GRATIS KENNISMAKINGSESSIE

Kennismaken? Boek een vrijblijvende inzicht sessie! Maak een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en je vragen voor te leggen. In een telefonisch overleg van ongeveer 20 tot 30 minuten denk ik graag met je mee en vertel je wat er nodig is om oude (denk) patronen te doorbreken en jouw Eigen Wijsheid weer te ervaren.

Vraag gerust eerst een gratis gesprek aan

Wil jij zeker weten of een programma van de Eigen Wijsheid school echt wat voor je is? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. Samen kijken we wat je nodig hebt en wat je mag verwachten in de training. 

Geen vergoeding mogelijk door verzekeraars

Zowel de overheid als de verzekeraars zijn steeds meer aan het bezuinigen, waardoor jij als cliënt steeds minder vergoed krijgt. Soms krijg je onverwacht toch nog een rekening voor bijvoorbeeld het eigen risico, wettelijke eigen bijdragen, een maximumbedrag per sessie en/of een gelimiteerd aantal sessies. Daarnaast worden voor hulpverleners de eisen steeds strenger en veel omvattender, waardoor er een knellend en duur keurslijf ontstaat. Om bovenstaande redenen kies ik ervoor om geen kosten te maken voor lidmaatschappen, registraties en verplichte bijscholingseisen en deze dus ook niet te hoeven doorberekenen. Het zorgt er voor dat je altijd weet waar je aan toe bent (ongeacht hoe je verzekerd bent) èn een sessie hebt waarin ik voldoende tijd voor je kan nemen (max 5 kwartier i.p.v. de standaard van 45 minuten). Voor mij betekent het dat ik naar eigen keuze kan investeren in scholing die ik belangrijk vind.

N.B. Indien een gemaakte afspraak niet door kan gaan, kan deze tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd per email of telefoon. Indien je niet tijdig afbericht ben ik genoodzaakt de gemaakte kosten en gereserveerde tijd in rekening te brengen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Whatsapp mij
WhatsApp