Welkom bij je eigen V.I.P. dag!

Deze dag is op maat ontworpen om je knelpunten te doorgronden, helderheid te creëren en een plan te maken voor de eerstkomende tijd. 

 

Je hebt al een tijdje het gevoel dat je eigenlijk wat anders wil in je werk of met je tijd, maar je weet niet waar je moet beginnen…

Je merkt dat je jezelf ‘klein’ houdt, maar het lukt je niet om te streven naar wat je in je hart echt wil…

✓ Je werkt veel en hard en staat eigenlijk altijd ‘aan’.

✓ Je leven voelt als een constante race en soms voel je je stil staan.

✓Je gelooft dat het makkelijker kan, maar je vraagt je af hoe?

✓ Je raakt enthousiast over veel dingen, maar (her)kent je eigen grenzen niet.

✓ Je zou willen genieten van het plezier, zonder constant uitgeput te zijn.

✓ Je hebt al veel innerlijk werk gedaan en kent je eigen valkuilen, maar het lukt je niet om ze te doorbreken. Je voelt dat er nog oude emoties spelen, maar je kan hier niet goed bij…

Kan je bijna al deze punten in je hoofd afvinken?
Dan is een V.I.P. dag echt wat voor jou! 

Je hebt geprobeerd om zelf overzicht te creëren, maar het lukt je niet om daadwerkelijk keuzes te maken of goed zicht te krijgen op wat er voor jou nodig is. En/of er is -blijkbaar- nog ‘iets’ dat je tegenhoudt…

Je durft (nog) niet of je weet (nog) niet goed hoe….

Misschien herken je een bepaald patroon waar je graag van af wil. Je kan denken aan: je zelf wegcijferen, te veel aanpassen, (te) hard werken of eenzaamheid.

Je bent de twijfel zat en het alleen zoeken beu en wil een plan voor de toekomst! 

Hoe zou het voor je zijn als je… 

✓ meer inzicht en begrip krijgt voor jezelf en je eigen proces?

✓ oude overtuigingen en emoties onder begeleiding kunt doorvoelen, zodat ze kunnen transformeren?

✓ helder voelt wat klopt voor jou en welke (tussen)stappen jij kan zetten?

✓ keuzes kunt maken o.b.v. liefde en vertrouwen i.p.v. angst? 

✓ nieuwe mogelijkheden en ideeën krijgt om dat wat je ten diepste verlangt werkelijkheid te laten worden?

Een volledig verzorgde dag met alle aandacht voor jou… 

Tijdens deze dag is alle aandacht en ruimte voor jou en wat er op dit moment bij jou speelt en gezien mag worden.

Vooraf hebben we samen afgestemd wat je wil bereiken met deze dag en je hebt een uitgebreid intakeformulier ingevuld. Ik maak een programma voor jou dat is afgestemd op jouw vragen en behoeften.

Tijdens de dag werken we vanuit dat wat er nodig is. Je kunt hierbij denken aan coaching (gesprek), lichaamsgerichte oefeningen, systemisch werk (opstellingen), healing en geleide meditaties. 

Doordat we ruim de tijd hebben kunnen we de diepte in en belichten we jouw vraagstuk vanuit diverse lagen, zodat de door jouw gewenste verandering zowel in je hoofd, hart als buik/bekken geïntegreerd wordt.

Tijdelijke extra’s 

De eerste vijf vrouwen die JA zeggen, krijgen een maand ‘What’s app support’ en 1 individuele sessie cadeau t.w.v. 150 euro. Dit betekent dat je na de V.I.P. dag een maand lang via what’s app al je vragen persoonlijk kan stellen en feedback krijgt.

Super waardevol als je dat wat je ontdekt hebt wilt gaan toepassen in het echte leven. Ook krijg je een (online) 1-op-1 sessie van 1 uur, zodat je de vragen die komen als de nieuwe inzichten wat zijn ingedaald, ook nog samen kan bespreken. Ik help je om dat wat je anders wil gaan doen, ook daadwerkelijk vorm te geven op een manier die bij jou past.

Tevens krijg je bij de V.I.P. dag drie maanden toegang tot de community en trainingen van de Eigen Wijsheid school t.w.v. 297 euro. Je kunt meedoen aan de online groepssessies, de maandelijkse thema’s en je vragen stellen op één van de forums. Je treft er andere zelfbewuste vrouwen en krijgt wekelijks een steuntje in de rug om steeds meer op jouw Eigen Wijsheid te vertrouwen. De Eigen Wijsheid school helpt je om de boost van de V.I.P. dag langer vast te houden.

Mail me als je belangstelling hebt voor een 1-op-1 VIP-dag, dan kijken we samen wat deze dag voor jou kan betekenen!

Wat anderen zeggen…

“Laura geeft hele fijne, concrete oefeningen om dieper bij je gevoel te komen. Waardoor al snel duidelijk werd dat ik meer mag ont-moeten en nog meer op mijn eigen gevoel mag vertrouwen. Laura is een rustige vrouw, wat ik erg fijn vind. Ze creëert ook een veilige sfeer waardoor ik mij op mijn gemak voelde om dingen te delen. Ik zou deze dag daarom zeker aanraden!”

Ik vond het een hele zinvolle en fijne ont-moetingsdag! Wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt, is de intensiteit van de geleide meditatie. Heel wonderlijk hoe je op die manier je gevoelens boven tafel krijgt en echt kan voelen! En nu is dat echt voelen wel iets waar ik nog in kan leren. Ik zou deze dag zeker aanraden aan anderen.

Ik kijk met een goed gevoel terug op de livedag. Een dag waarop ik belangrijk was en mijn gevoel er mocht zijn. Ik heb nieuwe inzichten verkregen, nu nog toepassen…

Het was een mooie live-dag. Even wat tijd voor mezelf en de opdrachten gaven me meer zelfinzicht. Ik merk dat ik nu meer aandacht heb voor mijn eigen balans en weer eigen keuzes maak, doordat ik beter voel wat goed voelt en wat minder.

Laura neemt de tijd om samen met jou gevoelens te verkennen en hierop te bezinnen, hierdoor is er meer diepgang. Ik vond het fijn meer inzicht te krijgen in alles wat ik voelde en te ontdekken dat mijn reactie best ‘normaal’ was doordat er zoveel was gebeurd. Inge

Veel gestelde vragen

Gaat zo’n dag me echt helpen? De patronen die ik heb zijn zo hardnekkig bij mij....

Vaak denken we dat als je iets al je leven lang op een bepaalde manier doet, dat het veel moeite kost om het anders te gaan doen. Dat hoeft niet zo te zijn. Een inzicht dat je echt tot in de kern voelt, kan voldoende zijn om het voortaan anders te doen. Dat is ook de reden waarom ik niet alleen vanuit het hoofd (met gesprekken) met je werk, maar tijdens zo’n dag ook het energetische stuk meepak. Dit zorgt ervoor dat er in jouw systeem echt iets verandert. Het toepassen in het dagelijks leven vraagt soms nog meer oefening. De drie maanden lidmaatschap van de Eigen Wijsheid school, die je er bij krijgt, helpen je hierbij. Heb je behoefte aan extra persoonlijke begeleiding dan kan je voor 150 euro een maand extra support krijgen. Je ontvangt dan een online 1-op-1 sessie om aanvullende vragen te bespreken en toegang tot mijn what’s app, zodat je kunt vragen en delen juist als je het geleerde gaat toepassen in het echte leven. Directe feedback in het moment is namelijk de meest krachtige manier van leren.

Waar vindt deze V.I.P. dag plaats? En kan ik daar met OV komen?

Als je in het noorden van Nederland woont, ontvang ik je graag in mijn woonplaats Sneek. Sneek heeft een station (en ook leuke overnachtingsmogelijkheden ;), laat het me weten als je advies wil). Wil je liever iets dat meer centraal ligt dan spreek ik graag af in Almere, bij PUUR ZENtrum. Met het openbaar vervoer is dit goed bereikbaar en ook de auto kan je voor de deur kwijt (zonder parkeerkosten). Heb je een andere suggestie voor een locatie, in overleg komen we daar vast uit!

Ik vind het lastig om een dag voor mezelf vrij te maken / deze data passen niet zo goed...

Ik weet hoe lastig het kan zijn om tijd voor jezelf te maken; doordeweeks past niet in verband met werk en in het weekend niet want dan ben je met het gezin. Toch voel je wel dat je tijd voor jezelf nodig hebt om (andere) stappen te gaan zetten. Heel eerlijk: het heeft geen zin om op het goede moment te wachten, want dat komt niet vanzelf en dat is deel van jouw probleem. Daarom: voel je dat je deze dag wat voor je is? Neem contact met me op over de beschikbare data. Liever iets verder weg plannen? Dan kiezen we samen een geschikt moment.

Ik moet nog goed op mijn energie letten en twijfel of zo'n dag niet te intensief is?

Veel van de vrouwen die ik begeleid zijn hoog-sensitief of nog herstellend van een burn-out en dat betekent dat energiemanagement extra belangrijk is. Het heeft echter weinig zin om je energie te beschermen, als je niet ook iets doet om je energie te herstellen. Juist omdat deze dag 1-op-1 is, kunnen we goed rekening houden met wat voor jou nodig is. Ook ben je geen extra energie kwijt aan de dynamiek van de groep. Tussen de middag stuur ik je echt even naar buiten. Wandelen is altijd goed voor je, maar op een dag als deze helpt het ook in het verwerken van alle input die je tijdens de dag krijgt, daarna is er weer ruimte voor nieuwe vragen en inzichten. Een dag als deze kost je energie, maar op een dieper niveau ben je juist bezig om je energiebalans te herstellen en het levert je dus ook energie op. Deelnemers geven aan dat er vaak letterlijk een last van hen afvalt. Door een afwisseling in werkvormen en tijdige pauzes zorg ik dat je met voldoende energie weer naar huis gaat.

Ik vind de dag best wel prijzig: hoe weet ik of ik er voldoende uithaal?

Deze dag wordt volledig voor jou op maat gemaakt, zodat je er het meeste uithaalt. We bespreken jouw wensen en verwachtingen en stemmen af wat realistisch is. Bovendien is het niet één enkele dag, maar tevens drie maanden lidmaatschap van de Eigen Wijsheid school, zodat je wekelijks reminders krijgt om daadwerkelijk andere keuzes te maken en m.b.v. online trainingen en meditaties de door jouw gewenste verandering steeds meer eigen maakt. Heb je behoefte aan aanvullende persoonlijke begeleiding? Wees dan één van de eerste vijf vrouwen die JA zegt en krijg een maand toegang tot mijn what’s app en een 1-op-1 sessie cadeau. Kies je toch liever voor een goedkopere variant? Kijk dan bij de ont-moetingsdag voor een live dag in een kleine groep.

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me weten door me een berichtje te sturen voor meer info.

Als je accepteert wie je bent, kan je worden wie je wilt zijn.

Whatsapp mij
WhatsApp