Mini cursus “meer balans in een druk gezinsleven” (gratis)

✓  Houd jij veel ballen in de lucht en reageer je je af op je partner of de kinderen als dat niet lukt? 

✓   Vind jij het niet altijd makkelijk om de rust, aandacht en liefde te voelen als er veel moet gebeuren (bijvoorbeeld tijdens de ochtendspits)? 

✓  Weet jij tussen alles wat moet in jouw drukke gezinsleven eigenlijk niet meer waar je de tijd moet vinden om iets te doen voor jezelf? 

✓  Wil je meer kunnen loslaten en genieten?

 

 

De mini cursus “Meer balans in een druk gezinsleven” geeft jouw drie eenvoudige tips die je makkelijk kan toepassen. Je krijgt deze week om de paar dagen een mail met een oefening om uit te proberen. De filmpjes zijn kort en de oefeningen eenvoudig, het is slechts een kwestie van doen. In korte tijd zal je merken dat er meer rust en ruimte komt en dat je weer meer gaat genieten van jouw (gezins)leven. Door kleine veranderingen in denken en doen ga jij weer ruimte ervaren om met je aandacht echt bij je kinderen te zijn en ook af en toe voor jezelf te kiezen. 

Jij bent het waard om te genieten!

De mini cursus “Meer balans in een druk gezinsleven” is tevens een goede mogelijkheid om kennis te maken met de Eigen Wijsheid methodiek. Door de filmpjes leer je me een beetje kennen en ik vertel je over de 8 ingredienten die nodig zijn om meer te vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid. Jouw Eigen Wijsheid is dat wat jij van binnen al weet, maar waar je misschien nog niet altijd naar luistert, door meer inzicht in de ingredienten leer je wat jij nodig hebt om nog meer naar jezelf te luisteren en keuzes te maken die voor jou (en je gezin) goed voelen.

Dankjewel voor je 3 waardevolle tips!

Vooral het besef dat een moment om iets leuks te doen voor mezelf er dus vaak bij inschiet omdat dit altijd aan het einde van m’n (zoals bij zovelen) oneindige to do lijst komt. Door bewust tijd voor mezelf te reserveren, lukt het me nu beter eens wat me time te nemen. Bedankt voor dit inzicht! Rianne

Ik vond de kennis die gedeeld werd heel waardevol. Ik ben mij bewuster dat ik het ook anders kan doen. – Marjolein, moeder van twee mooie meiden

Je zoekt naar geluk, totdat je leert dat je het zelf maakt.

Whatsapp mij
WhatsApp