanuit je hart te leven, zorgt de manier waarop de training “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid” is opgebouwd toch voor focus. Zodat het niet zo vrijblijvend wordt en dat het te makkelijk is om de aandacht weer te laten afdwalen. Dat de training er mooi uitziet en dat alles goed werkt, is ook erg prettig. Dankjewel voor dit mooie online programma! Sanne

Ik volg nu de training “vertrouw op je eigen wijsheid”. Deze training biedt goede mogelijkheden/handvatten om je doelen weer helder te krijgen en te vertrouwen in je eigen kracht – Aanrader! Krista

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Veel gestelde vragen

Wat is Eigen Wijsheid eigenlijk en wat heb ik er aan?

Eigen Wijsheid is voor mij dat je opmerkt en erkent wat jij van binnen al weet of aanvoelt. Dat je de signalen van je lijf en je emoties serieus neemt en gaat ‘onderzoeken’ en je niet alleen laat leiden door verstandige adviezen van anderen of wat je hoofd bedenkt of goed vindt. Dit zorgt ervoor dat je Eigen Wijze keuzes kunt gaan maken op basis van verstand in combinatie met je vrouwelijke intuïtie of onderbuikgevoelens. Door te leren luisteren naar zowel je hoofd, als je hart en je buik, zal je meer balans ervaren. Ook kun je hierdoor keuzes maken die beter bij jou passen en waar je gelukkiger van wordt.

Is online coaching wel iets voor mij?

Online coaching doet niet onder voor fysieke sessies. Bovendien is een online sessie vaak makkelijker in te plannen, doordat je geen reistijd hebt. De combinatie van zelfstudie, coachsessies en whats’app support blijkt in de praktijk erg krachtig te zijn. De gelegenheid om tussentijds je vragen te stellen per mail of app, zorgt dat ook als het even niet meer lukt, je makkelijk weer kunt bijsturen. Heb je geen ervaring met online coaching? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan en ontdek hoe het voor je is. 

Hoe ziet een module er uit, wat moet ik me er bij voorstellen?

Elke module starten we met inchecken bij jezelf. Inchecken is een van de ingrediënten van mijn eigen W.I.J.S.H.E.I.D methode en je gaat op verschillende manieren hiermee kennismaken, zodat je kan ontdekken wat voor jou goed werkt. Voorbeelden zijn een geleide meditatie, een momentje stilte of een creatieve opdracht. Elk module staat een thema centraal waarover je actuele inzichten krijgt vanuit de spirituele en positieve psychologie. Je krijgt een werkboek met uitleg, actieve en speelse oefeningen en persoonlijke vragen. De module wordt ondersteund met filmpjes en geleide meditaties, zodat je je leerproces verdiept en je de inhoud van de modules beter verwerkt. Als je er niet uitkomt kan je je vragen stellen in de online coachcalls of in de what’s app. 

Ik heb het best wel druk, wat is de tijdsinvestering voor dit programma?

Elke coachsessie staat een module uit de training ‘Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid’ centraal. Hierbij hoort een werkboek met opdrachten, reflectie oefeningen of audio’s. Dit kost je ongeveer 2-3 uur en kan je vaak ook gewoon uitproberen tijdens de dingen die je al doet. In die coachcall van een uur, beantwoord ik jouw vragen en gaan we dieper in op de situaties die jij nog moeilijk vindt en waar jij jezelf tegenhoudt. Je bent vrij om hierbij ook andere situaties aan te halen die niet direct met de module te maken hebben. Jij bepaalt de inhoudelijke accenten en het tempo, dat is het voordeel van het VIP-traject. De totale duur van de coaching (incl. what’s app support) is maximaal zes maanden. Je behoudt een jaar lang toegang tot de modules in de online “Eigen Wijsheid School” en kan je dus altijd op eigen kracht nog eens de training doorlopen of dingen nazoeken.

Mijn ervaring met online programma's is dat ik te veel uitstel, gaat dit dan wel werken?

Het voordeel van online training is dat je het op je eigen tijd en in je eigen omgeving kan doen. Zelfstandig een programma doorlopen vraagt echter wel veel zelfdiscipline. Je krijgt in het VIP-traject 6 maanden de tijd om alle modules te doen, in praktijk is dit ruim voldoende en zal af en toe ‘het leven’ er tussendoor komen, maar dat is dan ook geen probleem. Elke module sluit af met een coachsessie dat tevens als stok achter de deur werkt om op tijd de module af te hebben. Doordat we dan weer contact hebben krijg je nog meer verdieping en inspiratie. Ook tussentijds kan je altijd even appen als je merkt dat je er niet aan toekomt, zodat ik je kan helpen om te kijken wat er nodig is om die tijd voor jezelf wel vrij te maken. Je weet tenslotte dat je uitstelgedrag deel van het probleem is wat wij samen gaan oplossen…

Ik word onrustig van meditaties, is dit dan wel iets voor mij?

Mediteren kun je oefenen, het is zeker geen probleem als je daar nog niet veel ervaring mee hebt. Wel is het handig als je er nieuwsgierig naar bent. De meditaties zijn kort (5-10 minuten) en je kan verschillende manieren uitproberen: stilte, visualisaties, lach- en loopmeditaties of bijvoorbeeld iets creatiefs. Meditatie wordt ook wel mindfulness genoemd en zijn technieken om je hoofd tot stilte te brengen. In de training ga je ontdekken wat voor jou werkt.

Wat zijn de kosten voor dit VIP programma en wat krijg ik er dan voor?

De investering voor dit programma is 897 euro. Je krijgt hiervoor zes maanden lang mij als jouw persoonlijke Eigen Wijsheid coach: non-stop support per app (of mail) en zes individuele coachsessies. Ook krijg je toegang tot de Eigen Wijsheid school en het programma “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”. Intensieve VIP-begeleiding voor al jouw vragen, voor nog geen 150 euro per maand (betalen in termijnen is mogelijk). In plaats van een VIP-traject kan je ook kiezen voor een goedkopere groepstraining waarbij je groepscoaching krijgt.

Ik heb/wil geen Facebook/instagram, kan ik dan wel meedoen?

De lessen komen beschikbaar in de online omgeving van de Eigen Wijsheid school, je krijgt hier inloggegevens voor. De online coaching gaat via zoom en de ’tussentijdse extra support’ gaat bij het VIP-traject via de app of mail een-op-een met mij. Je hebt dus geen social media account nodig. Heb je Facebook en vind je het leuk om deel uit te maken van een community met sensitieve moeders die allemaal met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn, dan kan je deelnemen aan de besloten FB-groep van de Eigen Wijsheid school.

Het lijkt me wel wat, maar ik twijfel nog....

Als je helemaal tot hier gelezen hebt, dan weet je eigenlijk wel dat je hier iets mee wilt of misschien wel moet… Kennelijk is er iets in jou getriggerd. Vraag dan gewoon een vrijblijvend gesprek aan. Samen kijken we wat je nodig hebt en of de training past bij waar jij nu staat. Dit gesprek geeft ons beiden de gelegenheid om te beoordelen of er een match is. Als ik denk dat de training niet voor je geschikt is, zal ik daar uiteraard eerlijk in zijn, ik wil namelijk graag dat jij na afloop tevreden kunt zijn.

Alles gelezen? Dat is vast niet voor niks… Ben je nieuwsgierig, maar weet je toch nog niet goed genoeg wat je kan verwachten of wil je mij eerst beter leren kennen? Vraag dan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan.

Het lef vinden om te breken met het ideaal en te leren luisteren naar je eigen waarheid

– Simone de Beauvoir –

Whatsapp mij
WhatsApp