Online ontmoeting, training en coaching voor zelfbewuste vrouwen

De Eigen Wijsheid school: een plek voor ont-moeting

Durven kiezen voor wat goed voelt voor jou,
ook als dat ingaat tegen de verwachtingen van anderen.

Voelen dat jij ok bent,
ook als je humeurig bent of een paar kilo zwaarder.

Genieten van jouw sensitiviteit,
ook als dat betekent dat jouw tempo lager ligt dan dat van anderen.

Zorgen voor jezelf is voor jou een prioriteit om niet overprikkeld te worden in de hectiek van de hedendaagse maatschappij en het leven als ambitieuze vrouw. Je weet hoe het voor jou werkt en toch is het nog wel eens lastig.

Je herkent het patroon van hard werken, danwel aan je carrière, danwel aan jezelf.
Je zou willen dat je wat meer los kon laten en vaker hulp zou accepteren…

Af en toe word je moe van jezelf. En soms kan je daarom lachen (en soms ook niet).

Je weet dat je sensitieve kant je ook veel goeds brengt.
Je bent nieuwsgierig hoe je meer van gebruik zou kunnen maken.
Je sensitiviteit als zachte kracht (super-power).

Herken je dit…

✓  Je bent slim en weet vaak goed wat je wilt, toch word je soms overvallen door emoties waar je geen raad mee weet?

✓  Je wilt graag alles heel goed doen: moeder, vrouw, collega, vriendin en je hebt regelmatig het gevoel dat je ergens tekort schiet?

✓  Je hebt steeds discussies in je hoofd en weet niet hoe je deze ‘uit’ kunt zetten?

✓  Je hebt al heel wat aan bewustzijnsontwikkeling gedaan en je neemt jezelf steeds voor om beter voor jezelf te zorgen, maar het lukt je niet goed om dit vol te houden?

 Je bent het zat dat je zo vaak laat tegen houden door negatieve gedachten en wilt weer echt van het leven genieten?

✓ Je hebt regelmatig last van hoofdpijn, buikpijn en spierspanning en komt onvoldoende toe aan ontspanning?

✓ Je werk gaat steeds voor op je gezinsleven en het lukt je maar niet om dit te veranderen?

 

Hoe zou het voor je zijn als jij niet meer alleen jouw me-time hoeft te bewaken? Als er een plek is waar je geïnspireerd wordt om keuzes te maken die voor jou goed voelen? Waar je praktische tools en oefeningen vindt om uit je hoofd te komen en in je lijf te zakken, zodat je weer ontspant, overzicht krijgt en voelt wat er voor jou nodig is. 

Een plek voor ont-moeting met andere sensitieve vrouwen, waar je jouw vragen kan stellen als je ergens tegen aanloopt en de vertraging en reflectie vindt waar je in je eentje soms moeilijk tijd voor maakt. Terwijl je weet dat je het daar juist zo goed op doet. Omdat je vanuit dit bewust-zijn beter kunt afstemmen op jouw intuïtie. 

✓ Wil je de (negatieve) stemmetjes in je hoofd de mond snoeren, zodat je zelf de regie voelt over jouw leven?

✓ Wil je ontspannen, lachen, spelen en ontdekken en voluit van het leven genieten?

✓ Wil je jouw verlangens en behoeften helder hebben, zodat je hier makkelijker voor kunt kiezen en je eigen grenzen beter bewaakt?

✓ Wil je een betere work-life balance, die past bij wat voor jou echt belangrijk is?

Wil je andere zelfbewuste vrouwen ontmoeten, die ook een eigen weg zoeken in thema’s als persoonlijk leiderschap, spiritualiteit en vrouwelijke energie, zodat je je meer verbonden voelt met jezelf en ‘the Universe’?   

✓ Wil jij een aanhoudende uitnodiging om nog meer te luisteren naar jouw Eigen Wijsheid, zodat je dat wat je eigenlijk van binnen wel weet ook echt gaat doen?

Word lid van de Eigen Wijsheid school!

De Eigen Wijsheid school is speciaal voor sensitieve vrouwen die al het nodige gedaan hebben aan bewustzijnsontwikkeling. Vrouwen die van huis uit hebben geleerd om op hun hoofd te vertrouwen, maar die de taal van hun hart en ziel willen leren. Die (hoog)sensitiviteit aanvankelijk als last ervaren, maar ook nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal mogelijk is als ze echt leren luisteren naar wat er van binnen in hen leeft.

Stiekem weet je eigenlijk al heel veel en begrijp je heel goed wat er nodig is om goed voor jezelf te zorgen. Toch ga je na een tijdje steeds weer over je eigen grenzen en lukt het je niet in die ‘positieve vibes’ te blijven, waarvan je weet dat het je veel meer brengt. Je krijgt de knop naar vertrouwen soms gewoon niet omgezet. Je weet hoe het werkt, maar toepassen blijft soms lastig.

Je hoeft niet alleen aan te modderen!

Je kunt nu gratis lid worden van de Eigen Wijsheid school. Je hebt toegang tot de online community: een besloten online omgeving voor inspiratie en vragen. Een plek voor ont-moeting op diverse forums, in online themasessies en live Q&A’s. De app is voor jou gratis te downloaden en zorgt dat alle content voor jou bij elkaar staat en toegankelijk is op je mobiel, zonder dat je wordt afgeleid door andere sociale media berichten zoals Facebook of instagram. 

Ik ben Laura Beekhuizen

Ik herken mijzelf als hoog sensitief persoon (HSP) en ik kan hier nu erg van genieten. Dat is wel anders geweest: ik had last van te veel verantwoordelijkheidsgevoel en was teveel gefocust op de behoeften van anderen i.p.v. die van mijzelf. Na mijn studie psychologie heb ik mij verder ontwikkeld in vrouwelijk leiderschap, (hoog)sensitiviteit en spiritualiteit. Ik ontdekte dat ik door ervaringen in mijn jeugd vooral had geleerd om op mijn ‘hoofd’ te vertrouwen en mijn sensitiviteit, intuïtie en speelsheid op de achtergrond waren geraakt. Met behulp van coaching, therapie en diverse opleidingen voel ik me nu weer in balans, Eigen Wijs en (meestal) met veel energie en vertrouwen. Jij kan dat ook! Ik leer het je graag in de Eigen Wijsheid school.  

Wil je echt kiezen voor jouw persoonlijke groei?

Neem een abonnement!

Met een gast account heb je toegang tot alle forums, de speelpauzes (korte inspiratie filmpjes) en de gratis mini-training ‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid’. Wil je meer tools en meditaties en ook de coaching en trainingen volgen, neem dan een abonnement!

Je krijgt toegang tot al mijn online trainingen van de afgelopen jaren: over sensitiviteit, emoties en leiderschap. Een grote toolbox van meer dan vijftig video’s en audio’s met reflectievragen, praktische oefeningen en ontspanning (mindfulness/meditaties). Je versterkt hiermee jouw basis om te vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid en je eigen keuzes te maken.

Je kunt zelfstandig de trainingen doen en daarnaast kan je altijd jouw vragen stellen in de live coach-calls, op het forum of in de chat. Wil je dat er persoonlijk met je meegedacht wordt in concrete situaties die voor jou relevant zijn en/of wil je meer de diepte in? Dan kan je gemakkelijk een (online) coachsessie bijboeken of je kiest direct voor een maatwerk abonnement met een strippenkaart. Ook tussentijds up-graden van een abonnementsvorm is mogelijk.

Elke maand is er een thema-sessie: een moment van ont-moeting, om te vertragen, verbinden en verdiepen op basis van een thema. De thema-sessies geven je inzichten, praktische tools en het gevoel dat je niet alleen bent. De thema-sessies kan je als gast-account los boeken en vind je in de agenda van de Eigen Wijsheid school. Bij een abonnement zijn de maandelijkse thema-sessies inbegrepen.

Praktische informatie abonnementen

Wat anderen zeggen over de trainingen…

Laura’s aanpak en manier van doen hebben mij ‘verleid’ om me over te geven aan wat ik nog niet eerder had gedaan. Het heeft mijn ‘denken’ en ‘plannen’ omgezet in daadwerkelijk ‘handelen’. Daar ben ik heel blij mee. Ik ben veel bewuster van mij zelf geworden. Daarmee bedoel ik dat ik veel bewuster kies voor mijzelf of juist niet voor dat moment. Ook mijn gevoel van maar door willen gaan omdat het nog niet goed genoeg is, is bijgesteld. Ik kan veel beter accepteren dat iets is zoals het is, dat ik mijn best heb gedaan en dat het binnen de geldende kaders het nu eenmaal zo is. Ik hoef/moet minder van mijzelf. Dat maakt het makkelijker om te stoppen en blijft meer tijd over voor andere dingen. Het ‘inchecken’ bij mijzelf vind ik ook heel fijn. Door de oefeningen in het programma heb ik mogen ervaren wat werkt voor mij. Ellen – deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

Het klopt gewoon. De hele training “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”, je bezieling zit er voelbaar in, je sprankeling. Ik heb er veel plezier uitgehaald om hiermee bezig te zijn. Het is precies zoals je zei: de training maakt alles wat ik eigenlijk wel weet heel praktisch en toepasbaar. Nu zijn het geen ‘weetjes’ meer, maar kan ik het echt toepassen en integreren op een manier die bij mij past.

AnneMeijs, moeder van twee kids (3 en 5 jaar) 

De training “Vertrouw op je Eigen Wijsheid” heeft me opgeleverd wat ik wilde: ondersteuning, een klankbord voor mijn mentale eenzame transformatieproces en een stabielere ik. Dus ontzettend blij mee!

Saira, 33 jaar

De informatie in de training was voor mij niet nieuw. Ik had hierover al gelezen. Ik ben ‘fan’ van Thich Nhat Hanh en herken veel van zijn gedachtegoed. Wat voor mij echt heel waardevol is, is dat jouw benadering heeft gezorgd dat bij mij het betekenis heeft gekregen. Alsof er een kwartje is gevallen 🙂

“Eerder zocht ik balans tussen mijn werk en mijn gezin, nu heb ik de tools om de balans in mijzelf te vinden.”

Ik ben minder afhankelijk van de omstandigheden of wat er ‘tegenzit’, ik dacht altijd dat ik daar niks aan kon doen. Door het programma weet ik waar ik wel invloed op heb en dat maakt dat ik sneller weer de regie kan pakken als er iets gebeurt waarvan ik overprikkeld raak. Ik moet nog steeds schakelen, maar ik merk dat het makkelijker en sneller gaat en dat ik veranderingen daardoor beter kan hebben.

Trijntje, mama van een jongetje van 8 en een meisje van 2

De training zorgde voor bewustwording van hoe het eigenlijk met me gaat en hoe het beter kan. Ik voel nu meer ontspanning en heb geleerd om meer voor de eenvoudige weg te kiezen en dat als er extra ballen omhoog moeten worden gehouden, dat er ergens anders weer ballen af moeten voor de balans. Ik raad de training zeker aan: het helpt je worden van een mooiere ‘jij’! – Lianne, deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

De training helpt je om dichterbij jezelf te komen en je doelen te realiseren. Ik hoef van mezelf nu veel minder ballen tegelijk in de lucht te houden. Gun mezelf meer ontspanmomentjes en meer me-time. Ik ben een blijer mens geworden. 🙂 Rikst, deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

Na de eerste les voel ik een innerlijke rust en dat doet wonderen. De nachtrust na geleide meditatie is heel fijn en ook het effect van de affirmaties heb ik leren ervaren. Ik heb leren voelen wat mentale ontspanning met je lichaam en geest doet en dat je positieve gevoelens kunt vergroten! Barbara – deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

Laura slaagt erin om een ‘natuurlijke flow’ toegankelijk te maken met praktische en goed doordachte oefeningen. De afwisseling in de manier waarop de oefeningen worden aangeboden is ook mooi. De ene keer lezen, de andere keer luisteren of kijken naar een filmpje.

Hoewel iedereen voldoende ruimte heeft om zijn/haar eigen manier te ontdekken om meer vanuit je hart te leven, zorgt de manier waarop de training “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid” is opgebouwd toch voor focus. Zodat het niet zo vrijblijvend wordt en dat het te makkelijk is om de aandacht weer te laten afdwalen. Dat de training er mooi uitziet en dat alles goed werkt, is ook erg prettig. Dankjewel voor dit mooie online programma! Sanne

Ik volg nu de training “vertrouw op je eigen wijsheid”. Deze training biedt goede mogelijkheden/handvatten om je doelen weer helder te krijgen en te vertrouwen in je eigen kracht – Aanrader! Krista

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Veel gestelde vragen

Wat is Eigen Wijsheid eigenlijk en wat heb ik er aan?

Eigen Wijsheid is voor mij dat je opmerkt en erkent wat jij van binnen al weet of aanvoelt. Dat je de signalen van je lijf en je emoties serieus neemt en gaat ‘onderzoeken’ en je niet alleen laat leiden door verstandige adviezen van anderen of wat je hoofd bedenkt of goed vindt. Dit zorgt ervoor dat je Eigen Wijze keuzes kunt gaan maken op basis van verstand in combinatie met je vrouwelijke intuïtie of onderbuikgevoelens. Door te leren luisteren naar zowel je hoofd, als je hart en je buik, zal je meer balans ervaren. Ook kun je hierdoor keuzes maken die beter bij jou passen en waar je gelukkiger van wordt.

Is online training en coaching wel iets voor mij?

Online coaching en training doet niet onder voor fysieke sessies. Bovendien is online vaak makkelijker in te plannen, doordat je geen reistijd hebt. De combinatie van zelfstudie, coachsessies en persoonlijk support blijkt in de praktijk erg krachtig te zijn. De gelegenheid om tussentijds je vragen te stellen op het forum of in de chat, zorgt dat ook als het even niet meer lukt, je makkelijk weer kunt bijsturen. Heb je geen ervaring met online coaching en training? Meld je dan aan voor de gratis versie van de Eigen Wijsheid school. Je kunt dan rondkijken wat er allemaal is en de gratis training ‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid’ uitproberen. Ook kan je de agenda checken om een keer een online workshop of thema-sessie mee te doen.

Ik ben niet zo van de abonnementen, is er ook een andere optie?

Een abonnement klinkt misschien alsof je ergens aan vast zit. Dit is niet het geval. Je kunt voor een aantal maanden gebruik maken van het aanbod van de Eigen Wijsheid school, maar je bepaalt zelf hoeveel je doet en naar welke groepssessies je wil gaan. Je kunt er ook voor kiezen geen groepsbijeenkomsten te doen en alles individueel te doen met een paar 1-op-1 coach-sessies erbij (maatwerk). 

Kies je wel voor de groepsbijeenkomsten dan zal je ontdekken dat de groepen klein zijn, zodat er altijd voldoende ruimte is voor persoonlijke vragen en dat je mensen ook een beetje leert kennen, doordat iedereen voor een paar maanden verbonden is aan de Eigen Wijsheid school. Het abonnement zorgt er voor dat jij kiest voor commitment, enerzijds aan de Eigen Wijsheid school, maar anderzijds zeker ook aan jezelf. Door voor langere tijd te investeren in jouw Eigen Wijsheid bereik je meer resultaat dan met slechts enkele losse sessies. 

Vind jij het vervelend om vast te zitten aan maandelijkse betalingen? Laat me dat dan even weten. Dan regelen we dat jij de factuur in een keer kunt betalen. 

Hoe ziet de app er uit, wat moet ik me er bij voorstellen?

De app kan je gratis downloaden op je mobiel of i-pad. Ook kan je de webversie bekijken. In de app kan je makkelijk bij de forums en de trainingen komen en chatten met mij of met met anderen. Je kan je gratis aanmelden, zodat je kan rondkijken en de training ‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid’ kan uitproberen. Je kan zien wat er allemaal is, maar je hebt beperkt toegang, totdat je betaald lid wordt. 

Ik heb het best wel druk, wat is de tijdsinvestering?

Je bent uiteraard vrij om er zoveel tijd in te stoppen als je zelf wil. De tools zijn vaak filmpjes van enkele minuten, die kan je makkelijk tussendoor doen.

Wil je echt een training volgen of meedoen met sessies, dan zal je hiervoor tijd moeten maken in je agenda. Je kunt dit zien als me-time, omdat je zeker weet dat dit soort momenten je meer energie en vertrouwen geven. Eigenlijk een cadeautje aan jezelf, zonder dat je er nog iets extra’s voor hoeft te doen.

Mijn ervaring met online trainingen is dat ik te veel uitstel, gaat dit dan wel werken?

Uitstelgedrag is een symptoom van een gebrek aan eigenwaarde en dat is precies waar ik je in de Eigen Wijsheid school mee ga helpen!

Ik weet dat zelfstandig een programma doorlopen (te) veel zelfdiscipline vraagt. Daarom zijn er ook Q&A’s en thema-sessies om je weer te betrekken bij de Eigen Wijsheid school en je uit te nodigen weer te kiezen voor jezelf. Deze live-sessies zorgen voor een stok achter de deur, verdieping en extra inspiratie.

Mocht dit voor jou niet voldoende werken, dan raad ik je aan om een of meerdere coachsessies bij te boeken. Deze sessies kan je gebruiken als ‘stok-achter-de-deur’, bijvoorbeeld doordat we dan ‘huiswerk’ afspraken maken. Ook kunnen we samen kijken wat er nodig is om wel tijd voor jezelf vrij te maken.

Ik word onrustig van meditaties, is dit dan wel iets voor mij?

Mediteren kun je oefenen, het is zeker geen probleem als je daar nog niet veel ervaring mee hebt. Wel is het handig als je er nieuwsgierig naar bent. De meditaties zijn kort (5-10 minuten) en je kan verschillende manieren uitproberen: stilte, visualisaties, lach- en loopmeditaties of bijvoorbeeld iets creatiefs. Meditatie wordt ook wel mindfulness genoemd en zijn technieken om je hoofd tot stilte te brengen. In de Eigen Wijsheid school ga je ontdekken wat voor jou werkt.

Wat zijn de kosten voor een abonnement voor de Eigen Wijsheid school en wat krijg ik er dan voor?

Het introductie-tarief is nu 27 euro per maand voor een half jaar. Je krijgt hiervoor zes maanden lag toegang tot alle online trainingen en tools en audio’s. Ook kan je elke maand mee doen aan een Q&A en een thema-sessie. Voor vragen kan je terecht bij de live-sessies, de forums of de chat-functie in de app. Je verbindt je voor minimaal zes maanden aan de Eigen Wijsheid school, dit is teven een commitment aan jezelf en jouw Eigen Wijsheid. Na deze periode krijg je de keuze om te verlengen. 

Het is ook mogelijk om korter lid te worden van de Eigen Wijsheid school. Het lidmaatschap voor drie maanden is 35 euro per maand. Bovendien is het mogelijk om bij een abonnement direct 4 individuele coachsessies af te nemen. Het voordeel hiervan is dat ik jouw proces goed kan volgen en je daardoor nog meer op maat kan ondersteunen. Omdat je een strippenkaart hebt, vraag je makkelijker hulp en kan je ook tussendoor even contact opnemen als iets niet lukt. Bovendien wordt de investering direct over de maandelijkse termijnen verrekend (te weten 79 euro pmnd) .

Het lijkt me wel wat, maar ik twijfel nog....

Als je helemaal tot hier gelezen hebt, dan weet je eigenlijk wel dat je hier iets mee wilt of misschien wel moet… Kennelijk is er iets in jou getriggerd. Vraag dan gewoon een vrijblijvend gesprek aan. Samen kijken we wat jouw wensen zijn en of de Eigen Wijsheid school past bij waar jij nu staat. Dit gesprek geeft ons beiden de gelegenheid om te beoordelen of er een match is. Als ik denk dat de Eigen Wijsheid school niet voor je geschikt is, zal ik daar uiteraard eerlijk in zijn, ik wil namelijk graag dat jij een fijne tijd hebt bij de Eigen Wijsheid school.

Alles gelezen? Dat is vast niet voor niks… Ben je nieuwsgierig, maar weet je toch nog niet goed genoeg wat je kan verwachten of wil je mij eerst beter leren kennen? Vraag dan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan.

Het lef vinden om te breken met het ideaal en te leren luisteren naar je eigen waarheid

– Simone de Beauvoir –

Whatsapp mij
WhatsApp