Steeds Eigen Wijzer

Een boost voor je mindset, (zelf)vertrouwen en energie

 

Word je gek van alle ballen die je in de lucht houdt en merk je dat je ongeduldig reageert, omdat niet alles gaat zoals je had bedacht? 

“Mamááá!” Je zucht en onderdrukt de irritatie.
Je partner zit al lekker op zijn kont. Ergens voel je jaloezie, hij pakt wél de rust waar jij zo naar verlangt…. Niet miepen, naar boven.

Een allerlaatste knuffel. Keuken opruimen. Klaar!
Moe. Maar niet voldaan. Je bent boos. Baalt van je man, omdat hij jou voor de zorg en het huis laat opdraaien.

Ok…. je weet dat je nu overdrijft. Maar je voelt je gewoon eenzaam en uitgeput.

 

Herken je dit?

 

Merk je dat je negatief doet en veel denkt in problemen?

WEET je hoe je goed voor jezelf moet zorgen, maar schiet het er toch steeds bij in? 

Ervaar je gedoe en onrust in huis, ook met/tussen de kids?

Vind je het moeilijk om in je eentje iets te veranderen?

✓ Wil je aan het einde van de dag trots op jezelf zijn en op de keuzes die je hebt gemaakt?

✓ Wil je meer genieten van de vrije tijd met de kids, zodat je weer echt met je aandacht er bij bent, zonder steeds te bedenken wat er nog meer moet?

✓ Wil je ook tijd voor jezelf nemen, zodat je eindelijk dat boek gaat lezen dat je hebt gekregen voor je verjaardag?

✓ Wil je je energiek voelen, zodat je weer uitkijkt naar een romantisch avondje met je man?

✓ Wil je rust in je hoofd en echt kunnen ontspannen, zodat de kinderen met je delen wat ze op het hart hebben?

✓ Ben je nieuwsgierig wat Eigen Wijsheid voor jou kan betekenen?

 

Je wilt een quick-fix, een steuntje in de rug en een regelmatige herinnering dat het ok is om (eerst) voor jezelf te kiezen…

Je hebt geen tijd voor een volledige training en je vindt het -heel eerlijk gezegd- ook niet zo nodig. Toch wil je wel dat het makkelijker voor je wordt om me-time te nemen en goed voor jezelf te zorgen. En heel eerlijk… de lat mag af en toe ook wel wat lager voor jezelf.

Je hebt al veel tips gelezen en steeds neem je je voor om dit deze keer echt toe te gaan passen. En toch verwatert het steeds weer. Je houdt het niet vol, vergeet het weer of het blijkt voor jou toch niet zo goed te werken. Het veranderen van gewoontes gaat tenslotte niet van de een op de andere dag en in je eentje is dat extra lastig, omdat je je eigen ‘blinde vlekken’ niet ziet.

Daarom heb ik nu iets dat je direct lucht geeft en helpt om weer (voor een tijdje) in de positive vibes te komen. Omdat ik weet dat je als sensitieve moeder het lastig vindt om de aandacht voor jezelf vast te houden en je wel wat hulp kunt gebruiken om jezelf hier alert en bewust op te houden. 

Goed nieuws: ik heb nu een supermooie boost voor je! 

Je hoeft geen lange training te doen om toch je mindset, (zelf)vertrouwen en energie te verbeteren. In het maandtraject “Steeds Eigen Wijzer” ga je zelfstandig aan de slag en krijg je een stevige reminder voor dat wat je misschien al wel weet, maar echt even opnieuw opgefrist moet worden. Zodat je weer gaat genieten en minder stress ervaart.

Je krijgt elke drie dagen een inzicht in je mailbox met een oefening om uit te proberen en te ontdekken hoe deze voor je werkt. De korte en praktische oefeningen zetten je aan tot nadenken en het heroverwegen van keuzes. De mails (vaak met een filmpje of een meditatie) kosten je hooguit 10 minuten en daarna voel je je de hele dag beter. Je wordt je bewust waar je invloed zit, zodat je weer regie voelt en direct meer overzicht en balans ervaart.

Deze training kan je in principe zelfstandig doen. Heb je vragen? Dan kan je eenmalig een 1-op-1 coachsessie aanvragen van maximaal een uur. Dan help ik je verder en kunnen we samen net even verder kijken, waarom iets nog niet lukt en wat er dan wel voor jou gaat werken.

“Steeds Eigen Wijzer” maakt je bewust van keuzes die goed zijn voor jou en helpt je om in te checken op jouw Eigen Wijsheid en jezelf op nummer een te zetten. Je gaat in 30 dagen (nog) beter naar jezelf luisteren en jezelf echt serieus nemen. En… je zult merken dat dit steeds meer vanzelf gaat! 

Word in 30 dagen Steeds Eigen Wijzer

Geef bewust aandacht aan wat je denkt, doet en voelt, zodat je jouw grenzen en verlangens serieus neemt, positief over jezelf denkt en keuzes maakt die beter bij jou passen.

 

Doe mee met het maandtraject

‘Steeds Eigen Wijzer’

 

Dankjewel voor de mooie cursus “Steeds Eigen Wijzer”. Ik ben vooral heel blij met het gevoel meer autonomie te ervaren en daarbij het heerlijke gevoel dat ik het rustiger aan mag doen. Dat ik liever voor mezelf mag zijn en beter voor mezelf mag zorgen. Soms voelt het alsof ik egoïstischer ben, maar ook voor mijn omgeving is dit beter.

“Alles van de training heb ik goed kunnen volgen en ik vond het erg fijn en inspirerend. Heb er voor mijn gevoel de juiste tijd en aandacht aan kunnen besteden. Dankjewel! Je merkt echt dat je dit met veel bezieling en enthousiasme uitdraagt.”

“Door het maandtraject ‘Steeds Eigen Wijzer’ voel ik mij rustiger, fijner en meer afgestemd op mezelf. Ik neem nu veel meer tijd voor mezelf. Omdat ik erg sociaal en joviaal naar anderen ben (en helpend), dacht ik dat ik voornamelijk leefde vanuit een open hart, maar ik kwam ik erachter onvoldoende in te checken bij mijzelf; wat wil ik? Wat heb ik nu nodig? Ik heb door dit traject meer over mezelf geleerd en daar ook al naar gehandeld. Echt een mooie sprong vooruit.”

Anne

“De training Steeds Eigen Wijzer is een fijn cadeautje vol zelfzorg voor jezelf. Even geen mama-zijn, maar jezelf zijn.”

“Dankzij “Steeds Eigen Wijzer” kan ik nu de boel de boel laten en lukt het me momenteel goed om aan mezelf te denken”

“er zit een mooie opbouw in qua opdrachten en de uitleg filmpjes zijn prettig om naar te kijken”

“Ik vind het een erg fijne training. Alle onderwerpen matchen eigenlijk wel”

“Het is fijn om weer even stil te staan bij de mogelijkheden waarop je een relaxte moeder kunt zijn”

“een mooie reminder om weer even echt voor mezelf te kiezen”

“interessant en heel waardevolle tips”

 

Veel gestelde vragen…

Wat is Eigen Wijsheid eigenlijk en wat heb ik er aan?

Eigen Wijsheid is voor mij dat je opmerkt en erkent wat jij van binnen al weet of aanvoelt. Dat je de signalen van je lijf en je emoties serieus neemt en gaat ‘onderzoeken’ en je niet alleen laat leiden door verstandige adviezen van anderen of wat je hoofd bedenkt of goed vindt. Dit zorgt ervoor dat je Eigen Wijze keuzes kunt gaan maken op basis van verstand in combinatie met je vrouwelijke intuïtie of onderbuikgevoelens. Die hebben we namelijk niet voor niets. Door hier beter naar te luisteren zal je meer balans ervaren. Ook kun je hierdoor keuzes maken die beter bij jou passen en waar je gelukkiger van wordt.

Ik heb al heel veel aan bewustzijnsontwikkeling gedaan, is dit dan wel iets voor mij?

De booster is geschikt voor alle moeders die zichzelf meer prioriteit willen geven. Het gaat er niet om wat je weet, maar of je het ook toepast. Wat ik vaak van moeders hoor is dat ze al wel een heleboel hebben geleerd bij de yoga of cursussen voor persoonlijke ontwikkeling, maar dat ze toch regelmatig terugvallen en weer ’teveel ballen in de lucht houden’ en weer ’te weinig tijd voor zichzelf nemen’. De booster werkt als reminder en helpt je om je bewust te blijven van hoe je het eigenlijk anders wilt. De coachsessie biedt je de mogelijkheid om je vragen te stellen en verder te komen dan als je dit helemaal alleen doet. 

Wat voor oefeningen kan ik verwachten?

De oefeningen kosten maximaal 10 minuten en dagen je uit om iets uit te proberen of ergens over na te denken. Vaak zit er een filmpje of een audio bij, zodat je het inzicht ook even kunt beluisteren of ervaren. Alle oefeningen zijn heel praktisch en bedoeld om je zelfvertrouwen te versterken en je bewustere keuzes voor jezelf te laten maken. Wat je leert, ga je vervolgens natuurlijk toepassen. Dat doe je gewoon wanneer je met je kinderen bent en tijdens de dagelijkse dingen, dus dat kost geen extra tijd.

Wat is het verschil tussen het maandtraject "Steeds Eigen Wijzer" en het trainingsprogramma "Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid"?

Steeds Eigen Wijzer is een programma van een maand en geeft je een mooie steun in de rug: het geeft je inspiratie en motivatie om goed voor jezelf te zorgen en bewuste keuzes te maken. Je krijgt de inzichten elke drie dagen in je mailbox en je kunt deze in principe zelfstandig doen. Je krijgt een coachsessie erbij die je zelf kan inboeken om jouw vragen te stellen als je toch ergens niet uitkomt. 

Het VIP-programma “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid” duurt 6 maanden en gaat een paar stappen verder. In de online training krijg je meer psychologische achtergronden, zodat je fundamenteel anders met je eigen emoties en belemmerende gedachten om leert gaan. Tijdens het VIP-programma krijg je zes individuele coachsessies en ‘just in time’ what’s app support, zodat je al jouw vragen kan stellen en ook precies als jij het nodig hebt even kan sparren en bijsturen mocht je jezelf in de weg zitten. Kijk voor meer informatie verder bij het VIP-traject.

Wat zijn de kosten voor dit maandtraject en wat krijg ik er dan voor?

De investering voor Steeds Eigen Wijzer is 147 euro. Hiervoor krijg je tien praktische inzichten in je mailbox, waarmee je op eenvoudige en snelle wijze je mindset, energie en zelfvertrouwen versterkt. Ook heb je eenmalig de gelegenheid om jouw vragen aan mij te stellen in een 1-op-1 coachsessie van een uur. 

Wanneer start "Steeds Eigen Wijzer" en hoeveel tijd moet ik er voor vrij maken?

Steeds Eigen Wijzer kan je elk moment starten. Na betaling krijg je direct de eerste mail toegestuurd. De inzichten kosten je maximaal 10 minuten per keer en je kan zelf bepalen hoe vaak je er mee oefent. Drie dagen later krijg je weer een nieuwe mail om over na te denken en uit te proberen. Naast de inzichten met de korte, praktische oefeningen krijg je een coachsessie van een uur, deze kan je zelf in mijn agenda inboeken.

Ik heb/wil geen Facebook/instagram, kan ik dan wel meedoen?

Je krijgt elke drie dagen een inzicht met een korte praktische oefening in je mailbox en de coachsessie gaat via zoom. Je hoeft dus geen social media account te hebben, als je dit niet wil.  

Als je loslaat wat niet bij je past, maak je ruimte voor jezelf.

Whatsapp mij
WhatsApp