7 daagse mini-training

om tijd en ruimte voor jezelf te maken en je Eigen Wijsheid te ontdekken

 

 

Ben je moe en toe aan meer tijd voor jezelf?

Wil jij weer helder nadenken en voelen wat voor jou belangrijk is?

De puf hebben om even gezellig mee te spelen met de kids?

En niet steeds AAN staan en je aan van alles irriteren….

In deze mini-training ontdek je hoe je op eenvoudige wijze tijd en ruimte voor jezelf kunt maken, zodat je ontspant en meer geniet. 7 dagen lang ontvang je een tip, een korte oefening of iets om over na te denken, zodat je bewuster wordt van de keuzes die je kan maken.

Je kunt deze mini-training zien als een challenge aan jezelf.

Door elke dag de uitdagingen uit te proberen voel je dat jij de regie terug krijgt over jouw leven (wat je denkt en doet), zodat je weer lachend reageert op je man en je kids :). Ook ga je weer helder nadenken, krijg je overzicht en voel je wat voor jou echt belangrijk is. 

Ik daag je uit….

Doorbreek de overleef modus.

Ontdek in de gratis mini-training hoe je tijd en ruimte maakt voor jezelf, zodat je weer jouw liefdevolle zelf  wordt. 

Het is heel begrijpelijk dat jij, terwijl je alle ballen hoog probeert te houden, geen energie meer voelt en je lontje steeds korter wordt. Het is herkenbaar voor veel (sensitieve) vrouwen en soms denken we dat het er nu eenmaal bij hoort, maar zo hoeft het niet te zijn… 

Nee hoor, dit heb ik niet nodig, ik houd het nog wel even vol… 

 

Meld je aan voor de gratis mini-training:

‘Ontdek jouw Eigen Wijsheid in 7 dagen’

 

Je kunt deze training starten wanneer je wil. Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot de Eigen Wijsheid school waar je de eerste opdracht direct kan uitproberen. 7 dagen lang komt er een nieuwe opdracht voor je vrij. Je ervaart de meeste impact als je jezelf uitdaagt om elke dag even in te checken bij de Eigen Wijsheid school en alle opdrachten ook daadwerkelijk uit te proberen, maar je bent natuurlijk vrij om je eigen selectie te maken en te benutten wat je het meest aanspreekt.

Heb je vragen of wil je ervaringen delen dan kan dat rechtstreeks in een berichtje naar mij of via een van de forums in de Eigen Wijsheid school, waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten en steun ervaart om weer voor jezelf te kiezen. Ik ben hier regelmatig aanwezig voor vragen en extra support.

Als je wil kan jouw mini-training afsluiten met een gratis inzichtsessie waarin we samen jouw inzichten bespreken en verkennen hoe jij nog meer kan gaan vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid.

Ik zorg voor een mooie boost, het enige wat jij hoeft te doen is er voor kiezen om je hier 100% voor in te zetten. 

De mini training is compact en doelgericht. Iedere dag een idee, een focus, met een handeling voor zelfzorg en balans. Prachtig vorm gegeven! Dank je wel voor de ervaring. De hartverwarmers blijven me vooral bij.

Ik wil je hartelijk bedanken voor al je mails en opdrachten. De mini-training heeft me veel gebracht.

“Ik lees in de ochtend als ik wakker ben de mail en dat bevalt goed. De vragenlijst heeft me inzicht gegeven in mijzelf en ook vind ik het mooi om te weten dat je invloed hebt op je gevoel.”

“De mini-training geeft wel weer opnieuw aan hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen, dankjewel”

“Ik vind de mini-training verrassend en erg leuk om te doen. Alleen de eerste opdracht al, meer de focus op de successen, was een eye opener. Want daar ga ik heel gemakkelijk aan voorbij in de waan van de dag.”

“Ik heb echt wat aan de mini-training gehad en geef mezelf nu meer rust”

“De mini-training heeft me (weer) bewust gemaakt dat ik lief mag zijn voor mezelf. En het heeft me weer wat nieuwe tools en inzichten voor verbetering opgeleverd”

7 Daagse mini-training: Ontdek jouw Eigen Wijsheid (gratis)

Ja, ik geef mezelf een week lang prioriteit en doorbreek mijn overleef-modus. Ik krijg een gast-account bij de Eigen Wijsheid school en ontvang elke dag een oefening, tip of iets om over na te denken. Ik daag mezelf uit om komende week elke dag iets te doen voor mezelf, waardoor ik mijn Eigen Wijsheid weer hervind.

De Praktijk voor Eigen Wijsheid stuurt 2-4x per maand inspiratiemails met podcasts, meditaties en andere inspiratie

Als je moe bent komt dat niet omdat je teveel doet, maar omdat je te weinig doet waar je energie van krijgt.

Whatsapp mij
WhatsApp