1-op-1 coaching voor zelfbewuste vrouwen

Stop met overleven, vertrouw op jouw Eigen Wijsheid

Je omgeving ziet je als sterke vrouw en zo voel je je vaak ook, maar soms ook niet. Je hebt zelfkennis en weet heel goed wat er nodig is om goed voor jezelf te zorgen. Je organiseert je werk, je gezin en je me-time. Je gaat naar yoga en bent misschien zelfs lid van de Eigen Wijsheid school.

Alles lijkt te lukken, maar er knaagt iets. 

Je zou willen dat je niet meer alles hoeft te regisseren. Dat je kan meebewegen met wat er (wel) is en je verlangt ernaar om andere keuzes te maken, maar je merkt dat je dat uitstelt. Alsof je jezelf tegen houdt. Niet echt durft?

Herken je dit…

✓  Je bent slim en weet vaak goed wat je wilt, toch word je soms overvallen door emoties waar je geen raad mee weet?

✓ Je bent het zat dat je zo vaak laat tegen houden door negatieve gedachten en wilt weer echt van het leven genieten?

✓ Je werkt veel met lijstjes en planningen, je vindt het lastig als er iets onverwachts gebeurt en schiet er zelf vaak bij in als iets opgelost moet worden?

✓ Je werk gaat steeds voor op je gezinsleven en het lukt je maar niet om dit te veranderen?

 

   

Gun jezelf een persoonlijke Eigen Wijsheid coach!

Je krijgt een half jaar lang een persoonlijke Eigen Wijsheid coach als je kiest voor een coachingspakket bij de Eigen Wijsheid school. In individuele sessies kan je al jouw vragen stellen, waar jij tegen aan loopt, en denk ik met je mee in concrete situaties die voor jou relevant zijn. Je hoeft het niet langer alleen te doen. 

Naast de coachsessies krijg je support in de what’s app, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe hardnekkig sommige patronen kunnen zijn en hoe lastig het is om in je eentje hier verandering in aan te brengen. Ook als je een moeilijke tijd doormaakt geeft what’s app support je het gevoel dat je er niet alleen voor staat en helpt je om, juist als het leven je uitdaagt, te leren kiezen voor jezelf en te vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid. Het is zo fijn dat als het even niet werkt, je niet alleen hoeft door te modderen. Je krijgt directe feedback op het moment dat jij het nodig hebt en hoeft niet te wachten tot de volgende sessie.

Hierdoor blijf je niet hangen in twijfels of negativiteit als je weer eens in je eigen valkuil bent getrapt. Met full-time support ben je er snel weer uit, waardoor je sneller groeit en hardnekkige patronen eindelijk doorbreekt. Zodat je weer kunt genieten van de kleine dingen in het leven èn meer energie hebt voor jouw ambities, zowel op je werk als in je privé leven.

Ik ben Laura Beekhuizen

Ik herken mijzelf als hoog sensitief persoon (HSP) en ik kan hier nu erg van genieten. Dat is wel anders geweest: ik had last van te veel verantwoordelijkheidsgevoel en was teveel gefocust op de behoeften van anderen i.p.v. die van mijzelf. Na mijn studie psychologie heb ik mij verder ontwikkeld in vrouwelijk leiderschap, (hoog)sensitiviteit en spiritualiteit. Ik ontdekte dat ik door ervaringen in mijn jeugd vooral had geleerd om op mijn ‘hoofd’ te vertrouwen en mijn sensitiviteit, intuïtie en speelsheid op de achtergrond waren geraakt. Met behulp van coaching, therapie en diverse opleidingen voel ik me nu weer in balans, Eigen Wijs en (meestal) met veel energie en vertrouwen. Jij kan dat ook! Ik help je hier graag bij in de Eigen Wijsheid school: met praktische tools, 1-op-1 coaching en verdiepende groepsessies. 

Coaching met full time support is iets voor jou…

✓ Als je wil afrekenen met de (negatieve) stemmetjes in je hoofd, zodat je zelf de regie voelt over jouw leven, ook als dat ingaat tegen de verwachtingen van anderen

✓ Als je meer wil ontspannen, lachen, spelen en ontdekken en voluit van het leven genieten, zonder als maar AAN te staan

✓ Als je jouw verlangens en behoeften niet alleen helder wil hebben, maar hier ook echt voor wil kiezen, zonder uitstel en steeds over je grenzen te laten gaan

✓ Als je een betere work-life balance wil die past bij wat voor jou echt belangrijk is

✓ Als je onvoorwaardelijk van jezelf wil houden, ook als je humeurig bent of een paar kilo zwaarder, zodat je jezelf niet steeds hoeft ‘te fixen’ 

Praktische informatie coachingspakket 

Je maakt gebruik van de trainingen en meditaties uit de Eigen Wijsheid school om te reflecteren wat je voelt en denkt en wat jij (anders) wilt, zodat je jouw zelfbewustzijn versterkt. Je bent welkom bij de online sessies voor alle deelnemers van de Eigen Wijsheid school, zoals de Q&A’s en de thema-circels, waar je verdieping en verbinding vindt. In de individuele sessies komt alles samen en duiden we wat dit allemaal betekent voor jou persoonlijk. Ook kijken we in de sessies welke oefeningen/trainingen/tools voor jou handig zijn om mee te gaan werken. Met de what’s app support kan je altijd even delen wat er speelt en krijg je ondersteuning wanneer jij het nodig hebt, met volledige aandacht voor wie jij bent. 

Vraag eerst gratis een gesprek aan

Een coachpakket is voor minimaal een half jaar, omdat blijvende verandering tijd nodig heeft. Persoonlijke ontwikkeling heeft tijd nodig om ‘eigen’ te worden, het is van belang dat je jezelf de tijd geeft om te groeien, zodat je wat je niet meer dient aan oud zeer en aangeleerde overtuigingen echt achter je gaat laten. Na zes maanden is verlengen mogelijk of overstappen op een maatwerk-traject.

Omdat je je natuurlijk niet zomaar committeert aan een half jaar traject, ben je van harte uitgenodigd voor een gratis en vrijblijvend gesprek om samen te kijken wat past bij waar jij nu staat. Dit gesprek geeft jou (en mij) de gelegenheid om te voelen of wij een goede match zijn en de mogelijkheden te bespreken. Samen kijken we wat je nodig hebt en wat je kan verwachten van de Eigen Wijsheid school. Voel je welkom om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Wat anderen zeggen over de Eigen Wijsheid school…

Het was een fijne themasessie. Ik vond het fijn dat er een combinatie was van informatie, gesprekken en de meditatie. Ik merk ook dat het op de achtergrond blijft sudderen. Dat is goed.

Ik wil je bedanken voor alle begeleiding. Ik mis het stiekem een beetje nu ik “niet meer in de Eigen Wijsheid school kan” alsof ik een goede vriendin heb achtergelaten.

Deze vijf maanden hebben ervoor gezorgd dat ik weet wat ik wil en waar ik echt blij van word, dat wist ik niet meer. Ik heb leren voelen en heb handvatten, zodat ik weet wat ik kan doen als het even niet zo goed gaat. Ik zat altijd in mijn hoofd en ben nu meer bij mezelf, waardoor ik meer doe wat ik belangrijk vind. Ook heb ik mijn HSP leren accepteren.

Ik heb al een paar weken geen migraine aanvallen meer… Ik heb met de audio die je voor me hebt gemaakt, de laatste themasessie en de podcasts zoveel geleerd. Het kwartje is gevallen. Ik jaag me niet meer op en eis minder van mezelf.

“Ben heel blij dat ik twee maanden geleden toch lid ben geworden van de Eigen Wijsheid school. Ik heb voor mezelf daardoor grote stappen gezet, want hoewel ik het heel eng vind om via zoom te praten krijg ik van de sessies wel positieve energie.”

“Veel geleerd van de thema-sessie over Overprikkeling. Ook dat er best mee om te gaan is. Ik ga er meer rekening mee houden. Bedankt weer. Je maakt me blij.”

“Ik ben erg blij met de online training, hoe je het doet ook, ik zit meestal bij het kijken van de filmpjes te glimlachen naar je, omdat ik het zo knap van je vind!”

Ik ben je erg dankbaar dat je alle info en deskundigheid via een abonnement toegankelijk maakt. Dit klinkt zo zakelijk maar ik kan wel stellen dat het een vd mooiste cadeautjes in m’n leven is. Dankjewel.

Laura’s aanpak en manier van doen hebben mij ‘verleid’ om me over te geven aan wat ik nog niet eerder had gedaan. Het heeft mijn ‘denken’ en ‘plannen’ omgezet in daadwerkelijk ‘handelen’. Daar ben ik heel blij mee. Ik ben veel bewuster van mij zelf geworden. Daarmee bedoel ik dat ik veel bewuster kies voor mijzelf of juist niet voor dat moment. Ook mijn gevoel van maar door willen gaan omdat het nog niet goed genoeg is, is bijgesteld. Ik kan veel beter accepteren dat iets is zoals het is, dat ik mijn best heb gedaan en dat het binnen de geldende kaders het nu eenmaal zo is. Ik hoef/moet minder van mijzelf. Dat maakt het makkelijker om te stoppen en blijft meer tijd over voor andere dingen. Het ‘inchecken’ bij mijzelf vind ik ook heel fijn. Door de oefeningen in het programma heb ik mogen ervaren wat werkt voor mij. Ellen – deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

Het klopt gewoon. De hele training “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”, je bezieling zit er voelbaar in, je sprankeling. Ik heb er veel plezier uitgehaald om hiermee bezig te zijn. Het is precies zoals je zei: de training maakt alles wat ik eigenlijk wel weet heel praktisch en toepasbaar. Nu zijn het geen ‘weetjes’ meer, maar kan ik het echt toepassen en integreren op een manier die bij mij past.

AnneMeijs, moeder van twee kids (3 en 5 jaar) 

Veel gestelde vragen

Wat is Eigen Wijsheid eigenlijk en wat heb ik er aan?

Eigen Wijsheid is voor mij dat je opmerkt en erkent wat jij van binnen al weet of aanvoelt. Dat je de signalen van je lijf en je emoties serieus neemt en gaat ‘onderzoeken’ en je niet alleen laat leiden door verstandige adviezen van anderen of wat je hoofd/ego bedenkt of goed vindt. Dit zorgt ervoor dat je Eigen Wijze keuzes kunt gaan maken op basis van verstand in combinatie met je vrouwelijke intuïtie of onderbuikgevoelens. Door te leren luisteren naar zowel je hoofd, als je hart en je buik, zal je meer balans ervaren. Ook kun je hierdoor keuzes maken die beter bij jou passen en waar je gelukkiger van wordt.

Is online training en coaching wel iets voor mij?

Online training en coaching doet niet onder voor fysieke sessies. Bovendien is een online sessie vaak makkelijker in te plannen, doordat je geen reistijd hebt. De combinatie van zelfstudie, coachsessies en persoonlijke support blijkt in de praktijk erg krachtig te zijn. De gelegenheid om tussentijds je vragen te stellen via what’s app, zorgt dat ook als het even niet meer lukt, je makkelijk weer kunt bijsturen. Heb je geen ervaring met online training en coaching? Meld je dan aan voor de mini-training ‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid’. Je kunt dan rondkijken wat er allemaal is en een beetje uitproberen. 

Ik doe liever alles individueel kan dat ook?

In elk abonnement bij de Eigen Wijsheid school zit de toegang tot online groepsessies, maar je bepaalt zelf of je hier gebruik van wil maken. Je kunt er ook voor kiezen alles individueel te doen.

Kies je wel voor de groepsbijeenkomsten dan zal je ontdekken dat de groepen klein zijn, zodat er altijd ruimte is voor persoonlijke vragen en dat je mensen ook een beetje leert kennen, doordat iedereen voor langere tijd verbonden is aan de Eigen Wijsheid school.

Ik heb het best wel druk, wat is de tijdsinvestering?

Je bent uiteraard vrij om er zoveel tijd in te stoppen als je zelf wil. De tools zijn vaak filmpjes van enkele minuten die je makkelijk tussendoor kan doen. Kies je voor een volledige training, dan kost je dit naast de coachcalls, zo’n 1-2 uur per week. Je kunt dit zien als me-time, omdat je zeker weet dat dit soort momenten je meer energie en vertrouwen geven. Regelmatig even inchecken zorgt voor het beste resultaat. Mocht een half jaar voor jou te kort zijn, dan kan je altijd verlengen.

Hoe ziet de app er uit, wat moet ik me er bij voorstellen?

De app kan je gratis downloaden op je mobiel of i-pad. Ook kan je de webversie bekijken. In de app kan je makkelijk bij de forums en de trainingen komen en chatten met mij of met anderen. Je kan eerst even rondkijken door de training ‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid’ uit te proberen.

Ik word onrustig van meditaties, is dit dan wel iets voor mij?

Mediteren kun je oefenen, het is zeker geen probleem als je daar nog niet veel ervaring mee hebt. Wel is het handig als je er nieuwsgierig naar bent. De meditaties zijn kort (5-15 minuten) en je kan verschillende manieren uitproberen: stilte, visualisaties, lach- en loopmeditaties of bijvoorbeeld iets creatiefs. Meditatie wordt ook wel mindfulness genoemd en zijn technieken om je hoofd tot stilte te brengen. In de Eigen Wijsheid school ga je ontdekken wat voor jou werkt.

Ik vind de investering best veel, zijn er ook andere mogelijkheden?

Investeren in jezelf is niet altijd makkelijk, dat begrijp ik. Neem de tijd om je te oriënteren en te voelen of dit is wat jij wil. Er zijn verschillende manieren om te ontdekken of ik voor jou de juiste coach ben: luister bijvoorbeeld naar mijn podcast, probeer de mini-training ‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid’ (inclusief 1-op-1 sessie) of doe een keer mee met een ontmoetings-dag, zodat je meer gevoel krijgt of wij een match zijn. Denk jij dat ik iets voor je kan betekenen, maar houdt het geld je tegen? Neem dan contact met me op, zodat we kunnen kijken of een lidmaatschap met optioneel enkele individuele sessies iets voor jou kan zijn.  

Het lijkt me wel wat, maar ik twijfel nog....

Als je helemaal tot hier gelezen hebt, dan weet je eigenlijk wel dat je hier iets mee wilt of misschien wel moet… Kennelijk is er iets in jou getriggerd. Vraag dan gewoon een vrijblijvend gesprek aan. Samen kijken we wat jouw wensen zijn en op welke manier de Eigen Wijsheid school past bij waar jij nu staat. Dit gesprek geeft ons beiden de gelegenheid om te beoordelen of er een match is. Als ik denk dat de Eigen Wijsheid school niet voor je geschikt is, zal ik daar uiteraard eerlijk in zijn, ik wil namelijk graag dat jij een fijne tijd hebt bij de Eigen Wijsheid school.

Alles gelezen? Dat is vast niet voor niks… Ben je nieuwsgierig, maar weet je toch nog niet goed genoeg wat je kan verwachten of wil je mij eerst beter leren kennen? Vraag dan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan.

Het lef vinden om te breken met het ideaal en te leren luisteren naar je eigen waarheid

– Simone de Beauvoir –

Whatsapp mij
WhatsApp