Heb jij er genoeg van dat je zo vaak op de automatische piloot staat, dat het leven aan je voorbij lijkt te gaan en je nooit echt tijd hebt voor jezelf? 

Je bent moe.
Voelt je schuldig dat je te weinig uit je dag hebt gehaald.
En te weinig hebt genoten… 🤔

Je doet altijd je uiterste best en maakt het anderen graag naar de zin.
En heel eerlijk… Daar ben je eigenlijk wel trots op.

Je houdt veel ballen in de lucht: kinderen op tijd naar school, alle spullen mee, zelf naar je werk, de hele dag brandjes blussen, na het werk nog gauw de boodschappen doen en ‘s avonds nog even helpen bij het huiswerk. Alles komt voor elkaar, maar zelf ben je niet blij en vooral erg moe.

 

Herken je dit?

  

Je geeft zo veel van jezelf, dat je energie soms ‘ineens’ op is

Het lukt je niet meer om jezelf ergens toe te zetten

Je zelfdiscipline is mijlenver te zoeken, leve het uitstelgedrag…

Je bent ongeduldig, prikkelbaar en ongezellig

En de grapjes van je kinderen vind je irritant 🙊

Ontdek in deze online workshop hoe je uit de overleef modus komt, zodat je tijd en ruimte voor jezelf maakt en weer kunt afschakelen.

Deze workshop geeft je inzicht in waarom jij toch steeds weer van je (te lange) to-do lijstje valt en ‘me-time’ er dus vaak niet van komt.  Ik kan je alvast verklappen: het is niet jouw gebrek aan wilskracht of discipline èn je kan je er wat aan doen!

✓ Je krijgt praktische tips om uit de overleef modus te komen, die goed in te passen zijn in een druk (gezins)leven.

✓ Je krijgt inzicht in een brein in overleef modus, zodat je jezelf minder veroordeelt.

✓ Je begrijpt waarom al jouw goede voornemens lijken te verdwijnen en wat je kan doen om dit te stoppen. 

✓ Je ontdekt hoe jij jezelf saboteert en wat er ècht nodig is om mild naar jezelf te zijn en jezelf meer (me-time) te gunnen.

Hoe zou het voor je zijn als je de hele dag voldoende energie en overzicht hebt om rustig te reageren? 

Stop nu met overleven
Uitstellen
En (ten koste van jezelf) meebewegen.

Meld je aan voor deze interactieve workshop en laat je coachen in wat er voor jou nodig is om hardnekkige valkuilen te voorkomen en de overleef modus echt los te laten. Zodat je durft te kiezen wat voor jou goed voelt (ook al heeft je leidinggevende, je moeder of beste vriendin een andere mening), je energie toeneemt en je meer geniet van het (gezins)leven. 

Gun jezelf een helder hoofd, zodat je zonder schuldgevoelens, keuzes maakt die voor jou goed voelen.

Wat anderen zeggen over de workshop “Doorbreek je overleef modus”…

De workshop heeft me geleerd om mijn emoties meer te voelen, voordat ik meteen een oplossing creëer. Ik ben er heel dankvoor dat je dat goed hebt benadrukt voor mij. Ook de stresscircel was goed voor mij om herhaald te krijgen, geeft weer hernieuwde inzichten. Al met al was het heel verhelderend en de informatie was erg bruikbaar.

Laura geeft rust en ruimte tijdens de workshop met de nodige aandacht voor alle dames. Het was erg prettig dat we een kleine groep hadden, omdat niet alleen de aandacht van Laura er was, maar ook aandacht voor elkaar onderling.

Ik doe altijd van alles en vooral omdat dat altijd van mezelf moet. Het huis op orde, mijn werk af, boodschappen halen, actief zijn op de school van mijn kinderen en dan ook nog een leuke moeder zijn. Vaak merk ik dat dat laatste erbij inschiet. Omdat ik nog zoveel moet van mezelf. Al die ballen in de lucht houden is erg vermoeiend en daardoor ben ik sneller prikkelbaar. Tijdens de workshop kwam naar voren dat het helemaal niet erg is om af en toe voor je zelf te kiezen. Ik zag ook dat andere moeders daarmee worstelen en dan is het ook fijn om te delen dat wat ‘me-time’ echt goed is.

“Laura koppelde in de workshop ‘Doorbreek je eigen overleefmodus’ haar voorbereiding meteen aan de ervaringen van de deelnemers. Ze gaf de deelnemers aandacht met focus en daardoor voel je je serieus genomen en gekend in de problemen die jij tegenkomt als sensitieve moeder.”

“Heel nuttige workshop! Eerst wordt ingegaan op de biologie achter de overleefmodus. Dit was een eye-opener voor mij. Vervolgens wordt uitgelegd wat, naast een drukke agenda, eigenlijk de oorzaak is van stress en wordt een praktische oefening aangereikt om dit te lijf te gaan. Er was aandacht voor ieders individuele situatie en volop ruimte om vragen te stellen. Ik wil Laura hartelijk bedanken voor deze zeer leerzame en praktische workshop!” 

 

“een mooie reminder om weer even echt voor mezelf te kiezen”

“interessant en heel waardevolle tips”

“ik vond de workshop erg leuk en leerzaam”

“Ik werd me door de workshop bewust dat ik mezelf niet serieus genoeg neem… Ik deed maar zoals mijn ouders het als ‘gewoon’ beschouwden.”

“mooie tips en gesprekken, ik heb genoten van deze workshop”

Het is niet egoïstisch om te doen wat het beste is voor jou.

Whatsapp mij
WhatsApp