1-op-1 coaching voor zelfbewuste vrouwen

De Eigen Wijsheid school: een plek voor ont-moeting

Je omgeving ziet je als sterke vrouw en zo voel je je vaak ook, maar soms ook niet. Je hebt zelfkennis en weet heel goed wat er nodig is om goed voor jezelf te zorgen. Toch ga je na een tijdje steeds weer over je eigen grenzen en lukt het je niet in die ‘positieve vibes’ te blijven, waarvan je weet dat het je veel meer brengt. Je krijgt de knop naar vertrouwen soms gewoon niet omgezet. Je weet hoe het werkt, maar toepassen blijft soms lastig.

Zorgen voor jezelf is voor jou een prioriteit om niet overprikkeld te worden in de hectiek van de hedendaagse maatschappij en het leven als ambitieuze vrouw. Je herkent het patroon van hard werken, danwel aan je carrière, danwel aan jezelf. Jij zet je altijd voor de volle 100% in. Je weet niet eens hoe je ‘half werk’ moet leveren, dat past ook niet bij je. Maar toch zou je willen dat je af en toe wat meer ‘los’ kan laten, kan meebewegen met wat er (wel) is, in plaats van dat jij alles regisseert. Durven kiezen voor wat goed voelt, ook als dat ingaat tegen de verwachtingen van anderen. Je wil genieten van jouw sensitiviteit, ook als dat betekent dat jouw tempo soms lager ligt dan dat van anderen. Je weet dat je sensitieve kant je namelijk ook veel goeds brengt. Je bent nieuwsgierig hoe je hier meer van gebruik zou kunnen maken.

Herken je dit…

✓  Je bent slim en weet vaak goed wat je wilt, toch word je soms overvallen door emoties waar je geen raad mee weet?

✓  Je wilt graag alles heel goed doen: moeder, vrouw, collega, vriendin en je hebt regelmatig het gevoel dat je ergens tekort schiet?

✓  Je hebt steeds discussies in je hoofd en weet niet hoe je deze ‘uit’ kunt zetten?

✓  Je hebt al heel wat aan bewustzijnsontwikkeling gedaan en je neemt jezelf steeds voor om beter voor jezelf te zorgen, maar het lukt je niet goed om dit vol te houden?

✓ Je bent het zat dat je zo vaak laat tegen houden door negatieve gedachten en wilt weer echt van het leven genieten?

✓ Je hebt regelmatig last van hoofdpijn, buikpijn en spierspanning en komt onvoldoende toe aan ontspanning?

✓ Je werkt veel met lijstjes en planningen, je vindt het lastig als er iets onverwachts gebeurt en schiet er zelf vaak bij in als iets opgelost moet worden?

 

 

Hoe zou het voor je zijn als er een plek is waar je geïnspireerd wordt om keuzes te maken die voor jou goed voelen?  

De Eigen Wijsheid school is speciaal voor sensitieve vrouwen die al het nodige gedaan hebben aan zelfleiderschap en bewustzijnsontwikkeling. Vrouwen die van huis uit hebben geleerd om op hun hoofd te vertrouwen, maar die nu de taal van hun hart en ziel willen leren. Die (hoog)sensitiviteit aanvankelijk als last ervaren, maar ook nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal mogelijk is als ze echt leren luisteren naar wat er van binnen in hen leeft.

Een plek voor ont-moeting in de dubbele zin van het woord. Je hoeft er even niks en kan direct als jij het nodig hebt een moment van vertraging en reflectie voor jezelf creëren. Iets waar je nu soms moeilijk tijd voor maakt, terwijl je weet dat je het daar juist zo goed op doet. Omdat je vanuit dit bewust-zijn beter kunt afstemmen op jouw intuïtie.

Maar ook ontmoeten door samen met andere bewuste vrouwen herkenning en verdieping te vinden op thema’s als persoonlijk leiderschap, spiritualiteit en vrouwelijke energie in online thema-sessies of live-dagen. Een plek voor waar je jouw vragen kan stellen als je ergens tegen aanloopt en waar je praktische tools en oefeningen vindt om uit je hoofd te komen en in je lijf te zakken, zodat je weer ontspant, overzicht krijgt en voelt wat er voor jou nodig is.

Je kunt voordelig lid worden van de Eigen Wijsheid school. Je krijgt een account als je je aanmeldt voor de mini-training ‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid’. Met dit account krijg je toegang tot de online community: een besloten online omgeving voor inspiratie en vragen. Een plek voor ont-moeting op diverse forums, in online themasessies en live Q&A’s. De app is gratis te downloaden en zorgt dat alle content voor jou bij elkaar staat en toegankelijk is op je mobiel, zonder dat je wordt afgeleid door andere sociale media berichten zoals Facebook of instagram.

De Eigen Wijsheid school is iets voor jou…

✓ Als je wil afrekenen met de (negatieve) stemmetjes in je hoofd, zodat je zelf de regie voelt over jouw leven, ook als dat ingaat tegen de verwachtingen van anderen

✓ Als je meer wil ontspannen, lachen, spelen en ontdekken en voluit van het leven genieten

✓ Als je jouw verlangens en behoeften helder wil hebben, zodat je hier makkelijker voor kunt kiezen en je eigen grenzen beter bewaakt

✓ Als je een betere work-life balance wil die past bij wat voor jou echt belangrijk is

✓ Als je onvoorwaardelijk van jezelf wil houden, ook als je humeurig bent of een paar kilo zwaarder, zodat je jezelf niet steeds hoeft ‘te fixen’ 

✓ Als je een aanhoudende uitnodiging wil om nog meer te luisteren naar jouw Eigen Wijsheid, zodat je dat wat je eigenlijk van binnen wel weet ook echt gaat doen.

Gun jezelf een persoonlijke Eigen Wijsheid coach!

Je krijgt een half jaar lang een persoonlijke Eigen Wijsheid coach als je kiest voor een abonnement bij de Eigen Wijsheid school. In individuele sessies kan je al jouw vragen stellen, waar jij tegen aan loopt, en denk ik met je mee in concrete situaties die voor jou relevant zijn. Je hoeft het niet langer alleen te doen. 

Naast de coachsessies krijg je bij alle abonnementen full-time support, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe hardnekkig sommige patronen kunnen zijn en hoe lastig het is om in je eentje hier verandering in aan te brengen. Ook als je een moeilijke tijd doormaakt geeft full support je het gevoel dat je er niet alleen voor staat en helpt je om, juist als het leven je uitdaagt, te leren kiezen voor jezelf en te vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid. Het is zo fijn dat als het even niet werkt, je niet alleen hoeft door te modderen. Je krijgt directe feedback op het moment dat jij het nodig hebt en hoeft niet te wachten tot de volgende sessie.

Hierdoor blijf je niet hangen in twijfels of negativiteit als je weer eens in je eigen valkuil bent getrapt. Met full-time support ben je er snel weer uit, waardoor je sneller groeit en hardnekkige patronen eindelijk doorbreekt. Zodat je weer kunt genieten van de kleine dingen in het leven èn meer energie hebt voor jouw ambities, zowel op je werk als in je privé leven.

Ik ben Laura Beekhuizen

Ik herken mijzelf als hoog sensitief persoon (HSP) en ik kan hier nu erg van genieten. Dat is wel anders geweest: ik had last van te veel verantwoordelijkheidsgevoel en was teveel gefocust op de behoeften van anderen i.p.v. die van mijzelf. Na mijn studie psychologie heb ik mij verder ontwikkeld in vrouwelijk leiderschap, (hoog)sensitiviteit en spiritualiteit. Ik ontdekte dat ik door ervaringen in mijn jeugd vooral had geleerd om op mijn ‘hoofd’ te vertrouwen en mijn sensitiviteit, intuïtie en speelsheid op de achtergrond waren geraakt. Met behulp van coaching, therapie en diverse opleidingen voel ik me nu weer in balans, Eigen Wijs en (meestal) met veel energie en vertrouwen. Jij kan dat ook! Ik help je hier graag bij in de Eigen Wijsheid school: met praktische tools, 1-op-1 coaching en verdiepende groepsessies. 

Praktische informatie abonnementen 

Je maakt gebruik van de trainingen en meditaties uit de Eigen Wijsheid school om te reflecteren wat je voelt en denkt en wat jij (anders) wilt, zodat je jouw zelfbewustzijn versterkt. Ook ben je van harte uitgenodigd bij de online sessies voor alle deelnemers van de Eigen Wijsheid school, zoals de Q&A’s en de thema-sessies, waar je verdieping en verbinding vindt. In de individuele sessies komt alles samen en duiden we wat dit allemaal betekent voor jou persoonlijk. Met het kleinste coachpakket ‘steuntje in de rug’ kies je voor een individuele sessie per maand. 

Wil je meer dan een (maandelijks) steuntje in de rug? Dat kan!

In moeilijke tijden zitten veel kansen voor persoonlijke groei en waarschijnlijk voel je al wel dat je niet voor niets in deze situatie terecht bent gekomen. De lessen die je te leren hebt zijn waardevol, maar ook pittig en de emoties die er bij los komen ook. Je wordt heen-en-weer geslingerd tussen je hoofd en je hart en ook je omgeving heeft waarschijnlijk allerlei belangen en adviezen. Met de full-time support kan je altijd even delen wat er speelt en krijg je ondersteuning wanneer jij het nodig hebt, met volledige aandacht voor wie jij bent.

Merk je dat er een thema is dat steeds weer terug komt of weet je dat er oude stukken zitten in jouw verleden die je aan het verwerken bent, dan kan je kiezen voor een abonnement met een VIP-dag. Bij een VIP-dag gaan we een dag aan het werk met jouw vraagstuk: enerzijds energetisch (op onbewust niveau) en anderzijds praktisch. De dag is volledig verzorgd en past goed in een intensief groei-traject. Na de VIP-dag zal je zien dat er daadwerkelijk wat verandert is in jouw systeem, je hebt inzicht gekregen en emotionele lading opgeruimd, waardoor er ruimte komt voor echte verandering en je je weer meer ‘heel’ voelt. 

Vraag eerst gratis een gesprek aan

De abonnementen zijn voor minimaal een half jaar, omdat blijvende verandering tijd nodig heeft. Persoonlijke ontwikkeling heeft tijd nodig om ‘eigen’ te worden, het is van belang dat je jezelf de tijd geeft om te groeien, zodat je wat je niet meer dient aan oud zeer en aangeleerde overtuigingen echt achter je gaat laten. Na zes maanden is verlengen mogelijk of overstappen op een andere abonnementsvorm.

Omdat je je natuurlijk niet zomaar committeert aan een half jaar traject, ben je van harte uitgenodigd voor een gratis en vrijblijvend gesprek om samen te kijken wat past bij waar jij nu staat. Dit gesprek geeft jou (en mij) de gelegenheid om te voelen of wij een goede match zijn en de mogelijkheden te bespreken. Samen kijken we wat je nodig hebt en wat je kan verwachten van de Eigen Wijsheid school. Voel je welkom om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Wat anderen zeggen over de Eigen Wijsheid school…

Het was een fijne themasessie. Ik vond het fijn dat er een combinatie was van informatie, gesprekken en de meditatie. Ik merk ook dat het op de achtergrond blijft sudderen. Dat is goed.

Ik wil je bedanken voor alle begeleiding. Ik mis het stiekem een beetje nu ik “niet meer in de Eigen Wijsheid school kan” alsof ik een goede vriendin heb achtergelaten.

Deze vijf maanden hebben ervoor gezorgd dat ik weet wat ik wil en waar ik echt blij van word, dat wist ik niet meer. Ik heb leren voelen en heb handvatten, zodat ik weet wat ik kan doen als het even niet zo goed gaat. Ik zat altijd in mijn hoofd en ben nu meer bij mezelf, waardoor ik meer doe wat ik belangrijk vind. Ook heb ik mijn HSP leren accepteren.

Ik heb al een paar weken geen migraine aanvallen meer… Ik heb met de audio die je voor me hebt gemaakt, de laatste themasessie en de podcasts zoveel geleerd. Het kwartje is gevallen. Ik jaag me niet meer op en eis minder van mezelf.

“Ben heel blij dat ik twee maanden geleden toch lid ben geworden van de Eigen Wijsheid school. Ik heb voor mezelf daardoor grote stappen gezet, want hoewel ik het heel eng vind om via zoom te praten krijg ik van de sessies wel positieve energie.”

“Ik ben erg blij met de online training, hoe je het doet ook, ik zit meestal bij het kijken van de filmpjes te glimlachen naar je, omdat ik het zo knap van je vind!”

Ik ben je erg dankbaar dat je alle info en deskundigheid via een abonnement toegankelijk maakt. Dit klinkt zo zakelijk maar ik kan wel stellen dat het een vd mooiste cadeautjes in m’n leven is. Dankjewel.

Laura’s aanpak en manier van doen hebben mij ‘verleid’ om me over te geven aan wat ik nog niet eerder had gedaan. Het heeft mijn ‘denken’ en ‘plannen’ omgezet in daadwerkelijk ‘handelen’. Daar ben ik heel blij mee. Ik ben veel bewuster van mij zelf geworden. Daarmee bedoel ik dat ik veel bewuster kies voor mijzelf of juist niet voor dat moment. Ook mijn gevoel van maar door willen gaan omdat het nog niet goed genoeg is, is bijgesteld. Ik kan veel beter accepteren dat iets is zoals het is, dat ik mijn best heb gedaan en dat het binnen de geldende kaders het nu eenmaal zo is. Ik hoef/moet minder van mijzelf. Dat maakt het makkelijker om te stoppen en blijft meer tijd over voor andere dingen. Het ‘inchecken’ bij mijzelf vind ik ook heel fijn. Door de oefeningen in het programma heb ik mogen ervaren wat werkt voor mij. Ellen – deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

Het klopt gewoon. De hele training “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”, je bezieling zit er voelbaar in, je sprankeling. Ik heb er veel plezier uitgehaald om hiermee bezig te zijn. Het is precies zoals je zei: de training maakt alles wat ik eigenlijk wel weet heel praktisch en toepasbaar. Nu zijn het geen ‘weetjes’ meer, maar kan ik het echt toepassen en integreren op een manier die bij mij past.

AnneMeijs, moeder van twee kids (3 en 5 jaar) 

De training “Vertrouw op je Eigen Wijsheid” heeft me opgeleverd wat ik wilde: ondersteuning, een klankbord voor mijn mentale eenzame transformatieproces en een stabielere ik. Dus ontzettend blij mee!

Saira, 33 jaar

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Veel gestelde vragen

Wat is Eigen Wijsheid eigenlijk en wat heb ik er aan?

Eigen Wijsheid is voor mij dat je opmerkt en erkent wat jij van binnen al weet of aanvoelt. Dat je de signalen van je lijf en je emoties serieus neemt en gaat ‘onderzoeken’ en je niet alleen laat leiden door verstandige adviezen van anderen of wat je hoofd bedenkt of goed vindt. Dit zorgt ervoor dat je Eigen Wijze keuzes kunt gaan maken op basis van verstand in combinatie met je vrouwelijke intuïtie of onderbuikgevoelens. Door te leren luisteren naar zowel je hoofd, als je hart en je buik, zal je meer balans ervaren. Ook kun je hierdoor keuzes maken die beter bij jou passen en waar je gelukkiger van wordt.

Is online training en coaching wel iets voor mij?

Online training en coaching doet niet onder voor fysieke sessies. Bovendien is een online sessie vaak makkelijker in te plannen, doordat je geen reistijd hebt. De combinatie van zelfstudie, coachsessies en persoonlijke support blijkt in de praktijk erg krachtig te zijn. De gelegenheid om tussentijds je vragen te stellen op het forum of in de chat, zorgt dat ook als het even niet meer lukt, je makkelijk weer kunt bijsturen. Heb je geen ervaring met online training en coaching? Meld je dan aan voor de mini-training ‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid’. Je kunt dan rondkijken wat er allemaal is en een beetje uitproberen. Ook kan je hier de agenda checken om een keer een online workshop of thema-sessie mee te doen.

Ik doe liever alles individueel kan dat ook?

In elk abonnement bij de Eigen Wijsheid school zit de toegang tot online groepsessies, maar je bepaalt zelf of je hier gebruik van wil maken. Je kunt er ook voor kiezen alles individueel te doen.

Kies je wel voor de groepsbijeenkomsten dan zal je ontdekken dat de groepen klein zijn, zodat er altijd ruimte is voor persoonlijke vragen en dat je mensen ook een beetje leert kennen, doordat iedereen voor langere tijd verbonden is aan de Eigen Wijsheid school.

Hoe ziet de app er uit, wat moet ik me er bij voorstellen?

De app kan je gratis downloaden op je mobiel of i-pad. Ook kan je de webversie bekijken. In de app kan je makkelijk bij de forums en de trainingen komen en chatten met mij of met anderen. Je kan eerst even rondkijken door de training ‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid’ uit te proberen.

Ik heb het best wel druk, wat is de tijdsinvestering?

Je bent uiteraard vrij om er zoveel tijd in te stoppen als je zelf wil. De tools zijn vaak filmpjes van enkele minuten die je makkelijk tussendoor kan doen. Kies je voor een volledige training, dan kost je dit naast de coachcalls, zo’n 1-2 uur per week. Je kunt dit zien als me-time, omdat je zeker weet dat dit soort momenten je meer energie en vertrouwen geven. Regelmatig even inchecken zorgt voor het beste resultaat. Mocht een half jaar voor jou te kort zijn, dan kan je altijd verlengen.

Mijn ervaring met online programma's is dat ik te veel uitstel, gaat dit dan wel werken?

Uitstel is een symptoom van een gebrek aan eigenwaarde en dat is precies waar ik je in de Eigen Wijsheid school mee ga helpen!

Ik weet dat zelfstandig een programma doorlopen (te) veel discipline vraagt, daarom zijn er ook maandelijkse thema-sessies om je weer te betrekken bij de Eigen Wijsheid school en je uit te nodigen weer te kiezen voor jezelf. Deze live-sessies zorgen voor extra verdieping en inspiratie. Bovendien kan je de 1-op-1 coachsessies gebruiken als ‘stok-achter-de-deur’, bijvoorbeeld doordat we dan ‘huiswerk’ afspraken maken. Ook kunnen we samen kijken wat er nodig is om wel tijd voor jezelf te maken. 

Ik word onrustig van meditaties, is dit dan wel iets voor mij?

Mediteren kun je oefenen, het is zeker geen probleem als je daar nog niet veel ervaring mee hebt. Wel is het handig als je er nieuwsgierig naar bent. De meditaties zijn kort (5-15 minuten) en je kan verschillende manieren uitproberen: stilte, visualisaties, lach- en loopmeditaties of bijvoorbeeld iets creatiefs. Meditatie wordt ook wel mindfulness genoemd en zijn technieken om je hoofd tot stilte te brengen. In de Eigen Wijsheid school ga je ontdekken wat voor jou werkt.

Wat zijn de kosten voor een abonnement bij de Eigen Wijsheid school en wat krijg ik er dan voor?

De minimale investering is 97 euro per maand. Je krijgt hiervoor 6 individuele coachsessies, full-time support en toegang tot alle online trainingen, tools en audio’s. Ook kan je meedoen aan de online thema-sessies. De duur van een abonnement is minimaal 6 maanden. Je kan ook kiezen voor een abonnement met meer sessies, tussentijds app-support of een persoonlijke VIP-dag.

Ik vind de investering best veel, zijn er ook andere mogelijkheden?

Investeren in jezelf is niet altijd makkelijk, dat begrijp ik. Neem de tijd om je te oriënteren en te voelen of dit is wat jij wil. Er zijn verschillende manieren om te ontdekken of ik voor jou de juiste coach ben: luister bijvoorbeeld naar mijn podcast of doe een keer mee met een thema-sessie of live-dag, zodat je meer gevoel krijgt of wij een match zijn. Denk jij dat ik iets voor je kan betekenen, maar houdt het geld je tegen? Neem dan contact met me op, zodat we kunnen kijken of er voor jou nog andere mogelijkheden zijn.

Het lijkt me wel wat, maar ik twijfel nog....

Als je helemaal tot hier gelezen hebt, dan weet je eigenlijk wel dat je hier iets mee wilt of misschien wel moet… Kennelijk is er iets in jou getriggerd. Vraag dan gewoon een vrijblijvend gesprek aan. Samen kijken we wat jouw wensen zijn en of de Eigen Wijsheid school past bij waar jij nu staat. Dit gesprek geeft ons beiden de gelegenheid om te beoordelen of er een match is. Als ik denk dat de Eigen Wijsheid school niet voor je geschikt is, zal ik daar uiteraard eerlijk in zijn, ik wil namelijk graag dat jij een fijne tijd hebt bij de Eigen Wijsheid school.

Alles gelezen? Dat is vast niet voor niks… Ben je nieuwsgierig, maar weet je toch nog niet goed genoeg wat je kan verwachten of wil je mij eerst beter leren kennen? Vraag dan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan.

Het lef vinden om te breken met het ideaal en te leren luisteren naar je eigen waarheid

– Simone de Beauvoir –

Whatsapp mij
WhatsApp