Heb jij er genoeg van dat je zo vaak op de automatische piloot staat, dat het leven aan je voorbij lijkt te gaan en je nooit echt tijd hebt voor jezelf? 

Je werkt hard. Soms misschien ietsje te hard. 

Maar het voelt alsof je geen keus hebt. Je collega’s doen het ook en bovendien ben je ambitieus. Als je laat zien wat je kan, zijn er daarna weer andere mogelijkheden. Het geeft je een kick als je nieuwe uitdagingen krijgt en je jezelf kunt ontwikkelen.

Ook buiten je werk moet er echter van alles: je wil een leuke moeder zijn voor je kinderen, je relatie met manlief kan wel wat extra aandacht gebruiken en je hebt nog een paar vriendinnen met wie je contact probeert te onderhouden. En niet te vergeten de wekelijkse verplichtingen zoals sporten, huishouden en de boodschappen.

Je houdt veel ballen in de lucht – tja, wie niet?-
Alles komt voor elkaar, maar zelf ben je niet blij en vooral erg moe.

Je lontje wordt steeds korter, waardoor je je afreageert op je man en je kinderen.
Als je heel eerlijk bent, verlang je naar wat meer tijd voor jezelf, even bijkomen… niks… en misschien wat mediteren?

 

Herken je dit?

  

Je gaat vaak uitgeput van werk naar huis van alle indrukken?

Je hebt het gevoel dat je door je sensitiveit minder aan kan dan collega’s en meer hersteltijd nodig hebt, maar je weet niet hoe?

Je puzzelt ‘s avonds of ‘s nachts nog hoe je bepaalde taken moet aanpakken?

Je staat altijd AAN en zou het liefst je werkmail van je mobiel halen, maar dat durf/doe je niet?

Je hebt het gevoel dat je vaak moet kiezen tussen werk en gezin en daardoor altijd tekort schiet?

Je verlangt naar wat lucht in je agenda, maar het lukt je niet om dit voor jezelf te realiseren?

Ontdek in deze online workshop hoe je een betere balans vindt tussen werk en privé, zodat je meer energie, (werk)plezier en vervulling ervaart. 

Als (hoog) sensitieve vrouw heb je misschien de ervaring dat je minder aan kan dan anderen, dat je (te) langzaam bent of meer hersteltijd nodig hebt. Hoe ga je hiermee om? Op je werk, maar ook privé? Als je de neiging hebt om door te zetten, ga je jezelf structureel overvragen. Voeg daar nog een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid (twee prachtig kwaliteiten van HSP) aan toe en je hebt een goed recept voor burn-out. Dat wil je niet. Maar wat dan? 

Een manier is om anders te plannen. Dat helpt, maar vaak zit het probleem niet (alleen) in je planning. Het heeft ook te maken met jouw tijd en energie uiterst serieus nemen. Deze workshop geeft je inzicht en handvatten om de regie over jouw tijd, maar vooral jouw energie te behouden. Want zeker als je (hoog)sensitief bent is het belangrijk om naast de tijd, vooral je energie te managen. We gaan praktisch aan de slag, maar we kijken ook naar de emotionele laag eronder. Wat zijn jouw persoonlijke triggers waardoor jij van je planning afwijkt en wat kan je doen als het leven dat er tussendoor komt en aanpassing vraagt?

✓ Je krijgt praktische tips om je werk- en privé leven beter op elkaar af te stemmen. 

✓ Je krijgt inzicht hoe een sensitief brein ontspant en weer oplaadt 

✓ Je begrijpt waarom al jouw goede voornemens lijken te verdwijnen en wat je kan doen om dit te stoppen. 

✓ Je ontdekt hoe jij jezelf saboteert en wat er ècht nodig is om mild naar jezelf te zijn en jezelf meer (me-time) te gunnen.

Hoe zou het voor je zijn als jij jouw tijd en energie serieus neemt? 

Stop met jezelf wegcijferen
Uitstellen van wat je echt belangrijk vindt
En (onbewust) meebewegen, ten koste van jezelf.

Meld je aan voor deze interactieve workshop en laat je coachen in wat er voor jou nodig is om een betere balans te krijgen tussen jouw werk- en privéleven. Zodat je met meer impact en energie, creatieve oplossingen vindt voor de uitdagingen in jouw leven. Je werkplezier toeneemt en je je gelukkiger voelt, omdat je jouw tijd en energie besteed aan wat voor jou belangrijk is. 

Gun jezelf ruimte in je hoofd en je agenda, zodat je steeds kunt kiezen wat voor jou het beste is. 

Wat anderen zeggen over de Eigen Wijsheid school…

“Ben heel blij dat ik twee maanden geleden toch lid ben geworden van de Eigen Wijsheid school. Ik heb voor mezelf daardoor grote stappen gezet, want hoewel ik het heel eng vind om via zoom te praten krijg ik van de sessies wel positieve energie.”

“Ik heb onder de meditatie gehuild. Bizar. En wat een mooie manier om dit te doen. Ik ga hem vaker luisteren. Heel pakkend dit. Precies hoe het bij mij werkt. Dankjewel hiervoor.”

“Veel geleerd van de thema-sessie over Overprikkeling. Ook dat er best mee om te gaan is. Ik ga er meer rekening mee houden. Bedankt weer. Je maakt me blij.”

“Ik heb je podcast beluisterd. Fijn hoe je vertelt, je openheid. Ik ga zeker de volgende luisteren”

“Ik ben erg blij met de online training, hoe je het doet ook, ik zit meestal bij het kijken van de filmpjes te glimlachen naar je, omdat ik het zo knap van je vind!”

De podcasts van de challenge waren steengoed.
Keer op keer had ik weer een nieuw mooiste inzicht.

Ik ben je erg dankbaar dat je alle info en deskundigheid via een abonnement toegankelijk maakt. Dit klinkt zo zakelijk maar ik kan wel stellen dat het een vd mooiste cadeautjes in m’n leven is. Dankjewel.

De workshop heeft me geleerd om mijn emoties meer te voelen, voordat ik meteen een oplossing creëer. Ik ben er heel dankvoor dat je dat goed hebt benadrukt voor mij. Ook de stresscircel was goed voor mij om herhaald te krijgen, geeft weer hernieuwde inzichten. Al met al was het heel verhelderend en de informatie was erg bruikbaar.

Laura’s aanpak en manier van doen hebben mij ‘verleid’ om me over te geven aan wat ik nog niet eerder had gedaan. Het heeft mijn ‘denken’ en ‘plannen’ omgezet in daadwerkelijk ‘handelen’. Daar ben ik heel blij mee. Ik ben veel bewuster van mij zelf geworden. Daarmee bedoel ik dat ik veel bewuster kies voor mijzelf of juist niet voor dat moment. Ook mijn gevoel van maar door willen gaan omdat het nog niet goed genoeg is, is bijgesteld. Ik kan veel beter accepteren dat iets is zoals het is, dat ik mijn best heb gedaan en dat het binnen de geldende kaders het nu eenmaal zo is. Ik hoef/moet minder van mijzelf. Dat maakt het makkelijker om te stoppen en blijft meer tijd over voor andere dingen. Het ‘inchecken’ bij mijzelf vind ik ook heel fijn. Door de oefeningen in het programma heb ik mogen ervaren wat werkt voor mij. Ellen – deelnemer “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”

Ik ben je erg dankbaar voor de mini-training. Het meest voor het feit dat je me geleerd hebt naar m’n gevoel te moeten luisteren. Ook al is dat gevoel kinderachtig, sneu of zielig, het is belangrijk om je weer sterk te krijgen.

Een goede werk-privé balans is de vaardigheid om steeds te voelen wat voor jou op dat moment het belangrijkst is en de mogelijkheden creëren hier naar te luisteren.

Whatsapp mij
WhatsApp