Heb jij er genoeg van dat je altijd AAN staat, vaak moe bent, van alles ‘moet’ en het gevoel hebt dat je nooit echt tijd hebt voor jezelf of om gewoon even niets te doen? 

Je werkt hard. Soms misschien ietsje te hard. 

Het voelt alsof je geen keus hebt. Je collega’s doen het ook en bovendien ben je ambitieus. Het geeft je een kick als je gevraagd wordt voor nieuwe uitdagingen en je jezelf verder kunt ontwikkelen. Je bent makkelijk enthousiast en ook buiten je werk zet je jezelf graag in voor bijvoorbeeld de oudercommissie of een bestuur. Maar wat begon als een leuke uitdaging is inmiddels een ‘moetje’ geworden…

Ook buiten je werk moet er van alles: je wil een leuke moeder zijn voor je kinderen, je relatie met manlief kan wel wat extra aandacht gebruiken en je hebt nog een paar vriendinnen met wie je contact probeert te onderhouden. En niet te vergeten de wekelijkse verplichtingen zoals sporten, huishouden en de boodschappen.

Je houdt veel ballen in de lucht
– tja, wie niet?-

Alles komt voor elkaar, maar zelf ben je niet blij en vooral erg moe.

Je lontje wordt steeds korter, waardoor je je afreageert op je man en je kinderen.
Als je heel eerlijk bent, verlang je naar wat meer tijd voor jezelf, even bijkomen… niks… en misschien wat mediteren?

 

Herken je dit?

  

Je gaat vaak uitgeput van werk naar huis en komt ‘s avonds soms nergens meer aan toe?

Je hebt het gevoel dat je door je sensitiviteit minder aan kan dan collega’s en meer hersteltijd nodig hebt, maar je weet niet hoe?

Je puzzelt ‘s avonds of ‘s nachts nog hoe je bepaalde taken moet/wil aanpakken?

Je staat altijd AAN en zou het liefst je werkmail van je mobiel halen, maar dat durf/doe je niet?

Je hebt het gevoel dat je vaak moet kiezen tussen werk en gezin en daardoor altijd tekort schiet?

Je verlangt naar wat lucht in je agenda, maar het lukt je niet om dit voor jezelf te realiseren?

Ontdek in deze online workshop hoe je balans vindt tussen werk en privé, zodat je minder stress ervaart en meer energie overhoudt voor wat jij echt belangrijk vindt. 

Als je veel leuk vindt kan het moeilijk zijn om te kiezen. Je wil eigenlijk alles wel doen, maar er zitten maar 24 uren in een dag. En ook je energie is beperkt. Daarom is het van belang om jouw tijd en energie uiterst serieus te nemen.

Deze workshop geeft je inzicht en handvatten om de regie over jouw tijd, maar vooral jouw energie te behouden. We gaan praktisch aan de slag, maar we kijken ook naar de emotionele laag eronder. Wat zijn jouw persoonlijke triggers waardoor jij geen ruimte maakt voor jezelf of gemakkelijk van je planning afwijkt? En wat kan je doen als het leven er tussendoor komt en aanpassing vraagt?

✓ Je krijgt praktische tips om je werk- en privé leven beter op elkaar af te stemmen. 

✓ Je krijgt inzicht hoe een overprikkeld brein ontspant en weer oplaadt. 

✓ Je begrijpt waarom al jouw goede voornemens lijken te verdwijnen en wat je kan doen om dit te stoppen. 

✓ Je ontdekt hoe jij jezelf saboteert en wat er ècht nodig is om mild naar jezelf te zijn en jezelf meer (me-time) te gunnen.

Hoe zou het voor je zijn als jij jouw tijd en energie serieus neemt? 

Stop met jezelf wegcijferen
Uitstellen van wat je echt belangrijk vindt
En (onbewust) meebewegen, ten koste van jezelf.

Meld je aan voor deze interactieve workshop en laat je coachen in wat er voor jou nodig is om een betere balans te krijgen tussen inspanning en ontspanning. Zodat je plezier en energie toeneemt en je oplossingen vindt voor de uitdagingen in jouw leven, zonder dat je jouw ambities naar beneden hoeft bij te stellen.

Gun jezelf ruimte in je hoofd en je agenda, zodat je steeds kunt kiezen wat voor jou het beste is. 

Wat anderen zeggen over de Eigen Wijsheid school…

Ik wil je bedanken voor alle begeleiding. Ik mis het stiekem een beetje nu ik “niet meer in de Eigen Wijsheid school kan” alsof ik een goede vriendin heb achtergelaten.

Deze vijf maanden hebben ervoor gezorgd dat ik weet wat ik wil en waar ik echt blij van word, dat wist ik niet meer. Ik heb leren voelen en heb handvatten, zodat ik weet wat ik kan doen als het even niet zo goed gaat. Ik zat altijd in mijn hoofd en ben nu meer bij mezelf, waardoor ik meer doe wat ik belangrijk vind. Ook heb ik mijn HSP leren accepteren.

Ik heb al een paar weken geen migraine aanvallen meer… Ik heb met de audio die je voor me hebt gemaakt, de laatste themasessie en de podcasts zoveel geleerd. Het kwartje is gevallen. Ik jaag me niet meer op en eis minder van mezelf.

“Ben heel blij dat ik twee maanden geleden toch lid ben geworden van de Eigen Wijsheid school. Ik heb voor mezelf daardoor grote stappen gezet, want hoewel ik het heel eng vind om via zoom te praten krijg ik van de sessies wel positieve energie.”

“Ik heb onder de meditatie gehuild. Bizar. En wat een mooie manier om dit te doen. Ik ga hem vaker luisteren. Heel pakkend dit. Precies hoe het bij mij werkt. Dankjewel hiervoor.”

“Veel geleerd van de thema-sessie over Overprikkeling. Ook dat er best mee om te gaan is. Ik ga er meer rekening mee houden. Bedankt weer. Je maakt me blij.”

“Ik heb je podcast beluisterd. Fijn hoe je vertelt, je openheid. Ik ga zeker de volgende luisteren”

“Ik ben erg blij met de online training, hoe je het doet ook, ik zit meestal bij het kijken van de filmpjes te glimlachen naar je, omdat ik het zo knap van je vind!”

De podcasts van de challenge waren steengoed.
Keer op keer had ik weer een nieuw mooiste inzicht.

Ik ben je erg dankbaar dat je alle info en deskundigheid via een abonnement toegankelijk maakt. Dit klinkt zo zakelijk maar ik kan wel stellen dat het een vd mooiste cadeautjes in m’n leven is. Dankjewel.

Een goede werk-privé balans is de vaardigheid om steeds te voelen wat voor jou op dat moment het belangrijkst is en de mogelijkheden creëren hier naar te luisteren.

Whatsapp mij
WhatsApp