Iets meer over mij… 

Ik ben Laura Beekhuizen-Leijstra en in 2011 ben ik gestart met de Praktijk voor Eigen Wijsheid, eerst met preventieve en laagdrempelige hulpverlening en later aangevuld met kinderyoga en -coaching. Inmiddels is de praktijk doorgegroeid tot een Eigen Wijsheid school, met een eigen methode en (online) trainingen voor sensitieve moeders.

Ik heb een achtergrond als psycholoog, maar je kan mij zien als schatzoeker. Ik zoek het goud en de glinstering in mensen, in wie ze zijn, wat ze echt willen en waarom. Ik zoek naar de essentie, naar wat nodig is en naar wat werkt. Ik heb geen schatkaart nodig, door goed te observeren, te luisteren en waar nodig kritisch en confronterend te zijn, vinden jij en ik samen de weg.

Als Eigen Wijsheid coach leer ik je graag om keuzes te maken die bij jou passen, zodat jij jouw eigen balans vindt tussen alles wat moet en gewoon genieten van het leven. Ik werk vanuit de overtuiging dat jijzelf, beter dan wie dan ook, weet wat bij jou past en wat goed voor je is. Ik heb er veel plezier in om jou je Eigen Wijsheid weer te laten ervaren.

Voor mijn achtergrond en (recente) scholingsactiviteiten kan je mijn CV raadplegen.

Naast Eigen Wijsheid coach, ben ik echtgenote, moeder van twee kinderen (meisje van 10 en jongen van 7) en werk ik als adviseur, procesbegeleider en trainer in het HBO.

 

INZICHT SESSIE

Kennismaken? Boek een vrijblijvende inzicht sessie!

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer inzicht in jouw situatie. Ik denk graag met je mee, geef je enkele praktische tips en vertel je wat er nodig is om oude (denk) patronen te doorbreken en jouw Eigen Wijsheid weer te ervaren.

 

De wijze waarop jij omgaat met hulpverlening vond ik erg verrijkend
en verhelderend. Ik ben nu veel beter in staat om me te verwonderen en geen
energie te verspillen aan irritaties waar je toch niets mee kunt. Komt ook
weer terug in de wijze waarop ik hulpverlening aan mijn cliënten aanbied.

Fijn dat jij er bent om samen met mensen te kijken wat voor hen een fijne
manier van omgaan met uitdagingen is.

Anoniem

Kennis maken? 

Je kan op verschillende manieren met mij kennismaken. De meest persoonlijke manier is om een gratis en vrijblijvend een inzichtsessie te boeken in mijn agenda. In een gesprek van 20 minuten denk ik graag met je mee en geef je enkele direct toepasbare tips. 

Veel moeders in mijn praktijk hebben vragen over de emotionele ontwikkeling van hun kind. Herken jij dat het verdriet of de boosheid van je kind jou van slag maakt en wil je tips om hier met vertrouwen en meer ontspannen mee om te gaan? Vraag dan het e-book aan en maak kennis met mijn visie op emoties (een van de factoren van mijn eigen WIJSHEID methode).

Speciaal voor sensitieve moeder heb ik een eigen WIJSHEID methode ontwikkeld: 8 factoren die helpend zijn om meer te gaan vertrouwen op wat jij van binnen al weet. De WIJSHEID methode is de basis voor de (online) training en coaching en bestaat uit: Wensen, IK-kracht, Ja zeggen, Succesfactoren, Hartopeners, Emoties, Inchecken en Dankbaarheid. Wil jij weten hoe jij scoort op deze 8 factoren? Doe dan de checklist en maak tijdelijk kans op een persoonlijk advies. 

Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de Praktijk voor Eigen Wijsheid? Kijk dan bij de Eigen Wijsheid School of lees verder bij individuele begeleiding. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op of vul het contactformulier in, dan bel ik jou.

Contactformulier

14 + 12 =

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg me op social media via Facebook of instagram.

Wil jij inspiratie en nieuws van de Praktijk voor Eigen Wijsheid ontvangen in je mailbox?

2 tot 4x per maand verstuurt de Praktijk voor Eigen Wijsheid een nieuwsbrief. Je ontvangt daarmee de agenda met activiteiten, de recente blogs en tips om jou te inspireren om te vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid en keuzes te maken die bij jou en je gezin passen, zodat jij en je kinderen nog meer jezelf kunnen zijn.

Whatsapp mij
WhatsApp