Online training: Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid

 

✓  Houd jij veel ballen in de lucht en reageer je je af op je partner of de kinderen als dat niet lukt? 

✓  Sta jij zelf onderaan jouw ellenlange ‘to do’ list? Waardoor ‘me-time’ er eigenlijk nooit echt van komt? 

✓  Voel jij je schuldig als je tijd voor jezelf neemt, als er eigenlijk nog boodschappen of een afwas gedaan moet worden?

✓  Ben je bang dat als je doet wat je eigenlijk echt wil, anderen je niet meer zo aardig zullen vinden? 

 

✓  Denk jij veel na over wat anderen doen en (niet) zeggen en durf je daarom niet te doen wat voor jou goed voelt?

✓  Heb jij een enorm inlevingsvermogen waardoor je je steeds aanpast aan de wensen van je baas, partner, kind, terwijl je dat niet meer wilt?

✓  Ben je steeds van plan om beter voor jezelf te zorgen, maar val je iedere keer terug in je oude gedrag? 

✓  Wil je diep in je hart meer kunnen loslaten en genieten?

 

De online training ‘Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid’ leert jou om op jouw manier in te checken bij jezelf, te voelen en te duiden waarom het net niet helemaal lekker loopt èn wat je nodig hebt of anders wilt. Je leert om voor jezelf te kiezen en je grenzen liefdevol aan te geven. Je komt in beweging voor wat jij anders wilt en leert wat er nodig is om verandering haalbaar te maken, zodat het je deze keer echt gaat lukken. Omdat de training online is kan je op je eigen tijd en in je eigen omgeving met de lesstof aan de slag. Je krijgt elke twee weken een werkboek met theorie en oefeningen, aangevuld met video’s en audio’s.

✓ Wil jij meer kunnen loslaten en genieten?

✓ Positiever in het leven staan?

✓ Minder piekeren en gewoon ‘nee’ kunnen zeggen zonder angst voor de gevolgen?

✓ Minder boosheid en eenzaamheid voelen?

✓ Meer kiezen voor jezelf zonder schuldgevoelens?

✓ Meer energie, humor en lachen?

 

Dan is “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid” wat voor jou!

Het programma bestaat uit zes lessen verdeeld over drie maanden. De ene week krijg je toegang tot een nieuwe les in de Eigen Wijsheid school en de andere week is er een coachcall waarbij vragen beantwoord worden. Het programma is een combinatie van zelfstudie en online coachmomenten. Je kunt dit programma individueel doen met alle aandacht voor jouw eigen proces, maar je kunt ook kiezen voor een training in een kleine groep. Een training in een groep zorgt voor nog meer aanmoediging om te kiezen voor jezelf en in beweging te komen voor wat jij graag anders wil.Samen met andere moeders, die ook graag meer balans willen tussen alles wat moet en gewoon genieten van het leven, ervaar je de steun dat je niet alleen bent. Vind jij het lastig om in een groep je vragen te stellen, of heb je niet zo veel zin om te delen in een groep, dan kan je altijd per mail je vragen aan mij stellen. Je behoudt toegang tot de online omgeving in de Eigen Wijsheid school (zolang als deze blijft bestaan). 

 

Wil jij meer informatie over het programma? Neem dan contact met me op. Begin september kan je gratis de eerste les uitproberen tijdens de sneak-preview. Als je je hiervoor aanmeldt ontvang je toegang tot de eerste les “uit je hoofd, in je hart”. Je kunt kijken wat het programma inhoudt en hoe het verder is opgebouwd. Ook krijg je toegang tot de filmpjes en oefeningen die je meteen al een boost geven om meer te vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid. Er zijn tevens online coachsessies in een besloten Facebook groep, zodat je ook kunt ervaren hoe dat gaat. 

Duurt september jou te lang? Dan kan je kiezen voor het individuele traject. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en te kijken of dit wat voor jou kan zijn.

Na de eerste les voel ik een innerlijke rust en dat doet wonderen. De nachtrust na geleide meditatie is heel fijn en ook het effect van de affirmaties heb ik leren ervaren. Ik heb leren voelen wat mentale ontspanning met je lichaam en geest doet en dat je positieve gevoelens kunt vergroten! Barbara – deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

Leuke en aansprekende grafische vormgeving, goede digitale tooling. Marijke, deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

Laura slaagt erin om een ‘natuurlijke flow’ toegankelijk te maken met praktische en goed doordachte oefeningen. De afwisseling in de manier waarop de oefeningen worden aangeboden is ook mooi. De ene keer lezen, de andere keer luisteren of kijken naar een filmpje.

Hoewel iedereen voldoende ruimte heeft om zijn/haar eigen manier te ontdekken om meer vanuit je hart te leven, zorgt de manier waarop de training is opgebouwd toch voor focus. Zodat het niet zo vrijblijvend wordt en dat het te makkelijk is om de aandacht weer te laten afdwalen. Dat de training er mooi uitziet en dat alles goed werkt, is ook erg prettig. Dankjewel voor dit mooie online programma! Sanne

Deze training was waardevol, inspirerend, maar soms ook confronterend. Het laat je nadenken over de dingen die je wilt veranderen en je komt erdoor in actie. Je realiseert je dat dingen anders kunnen en dat je deze verandering zelf in de hand hebt.

Laura is enthousiast, geduldig en legt de dingen goed uit. De incheck oefeningen (bijv. korte meditaties) waren fijn en het was erg leuk om de laatste bijeenkomst met elkaar te vieren, en stil te staan bij, wat we allemaal in de tussentijd bereikt hadden. Mocht er een vervolg komen, dan ben ik er graag weer bij. Karolien, deelnemer TRY OUT “vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

Ik volg nu de training “vertrouw op je eigen wijsheid”. Deze training biedt goede mogelijkheden/handvatten om je doelen weer helder te krijgen en te vertrouwen in je eigen kracht – Aanrader! Krista

Ik heb boven verwachting veel aan deze training gehad. Ik was in het begin over sommige dingen wel sceptisch. Ik had het inchecken en de bewustwording echt nodig. Bedankt dat je deze eigenwijzerd een beetje eigen wijzer hebt gemaakt. Het is een goede beslissing geweest om mee te doen.Tineke, deelnemer TRY OUT

 

Als je kiest voor jezelf, geef je anderen de ruimte om dat ook te doen.

Ervaringen van deelnemers van de TRY OUT (najaar 2019)

Afgelopen najaar is de training uitgeprobeerd in de vorm van een TRY OUT. De reacties van de deelnemers aan deze training waren erg enthousiast en ik ben enorm trots op de resultaten die zij hebben bereikt:

√ Rust in mijn hoofd
 
√ Meer humor, meer genieten en meer lachen
 
√ Positiever in het leven gaan staan
 
√ Beseffen dat nee zeggen oké is, en niet zo bang meer zijn voor de gevolgen
√  Liefdevoller naar gezin kijken
 
√ Negatieve emoties zijn minder heftig geworden. Positieve emoties zijn intenser geworden.
 
√ Bewust meer genieten van de kinderen
 
√ Ik ervaar meer energie

 

Veel gestelde vragen

Is een online groepsprogramma wel iets voor mij?

Het voordeel van online is dat je het op je eigen tijd en in je eigen omgeving kan doen. Zelfstandig een programma doorlopen vraagt echter wel veel zelfdiscipline. Daarom is er elke twee weken een coachcall, zodat we weer even contact hebben en je kunt vragen wat je nodig hebt om verder te gaan. Wil jij je vragen niet in de groep stellen, dan kan ik ook per mail je vragen beantwoorden. Mocht je ervaren dat je meer ondersteuning nodig hebt, dan is het altijd mogelijk om naast de training enkele 1-op-1 coachsessies af te spreken.

Ik heb/wil geen Facebook, kan ik dan wel meedoen?

De lessen komen beschikbaar in de online omgeving van de Eigen Wijsheid school, je krijgt hier inloggegevens voor. De FB-groep is voor het contact in de groep, maar daar hoef je niet aan mee te doen. Als jij geen FB hebt, zorg ik dat jij via een ander kanaal (skype of zoom) mee kan doen met de online groepscoaching.

Hoe ziet zo'n les er uit, wat moet ik me er bij voorstellen?

Elke les starten we met inchecken bij jezelf. Inchecken is een van de ingrediënten van mijn eigen W.I.J.S.H.E.I.D methode en je gaat op verschillende manieren hiermee kennismaken, zodat je kan ontdekken wat voor jou goed werkt. Voorbeelden zijn een geleide meditatie, een momentje stilte of een creatieve opdracht. Elk werkboek staat een thema centraal waarover ik actuele inzichten deel vanuit de spirituele en positieve psychologie. Daarnaast gaan je zelfstandig aan de slag met verdiepingsvragen, reflectie en diverse actieve en speelse oefeningen uit het werkboek. Als je er niet uitkomt kan je je vragen stellen in de online coachcall de week erna. 

Ik heb het best wel druk, wat is de tijdsinvestering voor deze training?
Elke twee weken krijg je een nieuwe werkboek met opdrachten, reflectie oefeningen of audio’s. Dit kost je maximaal twee tot drie uur per week kan je vaak ook gewoon uitproberen tijdens de dingen die je al doet. De andere week is er een coachcall van een uur. De totale duur van het programma is drie maanden. Mocht je er langer over willen doen, dan kan dat, je behoudt toegang tot de online “Eigen Wijsheid School”.
Ik word onrustig van meditaties, is dit dan wel iets voor mij?
Mediteren kun je oefenen, het is zeker geen probleem als je daar nog niet veel ervaring mee hebt. Wel is het handig als je er nieuwsgierig naar bent. De meditaties zijn kort (5-10 minuten) en je kan verschillende manieren uitproberen: stilte, visualisaties, lach- en loopmeditaties of bijvoorbeeld iets creatiefs. Meditatie wordt ook wel mindfulness genoemd en zijn technieken om je hoofd tot stilte te brengen. Je kan de training gebruiken om te ontdekken wat voor jou werkt.
Wat is Eigen Wijsheid eigenlijk en wat heb ik er aan?

Eigen Wijsheid is voor mij dat je opmerkt en erkent wat jij van binnen al weet of aanvoelt. Dat je de signalen van je lijf en je emoties serieus neemt en gaat ‘onderzoeken’ en je niet alleen laat leiden door verstandige adviezen van anderen of wat je hoofd bedenkt of goed vindt. Dit zorgt ervoor dat je Eigen Wijze keuzes kunt gaan maken op basis van verstand in combinatie met je vrouwelijke intuïtie of onderbuikgevoelens. Die hebben we namelijk niet voor niets. Door hier beter naar te luisteren zal je meer balans ervaren. Ook kun je hierdoor keuzes maken die beter bij jou passen en waar je gelukkiger van wordt.

Wat zijn de kosten voor dit online programma en wat krijg ik er dan voor?

De investering voor dit programma is 347 euro. Hiervoor krijg je toegang tot de Eigen Wijsheid school en krijg je elke twee weken een nieuwe les. Een les bestaat uit een werkboek met theorie en oefeningen (toolbox), filmpjes/audio’s en een online groepscoaching. In totaal krijg je 6 lessen. Tijdens dit programma ben ik drie maanden lang jouw persoonlijke coach en beantwoord ik jouw vragen in de coachcalls of per mail. 

Wensen zijn voorgevoelens van wat we in staat zijn daadwerkelijk te bereiken - Goethe

Whatsapp mij
WhatsApp