Er zijn zoveel coaches, hoe maak ik de goede keuze?

Het kan lastig zijn om te kiezen: het aanbod aan coaches is groot en hoe weet je nu of iemand voor jou de goede is? Neem de tijd om je goed te oriënteren en kennis te maken. Bijvoorbeeld door op de website rond te neuzen, het aanbod te bekijken, iemands werkwijze of blogs te lezen. Zo kan je heel laagdrempelig iemands visie en kernwaarden leren kennen. Maar ook een gevoel krijgen van iemands persoonlijkheid: is iemand genuanceerd, grappig, streng, praktisch of meer filosofisch? En wat past bij jou?  

Een belangrijke voorwaarde voor een succesvol traject is vertrouwen. Heb je vertrouwen in het aanbod wat een coach biedt? En heb je het gevoel dat hij/zij goed in staat is om jou te begeleiden? Echte verandering gaat niet vanzelf, jij moet er wat voor doen en bereid zijn om naar jezelf te kijken. Maar ook de juiste ondersteuning krijgen, zodat je niet weer in dezelfde valkuilen stapt. Als het makkelijk was geweest, had je geen coach nodig… Check bij jezelf of je bij een coach voldoende veiligheid voelt èn wordt getriggerd om anders te denken, echt te doorvoelen en dingen uit te proberen. 

Omdat ik het belangrijk vind dat jij je goed kan oriënteren, kan je bij de Praktijk voor Eigen Wijsheid op verschillende manieren met mij en mijn manier van werken kennismaken. Gratis en vrijblijvend of tegen een introductietarief. Zodat je goed kan beoordelen of de Praktijk voor Eigen Wijsheid echt bij je past. 

Workshops en korte trainingen

workshop

Workshop: rust in je hoofd door intuïtief schrijven

In deze workshop leer je hoe je voorbij de gedachten in je hoofd kan gaan en contact kunt maken met de antwoorden in jou: jouw Eigen Wijsheid. Je leert een eenvoudige tool aan, waarin ik je volledig begeleid, die je daarna zelf kan toepassen.

Je kunt deze workshop op je eigen moment doen en wordt begeleid met een video. Zo nu en dan wordt de workshop ook live (online) georganiseerd. Als jij de workshop hebt gekocht, word je hier (gratis) voor uitgenodigd.

7-daagse training

7-daagse training ‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid’

Krijg 7 dagen lang een tip, oefening of iets om over na te denken in je mailbox. Ontdek makkelijke tools om meer tijd en ruimte voor jezelf te maken en je overleefmodus te doorbreken. Een mooi korte boost om jezelf en jouw verlangens weer serieus te nemen. 

Ook krijg je een 1-op-1 online coachsessie waarin je al jouw vragen kan stellen en ik met je meedenk hoe je de tips structureel kan toepassen in jouw leven. Ook andere vragen die voor jou relevant zijn kan je in deze sessie stellen.

Ont-moetingsdag

Ont-moetingsdag over verbinding op 25 september

Tijdens de live-dag krijg je inspiratie en praktische oefeningen om meer verbinding te ervaren. Je ontdekt dat jij de sleutel bent tot verbinding, zowel in relatie met jezelf als met anderen. De dag is volledig verzorgd en kan je zien als een cadeautje aan jezelf: alle aandacht voor jou en wat er in jou gezien en geheeld mag worden.

De dag is te volgen voor leden van de Eigen Wijsheid school en als losse trainingsdag en vindt plaats in Almere. De maximale groepsgrootte is 8 vrouwen.

Waarom een Eigen Wijsheid school? 

Omdat zorgen voor jezelf voor jou een prioriteit is om niet overprikkeld te worden in de hectiek van de hedendaagse maatschappij en het leven als bewuste vrouw. Je weet best aardig hoe het voor jou werkt en toch is het nog wel eens lastig.

Je herkent het patroon van hard werken, danwel aan je carrière, danwel aan jezelf.
Je zou willen dat je wat meer los kon laten en vaker om hulp kon vragen…

Je weet dat je sensitieve kant je ook veel goeds brengt.
En je bent nieuwsgierig hoe je hier meer gebruik van zou kunnen maken.

Wat anderen zeggen over de Eigen Wijsheid school…. 

Het was een fijne themasessie. Ik vond het fijn dat er een combinatie was van informatie, gesprekken en de meditatie. Ik merk ook dat het op de achtergrond blijft sudderen. Dat is goed.

Ik wil je bedanken voor alle begeleiding. Ik mis het stiekem een beetje nu ik “niet meer in de Eigen Wijsheid school kan” alsof ik een goede vriendin heb achtergelaten.

Deze vijf maanden hebben ervoor gezorgd dat ik weet wat ik wil en waar ik echt blij van word, dat wist ik niet meer. Ik heb leren voelen en heb handvatten, zodat ik weet wat ik kan doen als het even niet zo goed gaat. Ik zat altijd in mijn hoofd en ben nu meer bij mezelf, waardoor ik meer doe wat ik belangrijk vind. Ook heb ik mijn HSP leren accepteren.

Ik heb al een paar weken geen migraine aanvallen meer… Ik heb met de audio die je voor me hebt gemaakt, de laatste themasessie en de podcasts zoveel geleerd. Het kwartje is gevallen. Ik jaag me niet meer op en eis minder van mezelf.

“Ben heel blij dat ik twee maanden geleden toch lid ben geworden van de Eigen Wijsheid school. Ik heb voor mezelf daardoor grote stappen gezet, want hoewel ik het heel eng vind om via zoom te praten krijg ik van de sessies wel positieve energie.”

“Veel geleerd van de thema-sessie over Overprikkeling. Ook dat er best mee om te gaan is. Ik ga er meer rekening mee houden. Bedankt weer. Je maakt me blij.”

“Ik ben erg blij met de online training, hoe je het doet ook, ik zit meestal bij het kijken van de filmpjes te glimlachen naar je, omdat ik het zo knap van je vind!”

Ik ben je erg dankbaar dat je alle info en deskundigheid via een abonnement toegankelijk maakt. Dit klinkt zo zakelijk maar ik kan wel stellen dat het een vd mooiste cadeautjes in m’n leven is. Dankjewel.

Laura’s aanpak en manier van doen hebben mij ‘verleid’ om me over te geven aan wat ik nog niet eerder had gedaan. Het heeft mijn ‘denken’ en ‘plannen’ omgezet in daadwerkelijk ‘handelen’. Daar ben ik heel blij mee. Ik ben veel bewuster van mij zelf geworden. Daarmee bedoel ik dat ik veel bewuster kies voor mijzelf of juist niet voor dat moment. Ook mijn gevoel van maar door willen gaan omdat het nog niet goed genoeg is, is bijgesteld. Ik kan veel beter accepteren dat iets is zoals het is, dat ik mijn best heb gedaan en dat het binnen de geldende kaders het nu eenmaal zo is. Ik hoef/moet minder van mijzelf. Dat maakt het makkelijker om te stoppen en blijft meer tijd over voor andere dingen. Het ‘inchecken’ bij mijzelf vind ik ook heel fijn. Door de oefeningen in het programma heb ik mogen ervaren wat werkt voor mij. Ellen – deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

Het klopt gewoon. Je bezieling zit er voelbaar in, je sprankeling. Ik heb er veel plezier uitgehaald om hiermee bezig te zijn. Het is precies zoals je zei: de training maakt alles wat ik eigenlijk wel weet heel praktisch en toepasbaar. Nu zijn het geen ‘weetjes’ meer, maar kan ik het echt toepassen en integreren op een manier die bij mij past.

AnneMeijs, moeder van twee kids (3 en 5 jaar) 

Gratis aanbod om kennis te maken

thema-sessie

Podcast Eigen Wijsheid school (spotify)

In de podcast van de Eigen Wijsheid school deel ik mijn persoonlijke ervaringen en krijg je inzichten en praktische tips. De podcast wordt door luisteraars erg gewaardeerd. 

Elke vrijdag komt er een podcast online en deel ik wat me bezig houdt of ervaringen vanuit de praktijk. De podcast is een mooie manier om kennis te maken met mij en je te verdiepen in jouw Eigen Wijsheid. Het geeft je in 15-25 minuten steeds weer een nieuw perspectief.

thema-sessie

Inhoudelijke blogs over diverse thema’s

Door de jaren heen heb ik heel wat blogs geschreven: over o.a. emoties, hooggevoeligheid, zelfvertrouwen, verbinding, me-time, ouderschap en persoonlijk leiderschap.

Ik schrijf niet meer zo veel sinds ik de podcast ben begonnen, dus de meeste blogs zijn al enige jaren oud. Toch merk ik dat deze nog steeds gelezen worden. Ze geven je een mooi inzicht in de diverse onderwerpen, mijn visie daarop en natuurlijke praktische tips. 

Wekelijkse inspiratiemail

Merk je dat je nieuwsgierig bent naar de Praktijk voor Eigen Wijsheid en wil je op de hoogte blijven van interessante acties en ontwikkelingen, zodat je hier wellicht in de toekomst gebruik van kan maken?

Meld je aan voor de inspiratiemail en ontvang wekelijks de podcasts en andere tips en inspiratie in je mailbox. Je bent dan altijd op de hoogte van het volledige aanbod en de ontwikkelingen en weet als eerste als er weer iets leuks aankomt.

Ik ben Laura Beekhuizen

Ik herken mijzelf als hoog sensitief persoon (HSP) en ik kan hier nu erg van genieten. Dat is wel anders geweest: ik had last van te veel verantwoordelijkheidsgevoel en was teveel gefocust op de behoeften van anderen i.p.v. die van mijzelf. Na mijn studie psychologie heb ik mij verder ontwikkeld in vrouwelijk leiderschap, (hoog)sensitiviteit en spiritualiteit. Ik ontdekte dat ik in mijn jeugd vooral had geleerd om op mijn ‘hoofd’ te vertrouwen en mijn sensitiviteit, intuïtie en speelsheid op de achtergrond waren geraakt. Met behulp van coaching, therapie en diverse opleidingen voel ik me nu weer in balans, Eigen Wijs en (meestal) met veel energie en vertrouwen. Jij kan dat ook! Ik help je hier graag bij in de Eigen Wijsheid school: met praktische tools, 1-op-1 coaching en verdiepende groepssessies. 

Vraag gerust een vrijblijvende inzichtsessie aan 

Ben jij iemand die in het contact voelt of je iemand vertrouwt en of er een klik is? Dat herken ik helemaal!

Daarom heb je altijd de mogelijkheid om een online inzichtsessie aan te vragen. Gewoon om kennis te maken, maar ook om jouw vragen te stellen. Ik denk graag met je mee en geef je praktische tips waar je direct wat mee kan. Ook kunnen we tijdens zo’n gesprek kijken of het aanbod van de Eigen Wijsheid school iets voor je is.

Ik vind het fijn om je te leren kennen en samen een inschatting te maken of je bij de Eigen Wijsheid school aan het goede adres bent, zo heb jij de meeste kans dat je echt geholpen wordt en dat is natuurlijk wat ik ook het liefste wil. Als ik denk dat we geen match zijn, zal ik dat ook eerlijk tegen je zeggen.

Het verschil tussen wie je bent en wie je wil zijn, is wat je doet.

Whatsapp mij
WhatsApp