– Zomervakantie Blog Bundel –

De negen meest gelezen blogs voor in jouw vakantie

emoties
emoties
please-gedrag
afwijzing
werk-prive-balans

Waarom een Eigen Wijsheid school? 

Je hebt afgeleerd om goed te luisteren naar wat er in jou afspeelt. Wat voor jou belangrijk is, wat goed voelt en wat niet. Je bent de waarheid buiten jezelf gaan zoeken: in boeken, op school, social media of de adviezen van anderen. En je bent gewend om je te richten op de verwachtingen van anderen en daar aan te voldoen. Je voelt goed aan wat er in een situatie nodig is mensen kunnen (bijna) altijd op je rekenen. Je vindt het belangrijk om er voor anderen te zijn en draagt graag bij aan een betere wereld.

Helaas ga je hierbij regelmatig over je eigen grenzen. Je bent het er eigenlijk niet mee eens, maar doet het toch omdat je conflicten liever uit de weg gaat. En als je je wel een keer uitspreekt komt er vaak zo veel emotie bij kijken, dat het je niet het begrip en de hulp oplevert die je had gehoopt. Je hebt regelmatig het gevoel dat alles op jou aan komt, je voelt je moe en je hebt last van een kort lontje. Bij wie kan jij terecht als jij dat nodig hebt?

Hiervoor heb ik de Eigen Wijsheid school opgericht. Want wat jij nodig hebt is dat jij weer beter naar jezelf gaat luisteren. Dat je jezelf weer serieus neemt en de belangrijkste persoon in jouw leven maakt (evt. op een gedeelde plaats met de kinderen en je man). Dit kan je leren in de online leeromgeving van de Eigen Wijsheid school, zodat je vanuit huis (weer) leert vertrouwen op jouw ‘Eigen Wijsheid’: wat je eigenlijk al weet, wat je van binnen voelt en dat serieus nemen in de keuzes die je maakt. 

Bij de Eigen Wijsheid School ontdek je wat je nodig hebt om meer te genieten en weer balans te ervaren. Om jezelf te gunnen wat je eigenlijk graag wilt. Om (meer) te vertrouwen op dat wat je van binnen al weet, maar nog niet durft te erkennen of waar je wel aan denkt, maar geen idee hebt hoe je dat werkelijkheid moet laten worden…

Er is een maandtraject “Steeds Eigen Wijzer” en een half jaar traject “Vertrouw op jouw Eigen Wijsheid”. Beiden kan je op je eigen tijd doen en starten wanneer je wilt. Je ontvangt opdrachten, meditaties en reflectievragen die je zelfstandig kan doen. Daarnaast begeleid ik je per mail/app en door coaching online. Je kan ook altijd eerst kennismaken. Lees hier meer over de diverse mogelijkheden of boek alvast een inzichtsessie voor na de zomervakantie en ontvang twee persoonlijke tips!

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Whatsapp mij
WhatsApp